Γι αυτο μ’αρεσεις γιατι με πιανεις με την πρωτη
Ενω εσυ …ουτε καν με πιανεις με την πρωτη …μετα απο ενα μηνα θα ελεγα και αυτο με πολυ τυχη …
Τι πρωτη και δευτερη…εγω σε “πιανω” συνεχεια μωρο μου
Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις [/quote]
Εμενα μου αρκει ο Death-μεταλλας Nihilist
Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις [/quote]
Εμενα μου αρκει ο Death-μεταλλας Nihilist :D[/quote]
Γι αυτό σε λατρεύω κουκλα μου!
Σου αρέσουν οι πραγματικοί άντρες! Όχι οι ιμιτασιόν με κολλάν και μπαντάνες στο κεφάλι…
:lol:
Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …
Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …[/quote]
το να το εχουν εκει δεν σημαινει κ τπτ…
σημασια εχει να μπορουν!
Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …[/quote]
το να το εχουν εκει δεν σημαινει κ τπτ…
σημασια εχει να μπορουν! :P[/quote]
Τοmmy Lee , Vince Neil , Bret Michaels … γνωστοι ποζερς που οχι μονο μπορουν αλλα του δινουν και καταλαβαινει … ετσι για να το γενικευουμε κιολας … αλλα αν θελεις το λεμε και πιο συγκεκριμμενα , ισως μαθεις και κατι παραπανω …
To μυαλό δεν το χουν απλά στο σεξ αλλά και στην “πισωγέμιση”…
Τους εκφράζει καλύτερα! :lol: :lol: :lol:
Δεν το ανέφερα για να μην αισθανθείτε μειονεκτικά.
LOLOLOLOL
Mειονεκτικα δεν αισθανοντε αυτοι που λες , γιατι πολυ απλα οσους ποζεραδες ξερω το μυαλο τους οντως το εχουν στην πισωγεμιση του οποισθιου τμηματος της γυναικας … αν εσυ εχεις εμπειρια οπισθογεμισης απο αντρα … ε τοτε λυπαμαι !!! δεν ξερω τι να πω … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι εγώ τέτοια εμπειρία ευτυχώς δεν έχω, δεν έιμαι ποζέρι άλλωστε.
Τώρα για το που ακριβώς έχουν το μυαλό τους οι ποζεράδες, αν κρίνω απ την εμφάνισή τους, μάλλον στο να οπισθωγεμίσει κάποιος αρρενωπός έγχρωμος κύριος τα δικά τους οπίσθια! :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa…xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Συχναζεις σε gay bar ??? η το εχεις δει αυτο που λες … ??? οποτε εισαι και ματακιας ???
Βloody_angel , ακουσες για αραπη και χαρηκες ???
Όχι…αλλά κ μόνο η “εικόνα” ήταν αρκετή!!
Υ.Γ Δεν χαίρομαι όταν τους …ακούω…
Gay bar…? Μπα όχι! Δεν ήξερα ότι τα ποζέρια συχνάζουν σε gay bar ομως!
Οπως είπα και πριν: “αν κρίνω απ την εμφάνισή τους”…