Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Ευχαριστώ για την πληροφορία!:roll:

Δεν θα πω πολλά, σηκωθείται από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, από την λεκάνη της τουαλέτας και

κατεβάστε το συγκεκριμένο δίσκο, (γιατί αποκλείεται να τον βρείτε για να τον αγοράσετε!!!) Από τους

καλύτερους hard rock/metal records made in Germany. To 1987 oι Mad Max βγάζουν τον τρίτο και

καλύτερο τους δίσκο Νight Of Passion :thumbup:

O Michael Voss είναι θεός όπως πάντα:respect: και γράφει ύμνους!

Burning the stage, Wait for the night, Wild and seventeen, Hearts on fire, Love loaded, Night of passion,

Starcroosed Lovers:drunk:

Ναι ρε…το Night Of Passion ειναι πολυ καλος δισκος!!Γενικα οι Mad Max κυκλοφορησαν ωραια Hard n Heavy δισκακια s στα 80ς!!Stormchild και Rolling Thunder ειναι μια χαρα δισκοι…με αρκετες κομματαρες μεσα…18 Γεναρη ερχοντε στο Deutch Metal Assault και λογικα θα παιξουν αρκετα κομματια απο αυτα τα αλμπουμ…

Metzi, μη με βρίσεις… :-s
Αλλά θα σκάσω αν δεν το πω… :roll:

Κάτι τέτοια είχα διαβάσει πριν 4 - 5 χρόνια στο heavyharmonies.com και αναγκάστηκα να σκάσω ολόκληρα 18 ευρώ για αυτό το δίσκο!
Για μένα, (ΟΚ;) είναι απλά ένας συμπαθητικός pop / aor δίσκος με λίγες δόσεις hard rock! :dunno:
Ευτυχώς το πούλησα για 40 ευρώ, οπότε όλα εντάξει! :stuck_out_tongue: :smiley:

Αυτούς, μαζί με Casanova, Roko, Frontline και τέτοια groups πάνω κάτω, που θεωρούνται κρυμμένα διαμάντια, δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι δικαίως έμειναν σε (σχετική) αφάνεια! :dunno:

Αν βγάλανε αυτά δισκάρες τότε τί να πουν οι Bonfire με τους 3 πρώτους τους; :-k

Τέσπα, μάλλον φταίει ότι δεν μπορώ και πολύ aor και θέλω από hard και πάνω… :-k

Είναι οι Mad Max pop kai aor:? :o

Συγνώμη αλλά από αυτά που αναφέρεις μόνο οι Frontline είναι aor!!!

Τα δύο Casanova είναι θεικά hardrocκάκια:bow: , και τα Roko :bow2:

και μάλιστα βαράνε αρκετά, κυρίως τα Roko!

“Για μένα” είπα! :wink:

Μην ξεχνάμε ότι κυρίως ακούω heavy / power, οπότε πολλά από αυτά που για σένα είναι hard rock για μένα είναι aor και πολλά από αυτά που θεωρώ hard rock, εσύ μπορεί να τα λες metal… :dunno:

To κατάλαβα, don’t worry!:lol:

[CENTER][/CENTER]

The Snakes - Once Bitten 1998. Το καλύτερο album που έχω ακούσει από τον

Jorn Lande.

Εδώ πιο Coverdale από ποτέ, οργιάζει ερμηνευτικά και δένει απόλυτα με τα παλιά μέλοι

των Whitesnake.

Must:!:

Ενω ειμαι οπαδος του Jorn (λογω του δευτερου δισκου των Ark), όλο λεω να το ακουσω και ολο δε καθεται η ευκαιρια. Οι μονες δουλειες του που δεν εχω τσεκαρει ειναι αυτο και το The Duke. Δε ξερω πως θα μου κατσει σαν ακουσμα, η φωνη του μ αρεσει στα πιο μεταλλικα. Στους Αρκ π.χ. μιλαμε σκιζεται!

Δεν θα σου αρέσει και τόσο, θυμίζει τα πρώτα Whitesnake με ελάχιστα πιο σύγχρονο ήχο, αγγλικό hard

rockin blues!8) Ποτέ δεν ξέρεις όμως!

Χμμ… δεν ακουγεται ασχημο. Lovehunter κι ετσι; Νταξ, όπως το χω κοψει λογικα θα μου αρεσει, απλα δε θα ναι και το top favorite. Εχω ακουσει καλα λογια απο πολυ κοσμο για δαυτο.

:drunk: :drunk: :drunk:

Signal - Loud and clear, κυκλοφορία του 1989. Το μοναδικό studio album τους (κυκλοφόρησε και ένα live τους το 2000), με Mark Free (ex- King Kobra)στα φωνητικά να δίνει ρέστα και Jan Uvena (των θεών Alcatrazz) στα ντραμς. Αρκετά μελωδικό αλλά με δυνατά στοιχεία και συνθέσεις όπως τα Does it feel like love, wake up you little fool ,Liar που σε κάνουν να κολλάς . 10 κομμάτια που μιλάνε για αγάπη, έρωτες κτλ.
που πραγματικά αξίζουν. Δεδομένου ότι δεν τους είχα ξανακούσει ήταν μια πραγματικά ευχάριση έκπληξη .

Και μια ερώτηση. Έχει ακούσει κανείς το ομώνυμο ντεμπούτο των Αviator?έχω ακούσει το Front line, μου άρεσε αρκετά και θα ήθελα να ξέρω αν όλο το άλμπουμ κινείται στο ίδιο ύφος.

Καλά το Signal σκοτώνει, μόνο που έχει το Arms of a stranger φτάνει:thumbup:

Όπως και το Aviator είναι θεικό!:band: Ακριβώς στο ίδιο ύφος όλο το album.

[CENTER][/CENTER]

The Screaming Lords - Long Live Me

Καινούργια κυκλοφορία από ένα group που προσπαθεί να ενώσει το hard rock των 80’ s με το σήμερα!

Συμμετέχουν και οι εξής μουσικοί:

Kelly Keeling - vocals
Robin McAuley - vocals
George Lynch - guitar
Gus G - guitar
Chris Poland - guitar
Loren Molinare - guitar

Πολύ AOR και τα δύο όμως… :roll:

Πολύ πλήκτρο και ελάχιστη δυνατή κιθάρα… :-s

Mitsara ksero pou sixnazeis kai pos eisai fatsikos…liga gia to AOR eipame :stuck_out_tongue: :lol:
Les kai einai xapi to les re koufala…

Alla ti na kano pou se goustaro 8)

O Mήτσος είναι καταβάθος ποζέρι, όλοι το ξέρουν…

:lol: :lol: :lol:

:lol:

Αν είναι να εμφανίζεσαι πιο συχνά, τότε να αρχίσω να λέω περισσότερα για το AOR! :wink: :smiley:

Eίμαι φανερά και δηλωμένα ποζέρι! :dance: :stuck_out_tongue:

Το AOR δεν το μπορώ με τίποτα! :? :lol:

Etsi agori mou se spoiler na mou erxontai pio soft :stuck_out_tongue:

Pozeri stratologo apo tora ki allon kammeno gia Sweden Rock F , bazo tin empeiria , bazeis ta niata 8) . Ante geia mas