Αμα το θεωρειτε αρπαχτη γιατι το κουραζετε κι αλλο?δε σας ειπε κανεις να πατε.
Συγχωρεστε με για τη παρεμβαση.
Αμα το θεωρειτε αρπαχτη γιατι το κουραζετε κι αλλο?δε σας ειπε κανεις να πατε.
Συγχωρεστε με για τη παρεμβαση.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.
PEACE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, PEACE!
βασικα δεν σε καταλαβαινω
αλλα anyway κανεις δεν προκειται να αλλαξει μυαλα
οπως ποσταρα πριν και κανεις δεν απαντησε
αν ερχωταν εδω ενα tribute του portnoy στους rush πχ
με malone στο μπασο και gilbert στη κιθαρα
θα μιλαγαμε για αρπαχτες???
emo?
παίζουν.
Τι emo, απλά δε γουστάρω τσάμπα τσακωμούς! #-o
Οh shit, τώρα το 'δα
Kαι signal, κάνε ένα κουοτ, δε ξέρω αν μιλάς σε μένα
ναι βρε
το οτι δεν σε καταλαβα
σε σενα πηγαινε
το αλλο γενικα
Ε ρε παιδί μου, κοροϊδεύουμε τις τοπικές μπάντες που παίζουν Paranoid και For whom the Bell Tolls, και τώρα έρχονται πρωτοκλασάτοι μουσικοί να παίξουν τα ίδια? Ας παίξουν τίποτα πιο ψαγμένο, να μας δείξουν ξέρωγω ποιες είναι οι επιρροές τους που ίσως να μη γνωρίζαμε.
Με τα τραγούδια έχω πρόβλημα, όχι με το ότι είναι μπάντα διασκευών.
Αυτο που λες εχει ενα ισχυρο ποιντ.Αλλα ενα tribute απο τους συγκεκριμενους μουσικους,δεδομενου της τασης τους για πειραματισμο και τζαμαρισμα ισως να αλλαζε ολη την ροη του λαιβ και εν τελει να μην μιλαγαμε για tribute.Δεν μπορεις να περιορισεις τους προγκστερς.
Στο συγκεκριμενο project,με εξαιρεση τον Ριπερ(Δε νομιζω να τον εχει δει κανεις να τραγουδαει Pantera,ετσι?),θαρρω πως δεν προκειται να δεις κατι το εξωφρενικο απο τους αλλους(ενδεχομενως μεγαλους) μουσικους δεδομενου οτι και τα κομματια δεν προσφερονται για κατι τετοιο.Προφανως δεχομαι οτι θα ειναι σαν “παρτυ” η φαση αλλα το αρπαχτη ταιριαζει γαντι σε περιπτωσεις οπου ενα project διασκευων εχει σαν τιμη εισητηριου 25 euro.Αποψη μου.
βασικα ουτε pantera,ουτε sepultura,ουτε megadeth,ουτε neon knights,ουτε motorhead,ουτε maiden
τον εχω δει να τραγουδαει
οπως επισης ουτε ac dc
οι οποιοι δεν αναφερωνται στο setlist
πραγμα που σημαινει οτι μαλλον παιζουν παραπανω τραγουδια
απο 14
οσο για τη τιμη θα μπορουσε οντως να ναι λιγοτερη
αλλα δεδομενω τα 35 ευρω για μια ωρα soulfly καλα ειναι!!!
Μην λες για Soulfly… Δεν μπορω να σκεφτω μεγαλυτερη εκμεταλευση σε συναυλια…
θα μαστε μεσα… στο πολυ ανετο ομως… και προβλεπω να ναι πολυ καλη φαση…
τζοκερ κανα φεστιβαλακι δεν θα χει φετος…?
Με ενδιαφέρει αυτό που γράφεις. Ένα μπορώ να σου πώ. Το Rock 'Em All θα ξαναγίνει σίγουρα. Δεν θέλουμε ‘ομως να το κάνουμε απλά για να το κάνουμε. Το 2008 νιώσαμε ότι είχαμε κάτι να προτείνουμε. Δεν θα σου πώ ψέματα, το συζητάμε και για φέτος (άλλη χρονική περίοδο απ’ αυτή που φαντάζεστε) αλλά θα το κάνουμε μόνο αν αξίζει να το κάνουμε - αλλιώς και του χρόνου εδώ θα’μαστε. Με την ευκαιρία της αναφοράς σου στο rock 'em all, προτείνω σε όλους σας να μας στέλνετε τις προτάσεις σας (εννοώ τις μπάντες που θα θέλατε να δείτε στο rock 'em all) στο info@musicboxproductions.gr. Μας ενδιαφέρουν οι γνώμες σας γιατί έτσι κι αλλιώς για σας κάνουμε συναυλίες, όχι για μας.
Joker, τι μουσική ακούτε εκεί στην MusicBox?
Τέλοσπάντωνε, Neurosis ακούτε?
Πω, θα βγούμε οφφτοπικ, μαλακία
Εεεεεεε, θα πάμε στους Hail, θα πάμε!
χαχα αντε μωρη γαλιανδρα!
Giati den tha paixoun iced earth?!
Plaka kano auto to live den hanetai!!!
Χμμ τώρα το πήρα χαμπάρι.Πολύ γαμάτο line up και λογικά θα δώσω και το παρών…και η τιμή είναι λογική.!
Now playing: Saturnus - Astral Dawn
via FoxyTunes
Και από πότε θεωρείται λογικό μία συναυλία να κοστίζει 30ευρώ?Για να σας θυμίσω, μιλάμε για 10000 παλιές δραχμούλες.εντάξει μην πάμε και στο άλλο άκρο, αλλά μια καλή τιμή για αυτή την συναυλία θα ήταν 20 και ο μέσος όρος να ήταν 25.Αλλά πολλά ζητάμε.Δεν μιέτεγα,όλοι ποντάρουν στην καύλα μας που τα σκάμε.
Πότε βγαίνουν εισητήρια?
Πολύ ωραία συναυλία αναμένεται! Αν βρω παρέα θα είμαι σίγουρα εκεί! Και για 25 ευρώ, παρότι όχι λίγα, τα αξίζει τα λεφτά της!
Sorry για το offtopic αλλα ειναι κριμα να τον χασουμε τωρα που τον βρηκαμε.Joker πρωτα απο ολα οταν λες για αλλη χρονικη περιοδο εννοεις να μην περιμενουμε καλοκαιρινο festival απο σας???Απο την μια λογικο γιατι υπαρχει αφθωνος ανταγωνισμος αλλα απο την αλλη να υπαρχει και ποικιλια το καλοκαιρι με καλα ονοματα και στοιχιματιζω πως πολυς κοσμος θα το τιμησει οπως και περισι.Αρκει και μονο να θυμιθω την ποιοτητα των συγκροτιματων που επαιξαν περισι στο rock em all!!! plz αν σου ειναι δυνατο διαφωτισε μας λιγο παραπανω.