Πωλείται Hλεκτρική κιθάρα Fender Stratocaster American Standard του 1995 made in USA, Όλα original.

Πωλείται ηλεκτρική κιθάρα Fender Stratocaster American Standard του 1995 made in USA (50 year Anniversary limited run) , Όλα original με την original θήκη της.

Επιπλέον Στοιχεία: American Standard Stratocaster®, Maple Fingerboard, Ocean Turquoise, model: 0107402708, SN: N58804, Date 09/05. (Εδώ μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της στην Fender: https://serialnumberlookup.fender.com/lookup/)

Η κιθάρα είναι έτοιμη για παίξιμο , πολύ πρόσφατα συντηρημένη και με συλλεκτική αξία, σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από τις φωτογραφίες.

O μόνος λόγος που δεν την χαρακτηρίζω Άριστη είναι μια μικρή φθορά στο χρώμα στο κάτω πίσω μέρος και ακόμη πιο μικρή φθορά στο πάνω μέρος. ΔΕΝ επηρεάζουν την κιθάρα. Τα πάντα φαίνονται στις 2 τελευταίες φωτογραφίες.

Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πάρα πολύ καλή και η ενδεικτική τιμή έχει προκύψει από έμπειρο εκτιμητή. Παρόλα αυτά μπορούμε να συζητήσουμε για ευκολίες πληρωμής και για χαμηλότερες προσφορές σε λογικά πλαίσια.

Μπορείτε επιπλέον να βρείτε σχετικές πληροφορίες για την αξία της στο https://reverb.com και στο https://www.ebay.com.

Η κιθάρα βρίσκεται στο κατάστημα με vintage μουσικά όργανα Vibrato (Τοσίτσα 22, Εξάρχεια, Αθήνα ) ( https://vibrato.gr/product-category/guitars/.)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο κατάστημα με τον κύριο Κώστα (τηλέφωνο 210 3829024) ο οποίος γνωρίζει να σας πει πολλά παραπάνω, να την δείτε και να την δοκιμάσετε.