Ωραίο το λαιβ, με το σετλιστ κι εγώ είχα παράπονο, οχι ως προς τη διάρκεια, αλλά περίμενα να παίξουν και τπτ εκτός playlist.
Ενας παπάρας ανέβηκε στη σκηνή και βούτηξε το καπέλο του ρίππερ - γεια σου ρε μαλακα ελληνα! - κακώς δε κατέβηκε εκείνος κάτω να τον αρχίσει στις γρήγορες.
Ωραίοι τύποι και οι 4, υπογραφές σε booklets, setlist και στο εισητήριο, φωτογραφίες κλπ, εντός και εκτός κλαμπ.
Χαλαρά το highlight της βραδιάς το σκηνικό μεταξύ Davidian και Owens! Γεια σου ρε Γιώργο!
Και τα παληκάρια που παίξανε support αρκετά καλοί, κλείσανε με διασκευή Slayer.
Joker, ήσουν ο τύπος με τα μακριά μαλλιά και μια κόκκινη μπλούζα?
Πάντως αν ήξερα πως με 10-15 Ευρώ θα μπορούσα να γνωρίσω τους αγαπημένους μου μουσικούς, δε θα χαλιόμουν καθόλου. Από το να κάθεσαι να περιμένεις με τις ώρες αν ο άλλος θα υπογράψει και τελικά να μένεις με τη χαρά, ε, δίνεις δέκα και είσαι σίγουρος και παίρνεις και τις τζίφρες. Δεν είναι δα και σαν τους γελοίους τους Κιςς που ζητούσαν 1000.
Απλά τον έπρηξε ο Davi τον άνθρωπο οτι θα τα ξαναπούνε και στο Sweden Rock (πρέπει να του το είπε 2-3 φορές!) και όταν τον ξαναπετύχαμε έξω από το κλαμπ του κάνει ο Owens “Don’t say it again”! Αλλά η έφραση του την ώρα που το έλεγε ήταν απερίγραπτη!
Καπου πήρε το μάτι μου ένα μπλουζάκι Soulfly. Πρέπει να πέρασες απο μπροστά μου κάποια στιγμή.
Σχετικά με τη γενική γκρίνια, μην τρελαίνεστε. Μετά από κάθε συναυλία τα ίδια λέμε πάντα. Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Η δικιά μου είναι ότι δεν άξιζε 25 ευρώ κυρίως λόγω διάρκειας. Τελεία. Αυτό δε σημαίνει ότι πέρασα άσχημα όμως. Όσο για τη φάση με το καπέλο του Owens δεν την είδα. Στο τέλος έγινε; Μλκ όντως…:thumbdown:
Οι ΚISS ζητούσαν 750, όχι 1.000. Το χιλιάρικο ήταν soundcheck (250) + meet & greet (750). Το meet & greet διαρκούσε 30-40 λεπτά και πέρα από τις όσες φωτογραφίες που έπαιρνες, υπέγραφαν τα πάντα και υπήρχαν και κάποια δώρα special.
Άλλοι ζητάνε λοιπόν 750 και τα παίρνουν γιατί μπορούν. Άλλοι ζητάνε 10 ή 20 γιατί τόσα μπορούν. Motley, Priest, Jovi και άλλοι ζητάνε και αυτοί επίσης…Οι Metallica το έχουν με κλήρωση (νομίζω δωρεάν), αλλά με ιδιαίτερο περιορισμό ατόμων. Καλή φάση και η κλήρωση. Είναι όντως κάπως περίεργη η φάση του επί πληρωμή meet and greet.
On topic.
Πήγα αφού είχαν παίξει ήδη 3 κομμάτια. Θεωρώ ότι από τέτοιους παικταράδες θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη απόδοση. Κατά δήλωσή τους (σε κάποιον από όσους πήραν συνέντευξη), ήταν απροβάριστοι, αλλά γενικά τα κομμάτια τα είχαν…πάντως μου άρεσε που στο paranoid ας πούμε, ο κόσμος χτυπιόταν αλλά όταν το ακούνε σε κάνα μαγαζί λένε “πω ρε πούστη, πάλι αυτό?”. Τελικά το dna είναι ποτισμένο για πάντα.
To manalishi όλα τα λεφτά από όσα άκουσα.
Ωραία έκπληξη το τιγκαρισμένο Κύτταρο.
Ενταξει καλη φαση ηταν για live με διασκευες…Εγω τουλαχιστον το διασκεδασα…
Δεν μπορω να πω οτι το περιμενα ως τη συναυλια της χρονιας αλλα περασα καλα…
Οσο για το meet n’ greet με τα 10 ευρω και μενα με ξενισε και με ξενερωσε αν θελετε αλλα απο την αλλη θα ερθω να συμφωνησω με αυτα που ειπε ο Cozy παραπανω…Προσωπικα σιχαινομαι τις βιασυνες σε τετοια πραγματα γιατι ολο και κατι θα ξεχασεις και ολο και κατι δεν θα γινει απο αυτα που θες…Ετσι εδωσα 10 ευρω και ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι θα τους γνωρισω, θα υπογραψουν και θα βγαλουν φωτογραφιες χωρις βιασυνες και ενα τσουρμο λαο γυρω τους να μου χαλαει τη στιγμη…Εγω ετσι το βλεπω…
Το σκηνικο με Davidian & Owens μας πεθανε στα γελια…Hails to Davi…
Γενικα καλος ηταν και ο χωρος αλλα οχι για πολλα πολλα…Ο ηχος επισης αρκετα καλος…
Τη συναυλια μπορει να την πεις αρπαχτη, αλλα πειτε μου οταν κανετε one night stand δεν το ευχαριστιεστε…??
Freedom ωραιες οι φωτογραφιες…
Οσο για το κραξιμο που πεφτει δεν θα κανω σχολιο παρα μονο το οτι οσοι πηγαν ηξεραν τι προκειται να δουν…Και ειτε ηταν 1 ωρα ειτε 1,5 σημασια εχει το ποσο καλα περνας…Και εγω δεν μπορω να πω οτι περασα τελεια, αλλα περασα καλα…
Ο ορισμός του METAL PARTY! Άκουσα κομμάτια που μεγάλωσα με αυτά. Τι άλλο να θέλει κανείς?:drunk:
4 τυπάδες που έχουν τη δικιά τους ιστορία και τιμούν συγκροτήματα που όλοι γουστάρουμε. Τόσο απλά!
Όσο για την αρπαχτή των 10 ευρώ τι να πώ? Αγαπάς το γκρούπ? Σκάσε φράγκα…Ντροπή…[-X Δεν μου φαίνεται να φταίει η μπάντα γι αυτό.
Καλημερα, ας πω κι εγω τις βλακειες μου Η σημαντικοτερη παρατηρηση που εκανα κατα τη διαρκεια της συναυλιας ειναι οτι δε μπορεις να παρεις στα χερια σου το τιμονι μιας Φεραρι και να την οδηγεις Πατησιων-3ης Σεπτεμβριου. Εχει κινηση! Τα ιδια και με τον Ριπερ, ο ανθρωπος εχει μοναδικη φωνη και στην εν λογω συναυλια αναγκαστηκε (αφου κανουν διασκευες) να την σπαταλησει σε πραγματα που δεν του ταιριαζουν.
“Αγωνιστικα” τωρα: Θυμαμαι οτι το 1990-91 ειδα τους Motorhead για 1.10’’ και ειχα ξενερωσει, δε μπορω να πω οτι δεν ξενερωσα τωρα. Το θετικα ειναι οτι α) βρηκα χωρο για παρκαρισμα πολυ κοντα στο Κυτταρο, β) ο ηχος ηταν καλος εκει που καθομουν, γ) το σετλιστ ειχε διαμαντια εστω κι αν δε μου αρεσαν ολα και δ) η αποδοση της μπαντας ηταν πολυ καλη παροτι υπηρχαν αδυναμιες (ειτε δεν μπορουσε ο ριπερ ή “ελειπαν” κιθαρες).
Δυστυχως στο μυαλο μου εχω σχετικα προσφατη μια μπυροσυναυλια-παρτι, εκεινη με τον White στο Underworld/Texas ή οπως λεγοταν, οπου ο τυπος επαιζε ωρες, συνεπως θα “χρεωσω” τους Hail για το χρονο παρουσιας τους. Ομως, καποιοι το λενε σωστα. Δεν με υποχρεωσε κανεις να παω, το ηθελα και δεν το μετανιωσα. Αυτοι πρεπει να μετανιωσουν για τη διαρκεια που επαιξαν
Τελος, για το meet ‘n’ greet δε μπορω να πω οτι με ξενισε ιδιαιτερα, παροτι δεν ασχοληθηκα, εκτος αν δεν καταλαβα κατι… Επαιρνες μπλουζα με 20 γιουρα και ειχε το δικαιωμα να συναντησεις τη μπαντα, σωστα; Δεν θελεις να τους δεις, σηκωνεσαι και φευγεις, σωστα; Και οσοι θελουν να δουν ησυχα τα μελη του γκρουπ, βολευονται με κατι τετοιο νομιζω.
Υ.Σ.: Καλα, αμερικανο ποδοσφαιροφιλο υπαρχει παντα το ενδεχομενο να συναντησω. Αλλα να φοραει και τη φανελα της εθνικης Ελλαδας σε δημοσια εμφανιση του δε νομιζω να το ξαναδω!
Ωραιο live απο μια all star μπαντα που απλα εκανε το κεφι της και δεν ειχε τπτ να αποδειξει…(ολοι ξερουμε το παρελθόν του καθενός από τα μελη…)…Στην 1 ωρα και κατι που επαιξαν χτυπηθηκαμε,καναμε pit (Pantera ρεεεε) και γενικως επικρατησε μια ατμοσφαιρα party,κατι σαν μια επαναληψη heavy metal ιστορίας απο 4 θρυλους του χωρου…Αν και πιστευω μπορουσαν να παιξουν παραπανω, στο τελος δεν εμεινε κανεις παραπονεμενος…οσο για τα 10 ευρω του meet and greet τα εδωσα χωρίς 2η σκεψη…μονο και μονο που χαιρετισα και συναντησα ενα παιδικο μου ειδωλο (Kisser) μου αρκουσε…Μολις βεβαια τον ρωτησα ποτε θα γινει το πολυαναμενο reunion απλά χαμογέλασε…Οσο ζουμε ελπίζουμε…Οσο για το σκηνικό με τον Owens πιστευω οτι θα το θυμαται για πολύ καιρό…:lol: Παμε για αλλα…
Απορώ γιατί κάποιος που χαρακτηρίζει το λάιβ αρπαχτή, χωρίς να κοροϊδεύει και να μέμφεται αυτούς που πήγαν, είναι γκρινιάρης και κακός. Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μάλλον θα έπρεπε να λέει ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα, να παραβλέπουμε ότι κάποιοι πλουτίζουν από την αγάπη κάποιων για τη μουσική, καιι να είμαστε όλοι θιασώτες του παραλόγου και χειροκροτητές των ξυπνητζίδων.
Διευκρυνίζω: η music box δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα μπλουζάκια, ούτε με την απόφαση του συγκροτήματος να οργανώσει meet and greet. Είναι καθαρά απόφαση της μπάντας, εμείς δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος απο τα. παραπάνω.
και αν παρουμε σαν μετρο συγκρισης τους rush που παιζουν 3ωρα σετλιστ στην ηλικια που ειναι
ε τοτε το 90% των συναυλιων στην ελλαδα ειναι αρπαχτες
κοιτα απο τη στιγμη που ολοι ξεραμε τη διαρκεια και το σετλιστ
και επιλεξαμε να παμε
δεν υπαρχει λογος να κανουμε παραπονα
για αυτο το θεμα
να κανουμε παραπονα πχ για τον ηχο, ή για το αν δεν ειχανε επικοινωνια με τον κοσμο κλπ κλπ
να πω ΟΚ
οσοι κριτικαρετε το συγκεκριμενh λαιβ
ειπατε την αποψη σας
και πραξατε αναλογα καθως δεν ηρθατε στην συναυλια
ολα τα αλλα μου φαινονται απλα γκρινια
απο τη στιγμη κιολας που δεν γουσταρατε τη συγκεκριμενο φαση
η ολη δυσανασχετηση για το θεμα της αρπαχτης
κυριως απο ατομα που δεν ηρθανε στο λαιβ
καλυτερα να σταλθει με κανα mail στην διοργανωτρια εταιρεια
παρα στο συγκεκριμενο θρεντ
Aμα ξανακουσω γκρινια θα σας κανω bam.:p:lol:#-o Το ζητημα του να κρινεις μια συναυλια εξαρταται απο αρκετους παραγοντες και κυριως προσωπικους.Εγω εκανα την αυτοκριτικη μου σε προηγουμενο ποστ.Ας δει ο καθενας και λιγο μεσα του.Δεν μας φταινε παντα για ολα οι αλλοι.
Η ποιότητα η όχι της συναυλίας είναι απλά μια παράμετρος της συναυλίας. Προφανώς είναι και η πιο σημαντική. Παρόλα αυτά άσχετα αν πήγε κανείς ή όχι στη συναυλία , άσχετα αν πέρασε καλά ή όχι τα 10 γιούρια για meet n greet είναι αρπαχτή .