Hail (Kisser, Owens, DeGrasso, Ellefson) - Apr. 26 - Athens, Greece @ Kytarro

Η εμφάνιση του Ellefson με φανέλα της Ελλάδας και του Kisser με κάλτσες της Σάο Πάολο έγινε και θέμα και σε αθλητικό site. http://www.sport24.gr/html/ent/169/ent.289169.asp

μου περιέγραψε κολλητός το σκηνικό με το καπέλο και έλιωσα στα γέλια…
επίσης, μου είπε για εκνευριστικά γκρινιάρη Ripper, ισχυει;

τέλος, μου έδωσε την καλύτερη ερμηνεία για το meet the band.
Σαν το κωλομπαρο μου λέει που κερνάς ποτό τη γκόμενα να έρθει να κάτσει στα πόδια σου…:lol:

Παιδιά πολυ κλαψομουνισμα και πολυ γκρινια εχει πεσει…Και τζαμπα να επαιζαν παλι θα γκρινιαζατε.(ασε που πολλοι δεν πηγαν καν στο live και αρχισαν τα δικα τους…ΗΜΑΡΤΟΝ…)…Ξεραμε εκ τον προτερων τι θα δουμε,τι θα ακουσουμε και για το ποσο θα το ακουσουμε οποτε ο καθενας εκρινε αν επρεπε να δωσει τον οβολό του ή οχι…Να δεχτω οτι τα 10 ευρω ηταν υπερβολή για το meet and greet αλλα και παλι δεν ειναι λογος για τοσο γκρινια και μιζερια …Εδω εχουν κανει αρπαχτες αλλοι και αλλοι και εκεί πεφτει μουγκα…

Άμα δεις αλλοδαπό στη σκηνή ντυμένο Ζαγοράκη, ξέρεις ότι κάτι θα πάει στραβά. Θα φορεί σανδάλι με τιγρέ μάλλινη κάλτσα; Θα βουτά τη ζαμπονοτυρόπιτα στο μιλκσέικ; Θα σκεφτεί να κάνει remake τους Doors, χωρίς τον Morrison; Θα έχει τραγουδιστή τον γRipper στην all-star μπάντα του; Κάτι, κάτι…

Ήταν τρεις απολυμένοι κι ένας που απέλυσε τα αφεντικά του, έλεγε το ανέκδοτο. Το προαιώνιο ελληνικόν ένστικτο του «όπου γάμος και χαρά», βέβαια, έδωσε όσκαρ Β? ανδρικού σε κομπάρσους και ο κολλητός σου παραπονιόταν ότι τη δική του μπάντα διασκευών όλο τη σνομπάρεις, κοντορεβιθούλη. Περάσαμε εμείς καλά, περάσανε κι εκείνοι, λένε οι θρύλοι του μαγικού δάσους του metal.

Βγάλανε από το ξύγκι μύγες, πουλώντας σε λαϊκές τιμές τις παλιές τους κάλτσες, τα γερούνδια του Δαβίδ Μουστάνδα και φιαλίδια με τίμιο ιδρώτα, τα οποία σε τριτοκοσμικές χώρες ο λαός πιστεύει ότι έχουν ιαματικές ιδιότητες κατά της techno ? εξ ού και ο κοσμοπολίτικος χάρτης της παγκόοοσμιας περιοδείας. Αποθεώθηκαν για τη βραδινή τους πρόβα - που να δεις όταν τα μάθουν τα κομμάτια! Έβγαλαν και τη γλώσσα τους στο παρελθόν, καθώς οι Priest στο Λονδίνο έχουν μικρότερα ακροατήρια, σάμαλι, κωκ, πάρε, πάρε.

Τους ξετρελάναμε, αλλά μας αντάμειψαν και με το παραπάνω. Πόσο συχνά βλέπεις έναν Megadeth να παίζει Metallica;

Νωρις το θυμηθηκες πάντως…:stuck_out_tongue:

Μα οι αναμνήσεις έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες. Μιλάμε για συναυλία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ψιτ, ΒικΒέγκα, στους Hail πλέον παίζει ο Bostaph, οπότε λίγα τα λόγια σου!

Έλα ρε! Μιλάμε για σωματείο απολυμένων πλέον. :lol: