Hack For Fame

Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και σε αρκετά ελληνικά blogs έχει δημιουργηθεί αρκετός θόρυβος γύρω από μια ομάδα χάκερ που αυτοαποκαλούνται “Hack for Fame”. Αυτή η ομάδα κατάφερε και μπήκε σε απόρητα έγγραφα διάφορων εταιριών και μη που σχετίζονται με τη showbiz (πχ ΑΝΤ1, sony κ.τ.λ) και υπέκλεψε πληροφορίες και υλικό για Σταρς, δημοσιογράφους, επιχειριματίες κ.τ.λ. το οποίο διοχέτευσε σε διάφορα μπλογκς και σέρβερς. Οι ίδιοι απ’οτι φαίνεται πέρνουν σοβαρά αυτό που κάνουν, όπως φαίνεται και από το μανιφέστο που έχουν ανεβάσει: http://www.fimes.gr/2009/09/hack-4-fame/. Οι πληροφορίες που κατάφεραν να κλέψουν αφορούν γυμνές φωτογραφίες επωνύμων (κλασικά :p), απόρρητα συβόλαια παικτών του ολυμπιακού, μοντέλα και βίζιτες κ.α.

Ήδη οι προαναφερθέντες σταθμοί και εταιρίες έχουν κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας αυτής, ωστόσο είναι πολύ δύσκολος ο περιορισμός της διαροής του υλικού στο διαδίκτυο. Λεπόν, τι έχουμε εδώ εντέλει? Μια ομάδα που θα περιοριστέι στο ξεσκέπασμα τρυφερών στιγμών επωνύμων, που χωρίς κανένα λόγο βλέπουν να δημοσιοποιούνται οι προσωπικές στιγμές τους, και μετά από λίγο καιρό θα ξεφουσκώσει? ¨Η μια ομάδα που θα φέρει αναβρασμό στο διεφθαρμένο κατεστημένο της Ελλάδας αποκαλύπτοντας πράγματα που όλοι φανταζόμαστε αλλά δεν έχουμε αποδείξεις? Ή η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση?

Ντισκάς…:slight_smile:

Εμένα με ενδιαφέρει να δω καμια γυμνή. Που θα βρούμε καμια φώτο ;

δεν είναι τσοντοsite, απλά βάζει κατα καιρούς γυμνές πικς επωνύμων και απ’ έξω και από δω

Το παραπάνω σαιτ είναι πολύ πιο παλιό και δεν νομίζω προς το πάρον να σχετίζεται με τα στοιχεία που κλάπηκαν

Οντόπικ η δημοσίευση φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές τους δε νομίζω ότι είναι κάτι σωστό άσχετα με το αν μας άρεσει να τις βλέπουμε:p

Παιδια εχω παθει τη πλακα μου !
Δε το βρισκω πουθενα. αν εχει κανενας ινφο, pm με

Καραγκιόζηδες είναι που έγραψαν και μανιφέστο πανάθεμα τους. Να εντόπιζαν τους 157 βουλευτές που χρημάτιζε η Siemens, να πάει στο καλό. Αλλά να κάτσεις να χακάρεις τις προσωπικές φώτος celebrities για να τις δεις γυμνές; Έλεος. Πολύ πετσάκι.

moderator ανακοίνωση:

Δεν ποστάρουμε τσοντολινκς και δεν επιτρέπουμε μέσω του φόρουμ τη διακίνηση αυτών των αρχείων. Δε θα αφήσουμε ούτε ποστς που ζητάνε πμ για να δούνε τις τσόντες. Ευχαριστώ

Σωστός! Να πεις ότι ξεμπρόστιαζε πολιτικούς, λαμόγια κλπ οκ θα λεγα μπράβο αλλά τώρα αυτοί έκαναν τη γκαύλα τους

αλλά έχω περιέργια…

Συμφωνώ εν μέρη, αν και: “Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά? αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθιά. Σε μια σειρά επεισοδίων θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς”.

Ποτέ δεν ξερείς προς το ποια μερία θα πάει η μπάλα…ίδωμεν.

Επαιξε Del ?

Δεν σ’ αρέσουν οι τσόντες; Είσαι γκέι; :stuck_out_tongue:
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά μου θύμησες μια φάση στο στρατό και θα την διηγηθώ εν τάχει:
Εϊναι μέρα επιθεώρησης θαλάμων και μπαίνει ο αξιωματικός μέσα. Βρίσκει κάτω από το στρώμα ενός κρεββατιού (του πάνω προφανώς) μια αφίσα με μια γυμνή και ρωτάει ποιανού είναι το κρεββάτι. Πετάγεται αυτός που κοιμάται εκεί και λέει ότι δεν έβαλε αυτός τη φωτογραφία και δεν είναι δικό του κλπ. Η ατάκα του αξιωματικού: “Γιατί; Γκέι είσαι;”

οκ

Και τώρα ας επιστρέψουμε στο τόπικ μας.

Από πότε τα 2-3ης κατηγορίας μοντέλα είναι “επώνυμοι”?

Όσοι δεν έχουν δει τις φωτογραφίες πρόκειται για κλασικές φωτογραφίες που βγάζει ο καθένας στην παραλία. Σε 2 φωτογραφίες υπάρχουν 2 κοπέλες οι οποίες είναι γυμνόστηθες. Φοβερά πράγματα δηλαδή έκλεψαν.

Επίσης πως ξέρουμε οτι απλά είναι 2-3 άτομα που δουλεύουν οι ίδιοι στον Αντένα,Ολυμπιακό σε κάποια σχετικά υψηλή θέση ή έχουν αντίστοιχους φίλους/γνωστούς και έτσι κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στα (αδιάφορα) αρχεία.

Μάλλον δεν έχουν ιδέα τι είναι το hacking…

Κάποια σχετικά λινκ:

Δεν μου φαίνεται και πολύ υπόθεση του στιλ “2-3 άτομα τη σπάσαν σε γνωστούς τους”, μάλλον είναι πιο οργανωμένη αυτή η ομάδα…τεσπα, πέραν από τη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του καθενός, δεν με χαλάει αν βγάζουν στη φόρα τη βρομιά και τη κατάντια των - μη χέσω - επωνύμων και του ανύπαρκτου αισθητικά και καλλιτεχνικά ελληνικού σταρ σύστεμ…:wink:

Και ξαναλέω οτι το hacking δεν έχει σχέση με αυτό το πράμα που έκαναν αυτοί.

Δηλαδή το γεγονός ότι έχουν λίστες με συμβόλαια και τηλέφωνα παικτών του ολυμπιακού και μεγάλες λίστες με prive αριθμούς κινητών της show biz, συμβόλαια τραγουδιστών και στοιχεία από μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, δεν έχει σχέση με το hacking? Anyway όμως μη μείνουμε σε αυτό…μπορεί να είναι όντως μια μπαρούφα που θα ξεφουσκώσει σύντομα…

Σκηλιασα και το βρηκα το ραρ παντως !

Ακριβώς, τι μας νοιάζει τώρα πόσα παίρνει ο Galleti και ο Ρέμος… Έχουμε και τις ειδήσεις του star και του alter :stuck_out_tongue:

μια γενικοτερη ιδεα του τι ειναι hacking παιρνεται και απτην ταινια “hackers” που παιζει και η Τζολι να ουμ.