Happy Doomsday Year 2012

Δελτίο Τύπου

HAPPY DOOMSDAY YEAR 2012

NEED ? MOTHER OF MILLIONS ? IN A TESTUBE @ An Club στις 12 / 1 / 12

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του τρίτου τους δίσκου, οι NEED γιορτάζουν το επερχόμενο τέλος τους κόσμου καλωσορίζοντας το 2012. Μετά από τις πρόσφατες support εμφανίσεις τους στο τελευταίο Sonisphere festival (IRON MAIDEN, SLIPKNOT, GOJIRA, MASTODON κ.ά.) και το αθηναικό live των SYMPHONY X, οι NEED επιστρέφουν στη σκηνή του An Club για ένα full show την Πέμπτη στις 12 / 1 / 12. Μαζί τους δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, οι MOTHER OF MILLIONS και οι IN A TESTUBE.

An Club, Σολωμού 13-15
Ώρα έναρξης 20.30
Είσοδος 8 ?

Need

Οι Need δημιουργήθηκαν το 2004 από τον κιθαρίστα Ravaya και μετά από μερικές demo ηχογραφήσεις και αλλαγές μελών, η σύνθεση της μπάντας σταθεροποιήθηκε το 2006 όταν και ηχογραφήθηκε το ντεμπούτο τους ?The Wisdom Machine?, το οποίο κυκλοφόρησε το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Ακολούθησαν πολλές συναυλίες στην Ελλάδα όπου άνοιξαν μεταξύ άλλων για τους Candlemass, Jon Oliva?s Pain και Threshold αλλά και ένα mini tour σε Αγγλία και Δανία με τους Zenith (Δανία).

Το 2009 βρήκε τους Need να δουλεύουν πάνω στο δεύτερο δίσκο τους ?Siamese God?. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στο τέλος του 2009 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές ενώ γυρίστηκε και videoclip για το κομμάτι ?War/ning?. Στα πλαίσια της προώθησης του ?Siamese God?, οι Need περιόδευσαν για 3 βδομάδες στην κεντρική Ευρώπη μαζί με τους Jon Oliva?s Pain (ΗΠΑ) και Neverland (Τουρκία). Το καλοκαίρι του 2011 οι Need συμμετείχαν στο Sonisphere Festival ανοίγοντας για μπάντες όπως οι Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Gojira κ.ά. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς το ?Siamese God? επανακυκλοφόρησε από τη γερμανική SAOL Music, γυρίστηκε δεύτερο videoclip από το άλμπουμ για το κομμάτι ?Inbetween? και οι Need εμφανίστηκαν με τους Symphony X στη μοναδική τους συναυλία στην Ελλάδα. Αυτό τον καιρό ολοκληρώνουν το τρίτο τους άλμπουμ στα Devasound Studios.

Line-up :

Jon V ? φωνητικά
Ravaya - κιθάρα
K.K. - μπάσο
Pete - τύμπανα
Anthony Hatz ? πλήκτρα

More info : www.myspace.com/needband
www.youtube.com/needband
www.facebook.com/needband

Mother of Millions

Οι Mother Of Millions ξεκίνησαν την πορεία τους στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2008. Για μια περίοδο περίπου 2 ετών το συγκρότημα δουλεύει εντατικά το υλικό του, μορφοποιώντας σιγά σιγά την προσωπική του μουσική ταυτότητα. Μετά από κάποιες αλλαγές μελών οι οποίες ενίσχυσαν την δυναμική του συγκροτήματος, η μπάντα καταλήγει στην σημερινή της σύνθεση στα τέλη του 2010. Ο ήχος των Mother Of Millions χαρακτηρίζεται από μια έντονα πειραματική διάθεση που εμπλέκει περίτεχνους ρυθμούς με τη stoner rock/metal φιλοσοφία, την folk αισθητική και τις progressive rock μελωδίες.Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του ένα demo EP, ενώ την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώνεται η παραγωγή της πρώτης full-length κυκλοφορίας τους.
Περισσότερα για την μπάντα μπορείτε να μάθετε στην διεύθυνση:

In a Testube

Οι In a Testube είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1999. Η μπάντα πέρασε από διάφορες αλλαγές σε μουσικό στυλ και στο line-up μέχρι να καταλήξει στη σημερινή σύνθεση που αποτελείται από τους Dennis K. ?φωνητικά, κιθάρα, Takis T. ? μπάσο, Leo K. ? ντραμς. Από το 1999 μέχρι το 2005 η μπάντα ηχογράφησε διάφορα demos και το 2006 ηχογράφησε το ντεμπούτο άλμπουμ ?Eleven? το οποίο είναι διαθέσιμο από το site των In a Testube https://www.facebook.com/inatestube. Αυτό τον καιρό η μπάντα δουλεύει πάνω σε νέο άλμπουμ.

και το event του facebook


:metal: