Happy Birthday, Princess!

:wink:

Χρονια πολλα και οτι επιθυμας να το 'βρεις!!! :smiley:

:wink: :wink: :wink:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:slight_smile:

Χρόνια πολλά και να περνας καλά!!!

χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααα :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

τι να κερασει ρε φλωρε? coca cola η σουμαδα?
μαθε να πινεις κ μετα ζητα κερασμα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χρονια πολλα καλα με υγεια κ ενα καλο παλικαρι! :wink:[/quote]
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Να σαι καλα! :smiley:
Το παλικαρι το βρηκα… :smiley:
Ετσι Νihilist?[/quote]

Tο καλύτερο Princess μου! Και σε λατρευει…! :smiley:

Τελικά nihilist είσαι καλό παιδί…

Princess, πώς πέρασες χτες;;;

Gay Post !!!

Ορίστε;;;

Ουριστε !!! !!!

Ήμουν σίγουρη πως θα απαντούσες έτσι!! :stuck_out_tongue:

Έγινες προβλέψιμος Αντρέα… Τσκ τσκ… :?

Και καλα…

Μωρο μου , το μοναδικο που δεν ειμαι ειναι προβλεψιμος … απλα αν αρχισω τις ατακες …που δεν τις πιανουν ουτε το 1/3 του forum , θα με λενε δυσνοητο … για χαρη της πλειοψηφιας το κανω… για να μην υπαρχουν αποριες …

Αngel_In_Black αυτο που μου αρεσε παντα σε σενα ηταν η μετριοφροσυνη σου! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:smiley:

Η μετριοφροσύνη είναι ένα από τα πολλά προτερήματα του Angel… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειμαι μετριοφρων , δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ΘΕΟΣ … εσυ παντως παραμενεις η αδυναμια μου … γυναικα με μυαλο και χιουμορ …

Σςςςςςς εσυ, σπιτι !!!

[quote="Angel_In_Black Σςςςςςς εσυ, σπιτι !!![/quote]

Εγω σπιτι θα ειμαι και θα σε περιμενω…και να δεις τι καλα που θα περασεις οταν ερθεις :twisted: :twisted: :twisted:

Ψευτρα αφου μου ειπες οτι θα πας για καφε … !!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για ίντερνετ καφέ ενοοούσε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις έρχεται για
“Παντόφλα mocaccino”

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Επειδη δεν μπορει να ξαναμπει ο ανδρεας σου μετεφερω τα εξης

Απο Angel_In_Black :
“Αν εγω ειναι να φαω παντοφλα εσυ θα φας γοβα στιλετο…
προσωπικα μ’αρεσει να φαω μπουτακι”

Εγω παλι το μονο που εχω να πω ειναι πως θα περασω ενα δημιουργικο απογευμα :wink: :wink: :wink: