Αυτο ειναι το πιο σωστο…αν ξαναρθουν παντως δε νομιζω να ξαναπαω,για μια φορα ειναι καλοι
Χμμμ, λες να υπαρχει συγκεκριμενος λογος που για καμποση ωρα στο μυαλο μου ειχα αυτη τη σκεψη χθες κατα τις 23.30;;;;;
πιστευω οτι πολλοι απο εμας εχουν συναντησει κατα καιρους μουσικους που 8αυμαζουν χρονια χωρις να δωσουν 10ευρω !!!αυτα τα κανει μονο ο basbasbas ο παρασκευας 1 ευρω το αυτογραφο
Ελα ρε μην κοροιδευεις,μπορει να παιξουν και στο Φανκι ξερω γω,σαπορτ…ε ρε ξεφτιλικια…
Κατρακυλας ουκ εστιν τελος…
Κατι μου λεει οτι αυτα τα 10 ευρω του meet and greet θα γινουν θεσμος απο δω και περα…
αν σου λεγανε οτι θα γνωρισεις με 10 ευρω τους sepultura ή τους megadeth ή τους judas priest θα μας φαινωνταν πολλα???
προσωπικα ειμαι εναντια στο να πληρωνεις για να γνωρισεις καποιον μουσικο
ειτε ειναι 1 ευρω ειτε 1000
αν σου λεγανε οτι θα γνωρισεις με 10 ευρω τους sepultura ή τους megadeth ή τους judas priest θα μας φαινωνταν πολλα???
Ναι.
προσωπικα ειμαι εναντια στο να πληρωνεις για να γνωρισεις καποιον μουσικο
ειτε ειναι 1 ευρω ειτε 1000
Γι αυτο.
Ε για αυτό ακριβώς υπάρχει το κράξιμο ρε συ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να πληρώνεις για meet and greet. Ξεφτίλα. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το ότι είναι μουσικάρες τα μέλη των Hail αλλά οκ…
Οι ΚISS ζητούσαν 750, όχι 1.000.
!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Το χιλιάρικο ήταν soundcheck (250) + meet & greet (750). Το meet & greet διαρκούσε 30-40 λεπτά και πέρα από τις όσες φωτογραφίες που έπαιρνες, υπέγραφαν τα πάντα και υπήρχαν και κάποια δώρα special.
Άλλοι ζητάνε λοιπόν 750 και τα παίρνουν γιατί μπορούν. Άλλοι ζητάνε 10 ή 20 γιατί τόσα μπορούν. Motley, Priest, Jovi και άλλοι ζητάνε και αυτοί επίσης…
Και αυτοι και οι Κιςς λοιπον συνεχιζουν να ειναι το ακρον αωτον της γελοιοτητας και της ξεφτιλας.
Και φυσικα μπορουν και τα ζητανε οσο υπαρχουν ατομα τετοια που τα δινουν απλοχερα ειτε τα 10 ειτε τα 1000.
Περί αγοραίου συναπαντήματος…
Προσωπικά δεν έχω αορίστως πρόβλημα με το θεσμό του «πληρωτού» meet’n’greet. Στην περίπτωση των Kiss, ας πούμε, είναι μεν «εμπόρευμα» η συνάντηση αλλά 1) είναι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και 2) είναι η μόνη λύση για να μην πλακώσουν δύο χιλιάδες κόσμος και να αποφευχθεί η αδικία της κλήρωσης. Από την άλλη το ποσό των 10 ευρώ είναι «αρκετά» αμελητέο (είναι σαν να τους πέτυχες σε μπαρ και να τους κέρασες δυο μπύρες) και είναι αρκετό για να αποθαρρύνει τον όχλο των «μαζεύω αυτόγραφα κι ας είναι κι από τον περιπτερά της γειτονιάς του μπατζανάκη του πρώην κιμπορντίστα των Madrugada», «θέλω να γνωρίσω το είδωλο μου, έχω ακούσει ένα δίσκο του σε ένα πάρτι, όταν ήμουν μικρός» και «όποτε βλέπω τραγουδιστή παθαίνω παράκρουση και είναι ο αγαπημένος μου για 24 ώρες».
Περί αηδούς αρπαχτής…
Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση το μαγικόν δεκάευρον έπαψε να δικαιολογείται από τη χρηστική του ιδιότητα, γιατί το κλίμα αρπαχτής το δημιουργούσαν πολλά άλλα:
- Μια μπάντα από τρείς που τους «αγαπάμε» μεν, αλλά τους είχαμε πάντα σε δεύτερη μοίρα, κι έναν καλό τυμπανιστή που το 90% του κοσμάκη δεν τον έχει καν ακουστά…
- …που βρίσκονται καριερικά μέσα στο βούρκο μέχρι τα γόνατα…
- … περιοδεύουν σε χώρες – μη γελιόμαστε – ήσσονος σημασίας, όπου ελπίζουν να έρθει και κανείς να τους δει…
- … παίζουν λίγο απ’ όλα, για να τους πιάσουν όλους, κι ας είναι ο καθένας τους «λίγο πίσω» σε αυτά που δεν του ταιριάζουν…
- … δεν έχουν προβάρει αρκετά – ντροπή!..
- … τυπώνουν και μπλουζάκια με σημαίες –μπλιάχ…
- … και μας πρήζουν και τ’ αυτιά με το επιχείρημα «αγαπάτε metal». Πόσο θλιβερή γραφικότητα είναι να τελειώνεις με «Thank you, Athens, Heavy Metal, Good night!»; [και πόσο γραφικό είναι να αποκαλείς «Athens» ένα κλαμπ με δέκα νοματαίους (κι ας είναι γεμάτο); Αυτό δεν είναι Αθήνα, αυτό είναι συνοικία της Αθήνας.]
Περί καλοπέρασης…
Ναι, ναι, καλά περάσαμε και φυσικά είναι ωραίο το παρτάκι όπου (αρκετά) γνωστοί μουσικοί παίζουν διασκευές σε πασίγνωστα κομμάτια, αλλά – προσωπικά – ένα 40% της καλοπέρασης το βρήκα στη γραφικότητα της κατάστασης και στον γλοιώδη πολύ λίγο Owens, που δεν είναι αστείος, πουλάει μούρη λες και είναι ο άλλος, δεν έχει τόσο καλή φωνή, είναι ποζεράς όσο λίγοι, αντιγράφει τους πάντες, δεν πείθει κανέναν, δεν ξέρει τα λόγια στα πιο γνωστά τραγούδια, καταφέρνει να τραγουδήσει Megadeth χειρότερα από τον Mustaine και κλαίει για το καπέλο του.[-X
Περί σουπόρτ…
Δεν αντιπάθησα το συγκρότημα του support, αλλά ειλικρινά… «κι εμείς παίζαμε μαντολίνο μικροί, αλλά όχι ηλεκτρικό – ντράνκα ντρούνγκα, ντράνκα ντρούνγκα – να φύγετε, να πάτε αλλού».
Περί βραβείου ατοπήματος…
Κανείς δεν το πρόσεξε, αλλά στους στίχους του “Whiplash” έγινε μια μικρή παρέμβαση:
«We’ll never stop, we’ll never quit cause we are not Metallica»… Τί λες ρε μπάρμπα; #-o
Ρε παιδια,τοσα λεφτα δεν τους δινουμε τοσα χρονια?Γιατι να πληρωσουμε ΚΑΙ για να τους γνωρισουμε?Αυτοι επρεπε να μας γνωρισουν!!Καταλαβαινω βεβαια οτι εκμεταλλευονται το παθος του οπαδου.
ετσι ομως οπως εχει διατυπωθει το κραξιμο για το meet n greet
φανηκε να επικεντρωνεται στο ποσο κοστιζε και οχι στην πραξη
νταξ δεν θα συμφωνησω
κατα ποσο εξαρταται απο την ιδια την μπαντα??
οι metallica που το προσφερουν μεσω του φαν κλαμπ τους ?
οι dream theater??
οι μπαντες που επανακυκλοφορουν τους δισκους τους σε deluxe edtions και οι τιμες ειναι στο θεο??
οι μπαντες που βγαζουνε dvd , επισημα bootlegs και δεν ξερω γω τι αλλο ανηκουν και αυτοι στο ακρον αωτον της γελοιοτητας και της ξεφτιλας??
δυστυχως ή ευτυχως η μουσικη ειναι επιχειρηση
καπου μας ενοχλει και καπου ομως απογειωνει την εμπειρια του να βιωνεις αυτη την τεχνη.
Προσωπικα αδιαφορω αν εξαρταται απ τα μελη του γκρουπ ή απ τους μανατζερ,την εταιρια,τους Ροδοσταυρους,τους Ιλλουμινατι κτλ.Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Και οι Theater τα ιδια σκατα ειναι σ αυτον τον τομεα και αν και οπαδος,ειμαι απ τους πρωτους που θα το κραξουν.
Επισης διαχωριζω τις “αρπαχτες” πουλωντας προιοντα τεχνης,κοινως cd,dvd και ο,τι αλλο,απ το να πουλας τον ιδιο σου τον εαυτο ως προιον στους οπαδους.Κατ’εμε εχει τεραστια διαφορα.Αλλο το να βρεις ενα limited edition στο δισκαδικο και να λες,πφ.σιγα μην τ αγορασω ή επιτελους το βρηκα ή οκ θα το παρω αυριο που θα χω λεφτα(και στην τελικη θα σου μεινει και μια ζωη)και αλλο να πληρωνεις για να γνωρισεις για λιγα μονο λεπτα εναν αλλο ανθρωπο,επειδη τυχαινει εκεινη τη στιγμη να ναι στην πολη σου πχ,εξαιτιας των χρηματων που παλι ΕΣΥ πληρωνεις.Ναι το θεωρω γελοιο και ξεφτιλα και για τον καλλιτεχνη που δεχεται να το κανει και για τον οπαδο που βαζει το χερι στην τσεπη,ασχετως ποσου.
οκ
γνωμη σου
αλλα ετσι οπως το διατυπωνεις ειναι και ξεφτιλα να δινεις λεφτα για να αγορασεις cd
τα οποια οπως εχεις αποδειχτει σου μενουν οπως λες αλλα δεν τα ακους ολα μετα απο καμποσα χρονια
και καταληγεις να τα πουλας κοψοχρονια ή να σκονιζονται στο ραφι
επισης
αφηνω και εκτος το γεγονος οτι μετα απο καποιο διαστημα αρκετα cd πουλιουνται μισοτιμης
Πολύ γκρίνια ρε παιδιά και έχω την εντύπωση σε αρκετές περιπτώσεις δίχως λόγο και ουσία. Δύο πράγματα θέλω να επισημάνω από την πλευρά μου.
Για όσους διαμαρτύρονται για τον περιορισμένο χρόνο:
Θα μπορούσαν να δουν το set list της μπάντας τ ο οποίο πάνω-κάτω περιλαμβάνει τον ίδιο αριθμό κομματιών και να αποφασίσουν πριν αγοράσουν το εισιτήριο. Τι προκαλεί δηλαδή εντύπωση; Άντε να έκοψαν ένα κομμάτι λόγω της κούρασης του Kisser που ήρθε απευθείας από ΗΠΑ. Δεν έγινε κάτι δραματικό που να το χαρακτηρίσεις “αρπαχτή” ειδικά για το ελληνικό κοινό
Για meet and greet:Και 100 ευρώ να ζητούσαν εγώ ξέρω πως αν θέλεις πολύ να συναντήσεις μία μπάντα θα βρεις την άκρη δίχως να χρειαστεί να πληρώσεις για την αγάπη σου.
Αναφέρω πως πριν τη συναυλία υπέγραψαν και φωτογραφήθηκαν για όσο τους ζητήθηκε (τουλάχιστον μία ώρα) και μάλιστα με ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση και χαμόγελα. Δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν τα πάντα δίχως αντίτιμο.
Πιστεύω όσοι διαμαρτύρονται για τα 10ευρα στο meet and greet είναι εκείνοι που ακόμη και δωρεάν να τους έλεγαν “κατεβείτε backstage” θα βαριόντουσαν να πάνε. Απλά τώρα έχουν κάτι να λένε… Χωρίς να το επιδοκιμάζω, επαναλαμβάνω πως όλα τα μέλη της μπάντας ήταν άψογα εντός και εκτός σκηνής προς τιμήν τους.
ΥΓ1. Το μπλουζάκι πάντως το “τσίμπησα” δίχως να κάνω χρήση του meet and greet.
Και μετά το λαιβ και το meet and greet, αφού είχαμε δώσει 10 ευρώ του περιμέναμε και έξω, όπου και φώτος ξαναβγάλαμε κλπ.
Τί λε; Αλήγεια;
Eεεε…μπα.Λαθος καταλαβες,αλλα οκ,γνωμη σου.
τα οποια οπως εχεις αποδειχτει σου μενουν οπως λες αλλα δεν τα ακους ολα μετα απο καμποσα χρονια
και καταληγεις να τα πουλας κοψοχρονια ή να σκονιζονται στο ραφι
επισης
αφηνω και εκτος το γεγονος οτι μετα απο καποιο διαστημα αρκετα cd πουλιουνται μισοτιμη
α)Δεν πουλαω ποτε cd
β)Δεν με νοιαζει αρα ακομα κι αν δεν κοστιζουν ουτε σεντ.Εχουν αλλη αξια.
Κοιτα,αν εξισωνεις το να αγοραζεις τον νεο δισκο ενος αγαπημενου γκρουπ που θα λιωσεις και θα περασεις ισως και καποιες πολυ ιδιαιτερες στιγμες ακουγοντας το και ας μη το ξανακουσεις ποτε,με το να γνωρισεις εναν ανθρωπο για 2-5-20 λεπτα ο οποιος μετα απο 5 λεπτα δε θα σε θυμαται καν…ε οκ…
Αν ειναι να χρεωνουμε την ανθρωπινη επαφη,τοτε ας αρχισουμε να πληρωνουμε συνδρομη στο rocking.gr(θα σας χαλαγε ομως ε…),καθε φορα που θα γνωριζουμε καποιον να μας ζηταει λεφτα αναλογα με το κοινωνικο και επαγγελματικο τους στατους(γιατι στην τελικη βρε παιδι…μπορει!) και τελος ας αναγνωρισουμε λοιπον την ανωτεροτητα ενος “καλλιτεχνη” απ την υπαρξη ενος κοινου θνητου ανθρωπου.Σορρι,οσο κι αν εκτιμω τα προϊοντα διανοησης(οπως αρεσκονται να τα αποκαλουν καποιοι)τοσο αηδιαζω οταν η ανθρωπινη επαφη κοστολογειται.Αυτα.
εγώ νομίζω πως κατάλαβα εξαρχής τον Hokam και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
επίσης, σταμάτησα να τον ζηλεύω αφού παρήγγειλα και εγώ το Coheed And Cambria, αμέ!
δεν μιλησα για να αγοραζεις νεο δισκο αγαπημενου σου γκρουπ
μιλησα γενικα οταν αγοραζεις εναν δισκο
εκτος και αν παιρνεις cd μονο αγαπημενων γκρουπ
και δεν μιλαμε για να γνωρισεις τον οποιοδηπωτε μουσικο
αλλα μιλαμε για να γνωρισεις τον αγαπημενο σου μουσικο
μουσικο που κοβεις φλεβα
πανω κατω οι περισσοτεροι απο μας εχουν παει σε ξενοδοχεια, εχουν παει ωρες πριν απο τη συναυλια ή εχουν περιμενει ωρες μετα απο τη συναυλια για μια φωτογραφια και μια υπογραφη στα cd και στο εισητηριο
αυτο το πραγμα σημαινει οτι αυτα τα 5-10-20 λεπτα οπως λες,με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν θα σε θυμαται μετα απο 5 λεπτα, για καποιους ανθρωπους εχει αξια
γιατι οπως μενει το cd που λες
μενει και η φωτογραφια
και η φωτογραφια αποτελει μεγαλο παραγωντα στον τομεα που λεγεται αναμνηση
οπωτε το να πω ξεφτιλα καποιον που σκαει λεφτα για να δει καποιον που λατρευει και να αποκτησει ενα αναμνηστικο που θα μεινει για παντα μαζι του το θεωρω προσβλητικο
οσο αφορα τον μουσικο ναι μπορεις, να τον πεις ξεφτιλα
αυτα