Χωρίς ίχνος κακίας και χωρίς να θέλω να μπϊκοτάρω το live. Αλήθεια τώρα, πόσοι λέτε να πάνε; Ο διοργανωτής που τους φέρνει ή που είναι μεγάλος οπαδός τους και κάνει το κέφι του φέρνοντάς τους ή που παίρνει το ρίσκο της προσέλευσης.
Δε πιστεύω να τους φέρουν και Θεσ/νίκη, γιατί σίγουρα εδώ πάνω θα μαζέψουν λίγο λιγότερο από το κόσμο που είχε το live Gamma Ray/Rhapsody of Fire (μέτρια συναυλία).
Δεν θα με χαλούσε να τους έφερναν και Θεσσαλονίκη. Δεν βλέπω και τίποτα άλλο στον ορίζοντα, οπότε γιατί όχι; Πόσο θα μάζευαν, δεν ξέρω. Ας βάζαν πακέτο και τους Wardrum.
Μη με κάνεις να το μποϊκοτάρω, ρίχνοντας προτάσεις ποιότητας, χαχαχα.
Ναι, με Wardrum και στο οχτάμπαλο, κάτι θα γινόταν. Αν και πάλι έχω τους ενδοιασμούς μου. Βλέπεις, η δισκογραφία τους έχει πιο πολλές μετριότητες (το τελευταίο καλή πατάτα) και έτσι τα καλά είναι λίγα και μάλιστα μετά από 18 χρόνια; Δε λέω, μπορεί να ζήταγαν πολλά άλλες χρονιές. Δεν ξέρω…
Μπορεί να έχουν ρίξει πολύ το κασέ τους. Ε έχουν μπόλικο πράμα να παίξουν. 18 χρόνια μετά, με τελευταίο άλμπουμ το Revolution, ε λογικά πας για best of set. Εκτός αν το πιστεύουν πολύ το τελευταίο τους.
Πάντως οι Κυριακές πρέπει να είναι φθηνότερες στην ενοικίαση χώρου, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί φέτος πολλές συναυλίες γίνονται Κυριακή!
Έχουν χρόνια να έρθουν και είναι απωθημένο πολλών οπότε πιστεύω ότι μπορεί να γινει και sold out!
Μόνο από το πρώτο άλμπουμ καλύπτουν άνετα τουλάχιστον το ένα τρίτο του setlist, best of θα είναι εξάλλου λογικά με δύο το πολύ τραγούδια από το νέο άλμπουμ.
Τους είχα δει το 97 με Gamma Ray, μόλις είχαν βγάλει το Glory To The Brave, δηλαδή στα ντουζένια τους, μέχρι που κάποιοι έλεγαν ότι ήρθαν περισσότερο για Hammerfall παρά για Gamma Ray #-o
τους ειχα δει με gamma ray τοτε και δε τους ξεραμε ποιοι ητανε.ενα απο τα λαιβ που ηθελα να δω χρονια.μιας και ειμαι και φαν.και εχω αρκετους δισκους τωρα.απλα να πω καποια πραγματα…
1.mevieval
2.πριν κανα 2 χρονια ειχα ρωτησει τους εν λογο διοργανωτες για hamerfall αλλα και πιο προσφατα.και η απαντηση ηταν.’‘μλκας εισαι να μπουμε μεσα,ποιος θα παει’'
3.ισως αντι για kamelot που ολο ερχοντε κτλ,να σκατζαραν με hamerfall.
Οι ιδιοι διοργανωτες μου ειχαν πει οτι θα φερουν kamelot οκτωβριο.αντι για Μαρτιο.επειδη τοτε πεφτανε πανω σε αλλα λαιβ.Δε τα βγαζω απτο μυαλο μου.τωρα οσο τους ειδατε τους ειδα και γω.