Happy Birthday, Princess!

Γι αυτο μ’αρεσεις γιατι με πιανεις με την πρωτη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ενω εσυ …ουτε καν με πιανεις με την πρωτη …μετα απο ενα μηνα θα ελεγα και αυτο με πολυ τυχη …

Τι πρωτη και δευτερη…εγω σε “πιανω” συνεχεια μωρο μου :wink: :wink: :wink:

Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις :wink:[/quote]

Εμενα μου αρκει ο Death-μεταλλας Nihilist :smiley:

Princess μου στο συνιστω…δεν θα ολοκληρωθεις ποτε σου σαν γυναικα αν δεν περασει απο την ζωη σου και ενας ποζερας!!! Και εδω μεσα η αληθεια ειναι πως εχουμε τους πιο ωραιους για να διαλεξεις :wink:[/quote]

Εμενα μου αρκει ο Death-μεταλλας Nihilist :D[/quote]

Γι αυτό σε λατρεύω κουκλα μου! :smiley:
Σου αρέσουν οι πραγματικοί άντρες! Όχι οι ιμιτασιόν με κολλάν και μπαντάνες στο κεφάλι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …

Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …[/quote]

το να το εχουν εκει δεν σημαινει κ τπτ… :wink:
σημασια εχει να μπορουν! :stuck_out_tongue:

Και που εχουν το μυαλο τους και οτιδηποτε αλλο διαρκως στο sex … αυτο δεν το λες … μαλλον γιατι δεν συμφερει …[/quote]

το να το εχουν εκει δεν σημαινει κ τπτ… :wink:
σημασια εχει να μπορουν! :P[/quote]

Τοmmy Lee , Vince Neil , Bret Michaels … γνωστοι ποζερς που οχι μονο μπορουν αλλα του δινουν και καταλαβαινει … ετσι για να το γενικευουμε κιολας … αλλα αν θελεις το λεμε και πιο συγκεκριμμενα , ισως μαθεις και κατι παραπανω … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To μυαλό δεν το χουν απλά στο σεξ αλλά και στην “πισωγέμιση”… :wink:
Τους εκφράζει καλύτερα! :lol: :lol: :lol:
Δεν το ανέφερα για να μην αισθανθείτε μειονεκτικά.

LOLOLOLOL

Mειονεκτικα δεν αισθανοντε αυτοι που λες , γιατι πολυ απλα οσους ποζεραδες ξερω το μυαλο τους οντως το εχουν στην πισωγεμιση του οποισθιου τμηματος της γυναικας … αν εσυ εχεις εμπειρια οπισθογεμισης απο αντρα … ε τοτε λυπαμαι !!! δεν ξερω τι να πω … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι εγώ τέτοια εμπειρία ευτυχώς δεν έχω, δεν έιμαι ποζέρι άλλωστε. :stuck_out_tongue:
Τώρα για το που ακριβώς έχουν το μυαλό τους οι ποζεράδες, αν κρίνω απ την εμφάνισή τους, μάλλον στο να οπισθωγεμίσει κάποιος αρρενωπός έγχρωμος κύριος τα δικά τους οπίσθια! :lol: :lol: :lol:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa…xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Συχναζεις σε gay bar ??? η το εχεις δει αυτο που λες … ??? οποτε εισαι και ματακιας ???

Βloody_angel , ακουσες για αραπη και χαρηκες ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όχι…αλλά κ μόνο η “εικόνα” ήταν αρκετή!!

Υ.Γ Δεν χαίρομαι όταν τους …ακούω…

Gay bar…? Μπα όχι! Δεν ήξερα ότι τα ποζέρια συχνάζουν σε gay bar ομως! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Οπως είπα και πριν: “αν κρίνω απ την εμφάνισή τους”…