Hail (Kisser, Owens, DeGrasso, Ellefson) - Apr. 26 - Athens, Greece @ Kytarro

Παράκληση προς Joker και τους υπόλοιπους: ενδεχόμενα lives στο thread “Φήμες 2009” καλύτερα, μη τα μπλέξουμε εδώ πέρα. - Ευχαριστώ-

Εισητήρια πότε θα είναι διαθέσιμα?

Απο αύριο (Παρασκευή 3 Απριλίου) και μετά τις 12 το μεσημέρι θα υπάρχουν εισιτήρια για τη συναυλία στο Ticket House!!!

θα την τιμησω τη συναυλια,καλη φαση φαινεται!!!

nice, εγώ λέω να πάω το Σάββατο… Έχω προαίσθημα οτί θα γίνει πολύ καλή φάση. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι δεν έχω βρει παρέα ακόμα… :-k

Θα είμαστε εμείς, μη το σκέφτεσαι:wink:

μη τον απειλείς…:smiley:
Λογικά και εγώ θα είμαι, αν δεν είμαι Κρήτη εκείνες τις μέρες…

Now playing: Streetlight Manifesto - Forty Days
via FoxyTunes

Τελικά φίλε joker τι παίζει με τα εισιτήρια? Σήμερα που πέρασα από ticket house μου είπαν ότι μόνο στο κύτταρο θα έχει. Η τιμή θα είναι η ίδια (25euro)?

Εγώ πέρασα σήμερα δηλαδή χθες δηλαδή το Σάββατο :stuck_out_tongue: το μεσημέρι και είχε κανονικά. Ίσως να μην είχαν βγει τν Παρασκευη;

ρε μαγκες εισητηρια θα βρουμε??
ξερει κανεις??

παιδια οποιος θελει εισιτηρια μπορει να παρει απο το κυτταρο και απο το tickethouse
η τιμη ειναι 25 ευρο οπως ειπατε.

εισιτήρια υπάρχουν στο Ticket House, στο Κύτταρο θα υπάρχουν τη μέρα της συναυλίας

Yep signal, έχουν κυκλοφορήσει.

Για να δούμε και το απουσιολόγιο, ποιοι θα είναι από δω??:smiley:

ρωτησα να δω αν υπαρχουν
αν εχουν τελειωσει δηλαδη

το ξερω οτι εχουν κυκλοφορησει

δηλαδη αν το αφησω για την κυριακη θα βρω στο κυτταρο??

φιλε στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα.Παρε το απο τωρα καλυτερα

Εγω παντως πηρα τικετακι και θα ειμαι εκει…

Στο tour αυτό πρώτοι πρώτοι είμαστε, οπότε το σετλιστ είναι ψιλο-άγνωστο.

Αν έχω τα λεφτά, θα τους τιμήσω.Owens ρε!!

μεσα κι εγω.

παω να παρω εισιτηριο αυριο…

θα γινει μεγαλο παρτυ…

Συμβουλή προς φίλο Joker: ακύρωσε το rock ?em all και φέρε το φθινόπωρο In Flames στο Λυκαβηττό χωρίς support με 30 euro εισιτήριο. Αν δε γεμίσουν αρένα+κερκίδες, θα μεταφέρω στις πλάτες μου τα μέλη του συγκροτήματος από το ξενοδοχείο στην σκηνή. Το ίδιο ισχύει και για Lamb Of God αλλά για 3 βραδιές στο Gagarin.

νο. 355 κι εγω…