Για το support υπάρχει πουθενά λινκ-πληροφορίες για το τι παίζουν κτλ;
ωραιο Live αν και η8ελα να παι3ουν λιγο περισσοτερο!!!
το μονο που με χαλασε ηταν η επιγραφη 20ευρα μπλουζακι και meet the band!!!και 10 ευρα meet the band!!!8O
Πολύ καλή απόδοση, αλλά μόνο 1 ώρα???Ανακηρύσεται χαλαρά η αρπαχτή του αιώνα.Να πα να μαμηθούν και οι 4.Αι στο διάολο καραγκιόζηδες.
[SIZE=5]
ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
[/SIZE]
Εδιτ: έχουν γνώση οι φύλακες
1 ωρα???:?
Καλα που δεν πηγα τελικα…
Κουραστηκαν ρε.
αχχαχααχχααχ cover μπαντα και επαιξε μια ωρα χαχαχχααχχαχαχαχααχχααχχαχα
Πολύ καλό το λάιβ αλλά έπρεπε να κρατήσει παραπάνω… Ευχάριστη έκπληξη το Rainbow in the dark αν και το κόψανε στη μέση
Το μπλουζάκι και το meet and greet όντως κλεψιά και γι’ αυτό σαμποταρίστηκε.
Μ’ άρεσε και το support (Celebrate) αν και ο ήχος χανόταν στο μπάσο και τη δεύτερη κιθάρα… Κλείσανε με Raining blood κι έγινε ψιλοχαμός εκεί.
Αυτά.
Το σαπόρτ περισσότερο θα παιξε.
Μακράν ο πιο αδικημένος τραγουδιστής στην ιστορία του metal o Owens. ο Kisser ιδανικός για sepultura, αλλά μέχρι εκεί. Ήτανε και άλλοι 2 στη σκηνή αλλά δε θυμάμαι ονόματα. Και σιγά μη βρέθηκε κανένας να δώσει 20 γιιούρια για ένα ?nice to meet you?. Ναι ρε προτιμήσαμε να πιούμε warm beer γιατί έτσι μας αρέσει!!!
Ξεφτιλικια,αυτοι επρεπε να μας πληρωνουν για meet n’ greet!!Καλο λαιβ γενικως…θα ξεχαστει γρηγορα ομως πιστευω
Κατ’ αρχάς ομολογώ ότι περίμενα λιγότερο κόσμο. Από κει και πέρα θα έλεγα ότι το όλο θέμα ήταν καλό αλλά λίγο (με την έννοια του σύντομου). Ποιοτικά ήταν πολύ καλοί αλλα περίμενα μεγαλύτερη διάρκεια ρε γμτ. Όσο για την “πινακίδα” για μπλουζάκια και meet the band ήταν το (κακόγουστο) ανέκδοτο της βραδιάς.:evil: Η κούραση δεν ξέρω αν είναι πιθανή, αλλά από την άλλη ήταν 4 και έπαιζαν μόνο “killer” κομμάτια… αλλά ακόμα κι έτσι, ας έβαζαν μικρότερο το εισητήριο. Με βάση αυτά που είδα (και για πόση ώρα τα είδα) το πολύ 15-17 ευρώ θα έδινα. Επίσης για να είμαι ειλικρινής, ο χώρος δν μ άρεσε και πολύ και για το τέλος μια ερώτηση…
Είναι ιδέα μου ή έπαιξαν αυτούσιο το setlist που αναφέρεται στo πρώτο post;:lol:
περασαμε ωραια
οπως και προβλεπωτανε
χεβι μεταλ παρτυ
αρπαχτη με την καμια (ετσι και αλλιως ολοι ξεραμε πως θα ητανε)
μια ωρα ητανε καθαρα ο μουσικος χρονος
σαν εμφανιση κρατησε κανονικα μιαμιση ωρα
οσο κρατανε οι περισσοτερες εμφανισεις στην ελλαδα
ο ripper φωναρα
ο kisser ψυχαρα - metal to the bone που λεμε
ο elefson (με μπλουζακι εθνικης ελλαδας!!) μας εφερε αναμνησεις των μεγαλων megadeth
ενω ο degrasso απλως επαιξε καλα το ποστο του
νταξει στα περισσοτερα κομματια ητανε εμφανης η ελειψη δευτερης κιθαρας
και το κοινο ητανε ψιλοψοφιο
προφανως πηγανε περισσοτερο για να δουνε και να ακουσουνε
παρα για να χτυπηθουνε
η προσελευση του κοσμου μου φανηκε παρα πολυ καλη
το meet and greet οντως ητανε βλακεια
ελπιζω να μην εχει σχεση με την μπαντα και να ειναι καθαρα μανατζεριστικες βλακειες
anyway
heavy metal!!!
Metallica 2,5 ώρες, AC/DC 2, Scorpions 3, Bon Jovi 2,5, Dio 2.ηλικίες των προαναφερθέντων από 40+ μέχρι 67!!!.Αν κουράστηκαν, να παρατήσουν τη μουσική και να πα να αρμέξουνε κανα γελάδι σε καμμιά φάρμα.Α στο διάλο και πάλι!Μην τρελαθούμε τελείως!!!
Το ύφος, δεν πάει για σένα wickerman.Απλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Βγήκαν στις 10:25 και τελειώσανε 11:30.Κοίταξα το ρολόι μου και τις 2 φορές.Ειδικά στο τέλος, νόμιζα οτι χάλασε!Ούτε η Πετρούλα δεν τελειώνει τόσο γρήγορα.Και τόσο που μίλαγε ο ripper, καθαρός χρόνος παίζει να ήταν και 40-45 λεπτά.
Απο την πρωτη στιγμη φωναζε αρπαχτη.
Ειδικα απο τη στιγμη που ολοι τους ειναι σε τρελα χαμηλο σημειο της καριερας τους (εκτος απο τον degrasso που ειναι sessionas οποτε δεν μπορω να μιλησω για καριερα)
Εγω εχω την αισθηση οτι παιξαν 1 ωρα κ 15’-20’. Οκ, ισως θελαμε παραπανω… Δεν ηταν αυτο το προβλημα…
[SIZE=“4”]10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΑΔΕΣ?!?!?!?!?[/SIZE]
Ποσα λεφτα θελουν να βγαλουν ρε γαμωτο? Σολντ αουτ ηταν. Κι’αλλα θελανε?
Ξερει κανεις αν αυτο γινεται σε καθε λαιβ ή μονο στο δικο μας?
Γουσταρα τρελλα με Kisser, Ellefson(επιασα πενα!!!)
Ripper… Καποια κομματια απλα το σκοτωσε. Δε λεω, φωναρα, αλλα τα πιο βαρια δεν τον πανε…
O φιλότιμος ο Nasum παρόλο που ούτε το σκεφτόταν να πάει, είχε προειδοποιήσει απ’ την 1η στιγμή, αλλά μερικοί μόνο που δεν τον κατάπιαν. Απ’ τη στιγμή που βλέπεις κάποιον απ’ τους διοργανωτές να ποστάρει στο θρεντ και να αφήνει αναπάντητα τέτοια ποστ, είναι εύκολα αντιληπτό ότι δεν υπάρχει καμιά έννοια για τη συναυλία απ’ αυτήν την πλευρά.
Καλα ηταν.Ουτε κρυο ουτε ζεστη.Για μενα αυτο που[-X κραταω ειναι ο τυπας που πηρε το καπελο του ριπερ και οτι εχω γερασει τελικα και δεν μου φταιει κανεις.Δεν ειμαι οπως ημουνα πριν καποια χρονια και ειμαι για τον καναπε.Κανω την αυτοκριτικη μου λοιπον λεω πως το λαιβ ηταν απλα καλο και παω για υπνο.Αν μου λεγαν τωρα να ξαναπαω δεν θα πηγαινα μαλλον.
δεν καταλαβαινω
πηγε καποιος στο λαιβ χωρις να ξερει τι θα δει??
αναγκαστηκε κανεις να παει χωρις τη θεληση του???
ελεος ρε παιδια
γιατι τοση γκρινια και κακια?
ητανε ενα λαιβ
για οσους γουσταρουνε τους συγκεκριμενους μουσικους και το στυλ της μουσικης που παιξανε
ητανε σαν μια βραδυα σε ενα ροκ κλαμπ οπου μια μπαντα παιζει διασκευες
απλα την συγκεκριμενη μπαντα την αποτελουσαν διασημοι καλλιτεχνες??
που ειναι το κακο??