Halo tv series

Πρέπει να έχει το δικό του τοπικ.

Όσοι πιστοι προσέλθετε!! Το έχει η Cosmote πρεμιέρα σήμερα 22.15

Το είδε κανένας; Λέει τίποτα;

Ναι πολυ καλό! Πέρασε μια ώρα νερό. Ομορφα cgi και ωραία πλοκη δράση και Spartans όπως ακριβώς τους φανταζόμουν

2 Likes

κάνει κάτι πολύ “αιρετικό” για ήρωα, απρόσωπο. γενικά πρέπει να πω οτι για αρχή σειράς, αν και έχει θεματάκια, βρήκαν τρόπο να είναι πολύ κάλο το πρώτο επεισόδιο σε ροή.

Καλά σίγουρα θα δούμε πως θα εξελίξει. Το πρώτο δείγμα ηταν αρκετά καλό, το περιμενα χειρότερο

σε ριβιουζ των 3-4 επεισοδίων, έχουν πεί, οτι κόβει λίγο το πιστολίδι και γίνεται πιο τηλεοπτικό κτλ, αλλά όχι με άσχημο τρόπο, οπότε μάλλον θα έχει ενα διαφορετικό τέμπο, αλλά μένει να το δούμε και στις οθόνες.

Δεν εχει σχέση με το παιχνίδι και αυτό είναι που το κάνει καλό! Πάντως εχει ήδη ανακοινωθεί η 2η σεζόν

Επίσης δεν ξέρω γιατί έγινε χαμός που έβγαλε το κράνος

εμενα περα απο μερικα κακα cg που ηταν οκ το τελευταιο 10λεπτο το βρηκα κακο και χαζο…
Ελπιζω να τους βγει σαν σύνολο η πρωτη σεζον…

Κακά cgi? Που?

Καλό το πρώτο, 100% videogame εισαγωγή που αποκτά ένα ενδιαφέρον όσο περνάει η ώρα, καθώς εισάγει τους υπόλοιπους χαρακτήρες, σχηματίζει το κεντρικό story και ανοίγει σιγά σιγά τον κόσμο του… όχι κάτι τρομερό ή που δεν έχει ξαναδεί κανείς, αλλά οκ legit fun military scifi περιπέτεια με καλή παραγωγή και…γενικά fun ρε παιδί μου, εκρήξεις, πιστολίδια, λίγο space opera vibes, λίγο γενετική κτλ κτλ…

Οκ θα τραβήξει τον δικό της δρόμο η σειρά σε σχέση με ότι γνωρίζει κάποιος από τα παιχνίδια/βιβλία/comics των τελευταίων 20 ετών, έγινε εμφανές με το καλημέρα, προς το παρόν ας συνεχίσει τουλάχιστον να είναι διασκεδαστικό όπως το 1ο και βλέπουμε

επίσης, Σομπότκα <3

1 Like

Το πιστολίδι που έπεσε ήταν τίμιο … Νταξει δεν ακολουθεί το videogame φαίνεται . Οπότε αν έχεις cosmote κάθε Παρασκευή 22.15

Ωραίο δευτερο επεισόδιο, ωραία πλοκη μέχρι τώρα . Η εξέλιξη του χαρακτήρα θα έχει ενδιαφέρον αρκετό. Με ξινησε λίγο το τέλος

Τελείωσα τη σεζόν πριν λίγες μέρες. Πολύ το ευχαριστήθηκα χωρίς να κρεμάσω σαγόνι.

  • Ίσως μία από τις καλύτερες εισαγωγές πρώτου επεισοδίου στα γούστα μου σε σειρές που ανήκουν στην ίδια κατηγορία τουλάχιστον. To the point και σε πιάνει κατευτείαν από τα μούτρα.
  • Εξαιρετική σχεδίαση των στολών, καθώς εκτός από καθαρό κομμάτι του design, έδωσαν για παράδειγμα με τα ηχητικά εφέ του βηματισμού των Spartans τον όγκο/βάρος τους με πειστικό τρόπο.
  • Θα ήθελα περισσότερη δράση, αλλά όταν είχε ήταν πολύ καλή.
  • Το side story της Kwan Ha με κούρασε, ειδικότερα το επεισόδιο 7 που ήταν ας το πούμε το πιο filler.
  • Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη προσπάθεια μεταφοράς του first person shooting στην τηλεόραση. Όταν στις σκηνές δράσης η κάμερα άλλαζε και μεταφερόταν μέσα στο κράνος γινόταν, με μεγάλη μαεστρία.
  • Το πραγματικά μεγάλο “παράπονο” που έχω από τη σειρά (μεγαλύτερο και από την Kwan Ha), είναι ο χρόνος που δώθηκε στον 117 χωρίς κράνος. Γενικότερα θα ήθελα περισσότερο cyborg καταστάσεις στους Spartans και λιγότερο human. Θα έπρεπε να έχουν μελετήσει λίγο παραπάνω το Mandalorian… Δεν βγάζουμε το κράνος για ψήλου πήδημα ρε παιδιά.