Οι Haggard ΔΕΝ επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι επικοί Haggard έρχονται στην Αθήνα, το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205.

Με μυθικές ιστορίες εμπνευσμένες πότε από την ιστορία σημαντικών ανθρώπων όπως του Νοστράδαμου και του Γαλιλαίου και πότε από τα προσωπικά τους πιστεύω (?Tales Of Ithiria?), οι Haggard έρχονται να μας οδηγήσουν σε φανταστικές σφαίρες, προεκτάσεις της ανθρώπινης ευφυΐας και αδυναμίας, του κακού και του καλού, του παρελθόντος και όμως, πάντα του παρόντος.

Μία επιβλητική κλασσική ορχήστρα, 16μελών, που συνδυάζει folk, κλασική, αναγεννησιακή και μεσαιωνική μουσική με έναν περίεργο και μοναδικά όμορφο τρόπο μένοντας πάντα πιστό στο death-metal, θα κατακλύσει κυριολεκτικά τη σκηνή του Gagarin 205.

Όπως κανένα άλλο γκρουπ, οι Haggard καταφέρνουν να αλλάζουν τις διαθέσεις, τα συναισθήματα και τις ιστορίες σε συναισθηματικά ηχητικά τοπία. Την ίδια στιγμή, το γκρουπ από το Μόναχο απαιτεί από τους ακροατές του την απόλυτη προσοχή τους, οδηγώντας τους σε ένα κύμα εντυπωσιακών ήχων, έντονων συναισθημάτων και ωμής βίας.

O Assis Nasseri (πατέρας και εμπνευστής των Haggard) γνωρίζει πως να δημιουργήσει το μεγαλύτερο μουσικό φάσμα που μπορεί να προσφερθεί από τον συνδυασμό μίας κλασσικής ορχήστρας και σκληρών κλασσικών ροκ οργάνων, αντανακλώντας με αυτό τον τρόπο μια ευχάριστη και συγχρόνως περίπλοκη μελωδία. Ο ήχος των βιολιών, του τσέλου και του κλασσικού πιάνου μπλέκεται αρμονικά με τα δυνατά μουγκρητά των ντραμς και των κιθάρων.

Με φωνητικά βασισμένα στην αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μοχθηρά γρυλίσματα της φωνής του Asis και στις περίτεχνες γυναικείες και αντρικές κλασσικές φωνές, οι Haggard, όχι μόνο προκαλούν μία ανατριχιαστική ατμόσφαιρα αλλά και διηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες με έναν πιστευτό τρόπο.

Με το τέταρτο πλέον άλμπουμ τους, ?Tales of Ithiria? φτάνουν φανταστικά επίπεδα. Μέσα στο πλαίσιο του ηχητικού φάσματος των Haggard, ένας παραμυθένιος κόσμος εξελίσσεται γεμάτος αινιγματικούς χαρακτήρες που πολεμούν για αρετές όπως το κουράγιο, η τιμή, η ανοχή και το έλεος.

Μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσικές εικόνες μας περιμένει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205!

Μπείτε και εσείς στα δωμάτια του Βασιλιά και επιτρέψτε στον εαυτό σας να μαγευτεί από τις ιστορίες των Haggard!

Haggard
Tales Of Ithiria
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου
Gagarin 205
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου.
Τιμή Εισιτηρίου: 25e

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online sales: www.ticketpro.gr

Δελτίο Τύπου

Απο τη κεντρική

100% λάθος. Πέρυσι έπαιξαν Σάββατο 22/11, φέτος 22/11 είναι προφανώς Κυριακή.

Χμ… Δεν τους είχα δει την προηγούμενη φορά… Δεν με τρελαίνουν αλλά από περιέργεια για το πως είναι πάνω στην σκηνή ίσως πάω.

Ωραία. Και καλή πάλι η τιμούλα. Θα τους τιμήσουμε.

Γράψτε άκυρο παίδες. Τα pc τρελάθηκαν :slight_smile: Κατά λάθος εστάλη το δελτίο τύπου για την περσινή συναυλία!