Μεσα θα ειμαστε!Δεν χανονται τετοιες ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!
Ναι ρε! Γιατι να μην βρειτε. Εγω χτες πηρα…
Aν το παρω απο το ταμειο θα ειναι πιο ακριβο?
Κι εγώ θέλω να έρθω αλλά δεν έχω βρει παρέα ακόμα… Συνοδεύει κανείς;
αν είσαι εσύ στην φωτό έγινε :D:D:D
Tσ, τσ, τσ…ρατσιστες… [-X
Ρε ολοι εκει θα ειμαστε…Ελατε οποιος θελει…
Κι εγω λεω να το τιμησω…
Αυριο το κυτταρο θα γινει αμοιβαδα…
:D:D
Ας πει κάποιος ρε πως πάμε στο Κύτταρο??
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.kyttarolive.gr/content/view/65/65/
Βασικά το θέμα είναι πως φεύγουμε, όσοι τουλάχιστον δεν έχουμε Ι.Χ. Πιθανότατα όταν τελειώσει δε θα έχει μετρό και λεωφορεία, οπότε παίζει ποδαρόδρομος και ταξάκι
Εγώ έχω άλλη απορία: 9 η ώρα ανοίγουν οι πόρτες ή αρχίζει η συναυλία; Διότι ως καλοί Έλληνες θέλουμε να πάμε τελευταία στιγμή…
Nα σαι καλα μαν.Σταση βικτωριας λοιπον.Πραγματι ολοι εκει θα ειμαστε.Θα τα δωσουμε ολα.Παιζουνε τρομερα κομματια.Θα ειναι συναυλια πορωσης απλα.:roll:
Ταπεινή μου γνώμη, το καταλληλότερο κομμάτι για το ξεκίνημα θα ήταν το ?You can?t bring me down?. Ειδικά στον Owen και τον Ellefson ταιριάζει γάντι. Εγώ πάντως θα τους δώσω το ερέθισμα και βλέπουμε?
Εγω ζω και αναπνεω για Walk και για Whiplash! (αν και αναμενεται δολοφονια τους απο τον Ριπερ)
Παιδια στην πορτα θα εχει εισητηρια λογικα ε
υποθετω γιατι και γω απο κει θα το παρω.Το θεμα ειναι μην ειναι ακριβοτερο αν και δεν νομιζω.Παντως αν μαθεις κατι σιγουρο ενημερωσε.
οκ
(μαλακια θα ειναι να ειναι ακριβοτερο αλλα κι εγω δεν το νομιζω)
Να σιγονταρω κι εγω για την ιδια ερωτηση, δουλευουμε κιολας : Ξερει κανεις τι ωρα ΑΡΧΙΖΕΙ η συναυλια; Κι εννοω τους Hail, οχι το σαπορτ). Ευχαριστω.
Λογικά καμια ώρα μετά το support act.
Thaaaaaaanx. Ελπιζω να υπαρξει και (πιο) σιγουρη απαντηση, παροτι κι εγω καπως ετσι το υπολογισα στο κεφαλι μου. Anyway, ευχαριστω.