Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Εγώ γιατι θέλω κ άλλο…?

Φριντομ θα σε αποτεφρώσω.

Διότι είσαι αχόρταγη AOR-οτζού.

Εμείς που δεν είμαστε του είδους θέλουμε ο δίσκος να είναι ποιότητας ΑΑ! Και αυτούς κυνηγάμε.

Δεν μετράει η γνώμη σου.όξω.Εδώ σ άρεσε το chinese democrasy.:lol:
Και ο δίσκος ΕΙΝΑΙ ΑΑ εννοείται.Απ τις κυκλοφορίες της χρονιάς

Απο τισ κυκλοφοριες του ιανουαριου μπορω ν πω πως ειναι η καλυτερη:roll:[-X

Είναι χαλαρά στην δεκάδα των aor κυκλοφοριών για φέτος.Μ’αυτό το Light of my World έχω κολλήσει

Αυτο τ κομματι μ θυμιζει harem scarem απο τα αλμπουμ που εχουν βγαλει αυτη την δεκαετια.

Κατι εντελως ακυρο τρ:Ποια φωνη θεωρειτε the voice of AOR?Εγω Steve Overland

Κ εγώ Steve…
Perry:p
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες!Τεράστιοι οι FM αλλά…

θα πω Mark Free γιατι είναι αγάπη

Ολα τα αστερια ε?ΟΙ στεφανακηδες κ ο mark-marcie…:stuck_out_tongue: θεος o mark.Οταν δυσκολευομουν να διαλεξω μεταξυ mark free κ overland ακουσα τα someday τους κ αποφασησα.Κ οσο παιρνουσε ο καιρος γινομουν ολο κ πιο σιγουρος για την αποφαση μ!The blessed voice:!::!:

Ο Mark το someday το σκίζει ε.Καμία σχέση λέμε.
especially σ αυτό το σημείο…

When the wind blows colder
No one to care, no one to hold you
Love’s not a road of no returning
Just look around
The fire’s still burning

Βασικα εννουσα οτι το προτιμω απο την blessed voice του overland…!Κ γενικα Overland > Mark free.Αλλα τωρα π παρατηρησα το σημειo π ειπες δν συγκρινεται το παθος που βγαζει ο mark free.Φοβεροι κ οι δυο παντως!!

lou Gramm
steve lee (gotthard)
bob catley
de feis (virgin steele) asxeto me to thread
ξεχασα και τον τραγουδιστη τον terra nova. δεν ξερω γιατι αλλα πολυ τον παω

Λες για τον Fred Hendrix…συμπαθητικός

Pate kala ore lebentes kai lebentises? Enas tragoudistis stin rock genikotera apokaleitai “the voice”. Episis xoris ayton, ton Lou Gramm kai ton Brad Delp den tha ypirxe kan eidos gia na syzitate se ayto to thread. Gia semna…

Για ποιον λες…??

:stuck_out_tongue:

Aytos pou apokaleitai apo tous eidikous “the voice” :stuck_out_tongue:

χούμορ!πάλι καλά,νόμιζα θ ακούσω μπινελίκι!:lol:

Oxi, mpineliki tha akousei o Freedom pou akouei to Chinese Spare Ribs kai meta aksionei na akouei kai pragmatiki mousiki kai na leei “kalo diskaki” min ta paro sto kranion…[-X

Που να το έθαβα κι όλας:p

Tότε θα σ έβριζα κ εγώ!

Epeidi eisai palios kai kalo paidi sygxoreisai. Min se dioksoume tora pou se metallasoume.