ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑΚΙ! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!
Ευχηθείτε στο παιδί ρε ζώα…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑΚΙ! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!
Ευχηθείτε στο παιδί ρε ζώα…
Να ζήσεις Σοφάκι και Χρόνια Πολλά
μεγάλη να γίνεις
με μαύρα μαλλιά…
Σταματάω γιατί είμαι φάλτσα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
Πολύχρονη κι ευτυχισμένη μικρούλα!
Και με καλύτερες παρέες!
ΥΓ: μην ξεχασεις την υπογραφή σου ν’αλλάξεις!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σοφάκι… Σου εύχομαι όσα γουστάρεις να πραγματοποιηθούν όλα και στην επόμενη συνάντηση να φέρεις και τις κάλτσες σου…
Σοφη χρονια πολλα και υγεια πανω απο ολα , να κοψεις τις κακες παρεες σαν τον παπαρα τον πανω του πιο πανω απο εμενα , και να τον γραψεις στα @@ σου ασχετα αν δεν εχεις και οσοι κακο λογο σου λενε για την μουσικη που ακους να φανε σκατα .
Βάλε καμμιά τελεία βρε Αντρέα μου, ανάσα δεν πήρες!
πφφφφφφφφφφφφφ
Σοφι χρονια πολλα με υγεια ευτυχια και χαρα!!!
Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Κι εσεις οτι επιθυμειτε!!! (λογω εορτων…)
Τελη τις καλτσες οπωσδηποτε, μην ανησυχεις
Ανδρεα ευχαριστω για τις συμβουλες!
Αλλα γιατι λετε για κακες παρεες Σπυρο και Ανδρικο??? :? Εγω???Ποτε!(Αν εξαιρεσω εσας τους 2!)
Σοφάκι τι λες, θα τα καταφέρεις να έρθεις αύριο μετά την δουλειά να το γιορτάσουμε?
Θα το θελα…Σχολαω 8…Αν μεχρι τις 12 ξεκουραστω (γιατι εχω και βασιλοπιτα να φτιαξω!) τοτε γιατι οχι;;;
Που θα μαζευτειτε τελικα;
Revenge of Rock. Άντε, ξεκουράσου για να τα πούμε και φτιάχνεις βασιλόπιτα το Σάββατο. (Να μου φέρεις κι εμένα λίγη!)
Εγινε! Μπορει να σας ερθω…
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑΚΙ!!!
Να είσαι πάντα καλά και να έχεις ότι επιθυμείς!!!
PS.1 Ρε Σπύρο ΛΥΣΣΑΞΕΣ!
PS.2 Σοφάκι, κάντο 17 -τα όσα γίνεσαι δηλαδή! - μπας και σκάσει!
ΛΟΛ Δηλαδη το παω με την οπισθεν? :? Τι ωραια να μικραινα…
Καταρχας Σπυρο δεν κλεινω τα 18 αλλα τα 19 οποτε η υπογραφη ειναι ετεροχρονισμενη ουτως ή αλλως,αλλα με εκφραζει οποτε…
Ρε, καθαρματάκι, Θανάση, με πρόλαβες; Κι ήρθα τρέχοντας από το live για να φτιάξω το post.
Τέλος πάντων, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα? θα πάρω μια βαθιά ανάσα [για να φύγει η βότκα από μέσα μου] και θα σου πώ:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΒΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ!!!1
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σοφακι, ο,τι επιθυμεις να το παθεις … :lol:
Prwton, re paidia, aporia to 'xw toso kairo. Ti shmainei ayto? To xrhsimopoioun polloi gia ayto rotaw.
Deyteron, xronia polla sofi-k. Kane ena dwro ston eayto sou kai akouse/katevase/agorase ton te-lei-o-te-ro disko ths ths teleytaias 15etias gia ton grafwn.
To sygrothma legetai My Bloody Valentine kai o dikos legetai Loveless.
Xronia polla kai pali.
Είναι συντομογραφία του
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναι!Μου ευχηθηκε ο Arcade! Τωρα πλεον ειμαι ευτηχισμενη!!!{Μην παρεξηγηθεις Arcade, σε πειραζω}
Θα φροντισω να το ακουσω.
Ευχαριστω κοριτσια!(Κατερινακι και Ρανια)Κι εσεις οτι επιθυμειτε!