βεβαια ο καθένας “δημιουργεί” με τον τρόπο του.
αν και είναι καλύτερο να φας στιλέτο παρα παντόφλα!
βεβαια ο καθένας “δημιουργεί” με τον τρόπο του.
αν και είναι καλύτερο να φας στιλέτο παρα παντόφλα!
Έτσι σε θέλω εσένα μωρό μου
[size=1]Και τις φίλες σου επίσης[/size]
Αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος της γυναικας … να μπαινει στην κουζινα και να ετοιμαζει φαγακι … για αυτον που θα ερθει κουρασμενος και πεινασμενος απο την δουλεια. Οποτε οντως μαναρι μου … το απογευμα σου θα ειναι οντως δημιουργικο !!!
Πες μου μωρο μου τι τραβαει η ορεξη σου και εγω θα στο εχω ετοιμο ζεστο ζεστο να σε περιμενει
Πες μου μωρο μου τι τραβαει η ορεξη σου και εγω θα στο εχω ετοιμο ζεστο ζεστο να σε περιμενει
:P[/quote]
Φτιάξε μια φασολάδα κι έρχομαι, ν’ ακούσουμε με τον Ανδρέα το νέο Evanescence
[size=1]Και τις φίλες σου επίσης[/size][/quote]
ύστερα από μια μεγάλη αποχη [2 μηνών] αποφάσισα να επιστρέψω στο άθλημα… άρα, κρατάω τις φίλες μου για μένα και σου γνωρίζω τους φίλους μου…
[size=1]Και τις φίλες σου επίσης[/size][/quote]
ύστερα από μια μεγάλη αποχη [2 μηνών] αποφάσισα να επιστρέψω στο άθλημα… άρα, κρατάω τις φίλες μου για μένα και σου γνωρίζω τους φίλους μου… [/quote]
Σορρυ αλλά δεν είμαι gay
Δεν πειράζει… κανεις δεν είναι τέλεioς!
Κι επειδή είμαι μεγάλη καρδια, κάτι θα κάνω και για σένα…
Δεν πειράζει… κανεις δεν είναι τέλεioς!
Κι επειδή είμαι μεγάλη καρδια, κάτι θα κάνω και για σένα…[/quote]
Κι εγώ για σένα
Σοδομισε τον μ’ενα αγγουρι.
ΡΕ!!! Η Princess θέλει το topic για να διαβάζει τις ευχές μας και όχι… :-({|=
Ουφ πια! Κάθε topic που ανοίγω καταλήγει έτσι και στο τέλος κλειδώνεται…
Ηρεμησε μην απελπιζεσε, δεν κλειδωθηκε ακομα λιγες μαλακιες να γραψουμε ακομα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελα, μην κλαις. Θα σου παρω γλειφιτζουρι. (Rychehead προλαβαινουμε να το κλειδωσουμε σημερα? )
Και ’ γω παγωτο! :lol:
(Δεν ξερω ρε led_zeppelin γιατι εγω σε λιγο θα αποσυρθω, εκτος αν με το σημερα εννοεις την Πεμπτη, τοτε ναι αν δεν το κλειδωσουμε σημερα θα ’ μαστε απαραδεκτοι)
Τι αλλο να ευχηθηθουμε … αφου εχει γκομενο …και μαλιστα Deathμεταλλα , δεν μας παιρνει να πουμε πολλα , εκτος του να γνωρισει και ενα posera .
Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις
Ναι, κάνουμε και φιλικές τιμές…
και εκπτώσεις…!!Προσφορές πχ 2 σε 1, 3 στην τιμή των 2 κτλ κτλ!!
Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις [/quote]
Τι γλυκειά που είσαι…
Σ’ ευχαριστώ πολύ
και εκπτώσεις…!!Προσφορές πχ 2 σε 1, 3 στην τιμή των 2 κτλ κτλ!![/quote]
Μ’ εμένα θα τα έχετε όλα… Κάτι σαν το Wash and go