Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Τον Bon Jovi περιμένω να κλείσει! 8)
Αν γίνει αυτό, τα κανονίζουμε και όλα τα άλλα! :dance: :smiley:

Kai o allos o kammenos ayton perimenei , tha doume :lol:

Από τις καλύτερες μπάντες της Ιρλανδίας ήταν οι GUN. Υψηλών προδιαγραφών Hard rock και στα 3 cd τους8)

Kolasi oi Gun …

Re magkes peite kamia gnomi gia ayta…

Episis gia edo

alla kai fans ton Danger Danger gia edo

[QUOTE=dazmaniak

Re magkes peite kamia gnomi gia ayta…
http://www.myspace.com/sewtoe[/QUOTE]

Tι εννοεις?:-k Ο Soto πάντως είναι πολύ καλός όπως και να έχει:!:

Gia to neo stuff leo arxige mou :stuck_out_tongue: Ego goustara , alla ego den metrao, eimai kafropoulo
Idios to HEY

A, καλά δεν έχω ιδέα από το καινούργιο stuff!!!:stuck_out_tongue: Πάντως από αυτό που άκουσα

δεν είναι κακό…

@metzikof:
Οι Gun είναι πολύ καλοί όντως! :thumbup: :smiley:

@dazmaniak:
Καλύτερα να πώ γνώμη για το νέο stuff μετά τις γιορτές, ώστε να το εμπεδώσω περισσότερο! :yes:
Γιατί αν πω βιαστική γνώμη τώρα (και επειδή είσαι και “καφρόπουλο” :smiley: ), μάλλον δεν θα με πάρεις μαζί σου στο Sweden Rock! :stuck_out_tongue: :lol:
[SIZE=“1”]Λίγο Soto άκουσα, δεν προχώρησα στα άλλα ακόμα… [/SIZE]

Oxi min akouseis esi giati tha ton thapseis…Agori mou xamos tha ginei stas Skandinabias. Esi akou Marcello na mou peis pos sou fainetai eidika to love injection 8)

Mits mia pou se brika pote den mou eipes gnomi gia to fetino ton Showdown. Pos sou fanike? Me to malako e?
Flertarei me metal bebaia alla einai hard rock gia mena. Eixa kanei kai sxetiko thread giati mou arese poli.

ρε μαγκες
απο τι θυμαμαι γι’αυτο το αλμπουμ δεν εχω πετυχει καμια κουβεντα

οκ,δεν κολλαει πληρως εδω,αλλα δεν κολλαει και πληρως αλλου
οκ,θυμιζει διαφορα
οκ,δεν εχει σχεση με τον πρωτο δισκο
αλλα
το ακουσα για πρωτη φορα το ΣΚ που μας περασε και γουσταρα τρελα
αλλα κυριως εφαγα τρελο σκαλωμα με το τελευταιο κομματι το mercy
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ ΕΧΕΙ Ο KENNEDY???

για πειτε κανα παραπανω info οι πιο αρμοδιοι
γιατι πχ δεν βγαλανε ολο το δισκο στο στυλ του mercy?τους ειχε ρωτησει κανεις?
τους κατηγορουσανε οτι θυμιζαν διαφορους (bon jovi Κλπ κλπ)?

αντε αντε

ONE HEART,ONE SOUL,ONE MIND,TWO OF A KIND,PARTNERS IN CRIME!!! :metal: :metal:

Είναι μεταξύ Queensryche και πόζερ, εμένα μου αρέσει αρκετά, έχει κομματάρες μέσα:bounce:

ναι βρε,το διαπιστωσα αυτο!! :stuck_out_tongue:

κανα ινφο\τριβια δεν γνωριζεις?!?!

Γενικά μιλάω, πως μου φαίνεται ο συγκεκριμένος δίσκος8)

Κάποιο info δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, ο δίσκος πήγε πάτο, διαλύθηκαν μονομιάς,

ο μπασίστας νομίζω συνέχισε σε άλλο group:-k

Φοβερή μπαντα αν και είχε την ατυχία να γινει γνωστη με την γαμάτη διασκευη στο word up των Cameo…

(Kαι είναι Σκωτσέζοι μου φαίνεται…:-k )

Τα καλύτερα album με τον Axel Rudi Pell στην κιθάρα είναι τρίτο και τέταρτο album των

Steeler, Strike Back και Undercover Animal αντίστοιχα. (Για μένα πάντα)

[CENTER][/CENTER]

Kυκλοφορία του 2003 το ντεπούτο των Γάλλων Shannon, μόλις βγήκε σε επανέκδοση.

Πολύ καλό hard rock/aor που θυμίζει από Tobruk στο ενακτήριο κομμάτι μέχρι Danger Danger.

Ιδίως το One in a million θα μπορούσε να βρίσκεται άνετα στα πρώτα Danger Danger8)

Τώρα το είδα αυτό! :roll:

Από τα λίγα που είναι γνωστά για αυτούς και σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο Τάσος Σταματούκος στο M. Hammer κάπου το 1993 - 1995 και κάποια που έμαθα εγώ τα επόμενα χρόνια:

Αφού βγάλανε την ομώνυμη δισκάρα, η αναγνώριση δεν ήρθε, αλλά κάποιοι τους κατηγορήσαν κιόλας για κοπιάρισμα του ήχου των Maiden και των Queensrÿche και καλά… #-o
Kαι για αυτό θέλησαν να κάνουν αλλαγή στο ύφος τους!
Όταν κυκλοφόρησαν το “Vivas Machina” κάνανε tour και περιμέναν αποτελεσματα. Θεωρούσαν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει το μπαμ. :yes:
Νομικές υποθέσεις όμως, όπως και οι λάθος χειρισμοί και η αδιαφορία της Steamhammer / SPV τους άφησαν στα αζήτητα. [-X
Την περίοδο 1994 - 1996 που θα μπορούσαν να είχαν προωθηθεί, κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί τους, τα μέλη αρχίσαν σιγά σιγά να ασχολούνται με διάφορα projects και ακολούθησε ανεπίσημη διάλυση! :frowning:

Τα μέλη της μπάντας πάντως σκέφτοταν πριν 2 - 3 χρόνια μήπως αρχίσουν να συνεργάζονται ξανά μαζί και θεωρούν ότι οι Hittman δεν έχουν διαλυθεί ποτέ, απλά είναι στον πάγο για μια δεκαετία τώρα… :-k

O Dirk Kennedy κυκλοφόρησε μέσα στο 2007

Ποιό από τα δύο όμως; :-k

Το πρώτο δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου [-X , ενώ το δεύτερο το βρίσκω μεγάλη δισκάρα! 8)

Kαι το πρώτο είναι γαμάτο για μένα:bow2: , μάλλον γέρνει λίγο στο πρώτο:wink:8)

TO PROTO EINAI MNHMEIO 8) Ase ton Mitsara na leei, gernaei kai ginetai geroparaksenos :stuck_out_tongue: