Ρε παιδια προτεινετε ενα αλμπουμ απο Axxis! Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο τους??
Kindom of the night kai II είναι must!
Από κει και πέρα, τα The Big thrill kai Back to the kindom είναι πολύ αξιόλογα:)
Δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε εμείς!
Aντικειμενικά, τα πρώτα δύο albums, όπως λέει και ο Metzi, δείχνουν καθαρά ποιοί είναι οι Axxis! :yes:
Δεν ξέρω τί φταίει… η παραγωγή, τα φωνητικά, οι κιθάρες, η εποχή που βγήκαν, αλλά πολύ νοσταλγικό συναίσθημα ρε παιδί μου…
[COLOR=“Indigo”]Kingdom of the Night /COLOR
Kingdom of the Night official video
II (1990)
Touch the Rainbow official video
Εναλλακτικά, μια καλή επιλογή είναι το live album
Access All Areas (1991)
που περιέχει τα καλύτερα αυτών των 2 albums σε δυναμικότατες εκτελέσεις, παιγμένες με πολύ κέφι! :drunk:
[SIZE=“1”]Από αυτό το live τους έμαθα εγώ…[/SIZE]
Στη συνέχεια, είχαν καλές στιγμές, αλλά κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν έφτασαν αυτά εδώ τα επίπεδα!
Το φετινό δεν το έχω τσεκάρει ακόμη… :-s Λένε, πάντως, ότι είναι πολύ καλό!
Α! Δεν σoυ είπα ότι σε μισώ που θα τους δείς live, ενώ εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να τα καταφέρω… :x
Ε, γι’ αυτο ρωταω και 'γω ο ανθρωπας, να’μαι ενημερωμενος! :lol:
Ελα, παραεχεις πολλες και καλες μουσικες εμπειριες οποτε δεν εχεις κανενα λογο για αυτο! Βεβαια ειναι αληθεια οτι οταν σκεφτεσαι οτι ενας που δεν ειναι και πολυ φαν θα εχει μια μεγαλη ευκαιρια για να δει ενα γκρουπ, που το καραγοσταρεις κιολας, και εσυ δεν μπορεις ειναι καπως… Το 'χω σκεφτει και 'γω μερικες φορες…
Nαι ρε συ! Πλάκα έκανα!
Εννοείται δεν μπορούμε να τα έχουμε δει όλα!
Αν και δεν αποκλείω το ερχόμενο καλοκαίρι να τους πετύχω τελικά και εγώ, κάπου στην Γηραιά Ήπειρο! 8)
Αλήθεια, γιατί ένα κομμάτι σαν το Kingdom Of The Night θεωρείται Hard Rock/AOR?
ΑOR από ποιόν θεωρείται; :o
Tώρα hard rock, υποθέτω επειδή είναι πιο πιασάρικο και μελωδικό από τα άλλα γερμανικά groups των late '80s, που παίζουν pure metal! :dunno:
Πάντως όντως, τo κομμάτι είναι από τα πιο heavy του δίσκου, αλλά ο δίσκος γενικά είναι hard rock!
Το ‘πα επειδή είναι σ’ αυτό το thread. Από Axxis δεν έχω ακούσει τίποτα και είδα το link του Kingdom Of The Night και έμεινα έτσι 8O 8O Κομματάρα.
Ε και μετά μου δημιοργήθηκε η απορία που πόσταρα…
Αχαχαχαχαχ! Ούτε που είχα προσέξει ότι είμαστε στο thread που γράφει “Hard Rock/AOR κυκλοφορίες” #-o
Eγώ είδα απλά ερώτηση για Axxis και άρχισα να γράφω… :lol:
Πάντως και πάλι, στο hard rock είναι πιο κοντά, παρά στο metal!
Ρε παιδια εμενα μου βγαζουν πολυ αυτο το hard-rocking feeling! Καλα μετεπειτα πιο πολυ power-ιζουν αλλα εν πασι περιπτωσι ειπα να μην ανοιξω ξεχωριστω θρεντ για αυτο! Παντως ειδατε, τον σκοπο μου τον πετυχα αρα το 'γραψα στο σωστο τοπικ!
Ελλαδάρα ρε με τα όλα της!
Ιδίως στο Trademark υπάρχουν τα δύο αγαπημένα μου,
Cold love, με τη καλύτερη κιθαριά που έχω ακούση από Έλληνα κιθαρίστα
και η αγαπημένη μου ballad Fatal Blues:band:
thumbs up
φοβερη κυκλοφορια
Tους θεούς Trademark τους έχουμε αναφέρει και στο topic με τα αγαπημένα EPs νομίζω… :-k
Αnyway, απίστευτη δουλειά και σίγουρα στο top-5 του ελληνικού hard / heavy χώρου! :respect:
Αυτό έπεσε στα χέρια μου καταλάθως. Τρομερή μίξη των Ac/Dc, Deep Purple, Bad Company kai Thunder.
Δυνατή παραγωγή, και τρομερό παίξιμο. Είναι έντονες οι επιρροές τους αλλά φτιάχνουν έτσι τα κομμάτια που
δεν χαλάει το τελικό άκουσμα. Δισκάρα. Τέλος:!:
Υποθέτω ότι ποστάρεις εξώφυλλα, αλλά μάλλον κάνεις κάτι λάθος και δεν εμφανίζονται τελικά… :-k
Για αυτό, αν δεν σου κάνει κόπο θα μπορούσες να γράφεις όποια πληροφορία θέλεις χρησιμοποιώντας το format: “group” - “album” - “release year” και έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειάζεται να μαντεύουν τι λέει ένα τυχόν δυσανάγνωστο λογότυπο!
Έχεις δίκιο, την επόμενη φορά αυτό θα κάνω!!!:yes:
Don Patrol: A Wire, A Deal And The Devil (1992)
[CENTER][/CENTER]
Το 1986 oι Καναδοί White Wolf βγάλαν το δεύτερο τους album Endangered Species. Πριν κανά μήνα τους
ανακάλυψα από το video She, www.youtube.com/watch?v=oKFK9CRux6c και έπαθα πλάκα.:band:
Απο White Wolf το πρωτο αλμπουμ Standing Alone ειναι φοβερο!!Μελωδικο Ροκ/ΑΟR πρωτης ταξης!!Και με κατι κομματαρες μεσα αλλο πραγμα!!Ειδικα το ΕΠΟΣ What The War Will Bring…απιστευτο κομματι!!Δυστηχως η συνεχεια δεν ηταν το ιδιο καλη…Το αλμπουμ που αναφερεις εχει 1-2 καλα κομματια μεσα κατα τα αλλα δεν μου αρεσει και τοσο!
Προσφατα κυκλοφορησαν και νεο δισκο που δεν εχω ακουσει ακομα αλλα και ενα πολυ ωραιο πακετο που θα ηθελα να παρω με τα 2 πρωτα τους το καθενα σε ξεχωριστο cd και με Βιντεο Κλιπ τους μεσα…ωραια πραγματα!!
Ωχ μην μου λες τέτοια και τό χω παραγγείλει! Ακουσα πάντως και ένα από το πρώτο,
δεν τρελάθηκα κιόλας:-k Πρέπει να το τσεκάρω και αυτό μάλλον.
Γνωμη μου ειναι αυτη…τι να σου πω!!Απλα το 2ο τους ειναι αρκετα γλυκαναλατο σε σχεση με το <<βαρυτερο>> πρωτο αλμπουμ τους…ψαξε να το βρεις το πρωτο να το ακουσεις…εχει μεσα κομματαρες!!