Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

στα μερη απο οπου είστε εχει κανα μαγαζι να παιζει μουσικη για μας? στην κατερινη εχει μονο το σπιτι μου:lol:

Έχει αλλα μην φανταστείς τπτ τρομερό.Μιλάω πάντα για Αθήνα γιατι αν μιλήσω συγκεκριμένα για Περιστέρι ισχύει και για μένα αυτό που είπες φίλε Gotthard!!
Αυτό το καταραμένο το χιέβι μέταλ…:stuck_out_tongue:

Δεν ειχε μεχρι π αρχισαμε με την aoroπαρεα μου να σπαζομαστε με την μεταλ κ r&b κ επειδη σε μερικεσ καφετεριες εχουμε κονε περασαμε κομματαρες κ μερικες φορες τα παιζει:D8)

Daz εχεις ακουσει amaze me?

Nope, lene tipota? Steile kai kanena link.

Λοιπον ειναι Σουηδοι,εχουν βγαλει 3 αλμπουμ (st-1995,dream on-97,wonderland-98 ),μουσικη αλα bon jovi αλλα μ πιο ποπ μελωδια αλα khymera,φανταστικες συνθεσεις (απο τα καλυτερα αγνωστα αλμπουμ που εχω ακουσει.Κυριως το s/t.Το you say you never cry ειναι απιαστο):!::!:Αλλα με την κλασικη παραγωγη εκεινων των χρονων:(
Δεν υπαρχει στ youtube κομματι αλλα υπαρχει το album τους αν ψαξεις στ net
Δες εδω σχολεια http://www.heavyharmonies.com/cgi-bin/glamcd.cgi?BandNum=569&CDName=Amaze+Me

Opa eipes magiki leksi. Ithela kapoio link na akouso esto ena deigma. Anywayz,eipes briskontai ta cd ayta…

Εγω στ net βρηκα τα 2 αλμπουμ τους οποτε καπου θα υπαρχουν ακομα.Παντως αν τα βρεις,κατευθειαν τ πρωτο τους!Αρκετα τραγουδια τους ειναι σε τετοιο στυλ http://www.youtube.com/watch?v=yIulsmonzTI

Oraiotata! Eixame kai fobero neo simera pou tha kykloforisei to unreleased deytero album ton Alias se 2 mines. Great great news!

Ωραια ωραια!Αν κ δν το χω ακουσει (αν κ παντα το ειχα στ νου μ αλλα το ξεχνουσα:p ) τον εμπιστευομαι τον Freddy Curci οποτε θα το ακουσω σ 10’ απο τρ:p

Tους amaze me τους είχες ξαναπροτείνει νομίζω Χρήστο γιατί σίγουρα τους είχα ψάξει αν και δεν με ενθουσίασαν μπορώ να πω.
Όμορφα νέα για Αlias μου έφτιαξαν την διάθεση!για να δούμε

Ναι τους ειχα ξαναπροεινει απλα τρ απευθυνθηκα συγκεκριμενα στον μεγαλο γ ν ακουσω την γνωμη του:p

ααα οκ!χαχαχα!σόρυ για το interruption!:stuck_out_tongue:

Chris pm me tote, den exo problima. Steile to s/t…

…Επειδη δν εχω ιδεα τι ειναι pm γτ δν εχω ιδεα απο forum(νεος ειμαι σ αυτα) δν ξερω πως να κανω κατι τετοιο:?#-oΑν μ πεις ενα τροπο ν τ στειλω οκ:)sorry:-s

Πατάς πάνω στο προφιλ του φίλτατου νταζ, --> Contact Info --> Send a priv ate message to dazmaniaκ

Βάζεις θέμα, το κειμενο σου και εισαι κομπλέ.

(Ετοιμαστητε ν μ βρισετε).Λοιπον σημερα ακουσα για πρωτη φορα το REVELATION των journey.(Περιμενετε,οχι ακομα).Τρελαθηκα!!Αυτο ειναι αλμπουμ,εχει τα παντα!!Θελω να ρωτησω (ειστε ετοιμοι?) αν ειναι κ τα αλλα τα αλμπουμ τους ετσι…:oops::-#(το πιασατε το υποννοουμενο)

Χρήστο πιστεύω καταλαβαίνεις ότι αυτο είναι βλασφημία.Προλαβαίνεις να το σβήσεις όσο ακομα λείπει ο daz…!

ΔΕΝ υπάρχει άσχημο journey album

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ναι ξερω,δν πρεπει ν λεω οτι ακουω AOR!Απλα δν ετυχε να ψαχτω σ αυτους τους θεους (παντα ημουν φαν των αλλων των θεων με το μαγικο vital signs και τους θεωρουσα αρκετα soft αυτους οσο τους ειχα ακουσει).Εννοειται πως εχω ακουσει τα seperate ways κ don’t stop beliving κ κατι αλλες μπαλαντες π ουτε θυμαμαι αλλα μεχρι εκει

για μενα αυτο που ακουσες ειναι το κατώτερο απο ολα τους. εχει μεν καλα τραγουδια αλλα οχι κατι φρεσκο. Βεβαια ομως αυριο πρεπει να ξαναμπεις διαβαζμενος και με τον κηδεμονα σου. Απο την αλλη ομως σε ζηλεύω. και ξερεις γιατι? Ενας ολοκληρος καινουργιος κοσμος σε περιμενη. ειναι μια ωραια μαγεια αυτο που θα περασεις. και μια συμβουλη. ΜΗΝ ακουσεις πολλα αγνωστα αλμπουμ μαζι γιατι θα θολωσεις και λογικα δεν θα σου αρεσει και τιποτα και ισως χασεις διαμαντια. Καλο ταξιδι

ξεχασα να σου πω πως το να αρχισεις με συγκροτηματα τις σειρας (amaze me) δεν θα σου προσφερει και πολλα. μια καλη αρχη ειναι best of journey , foreigner survivor (η αλλιως ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ)