Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Daz αν καταλαβα καλα ειπες πως θα κυκλοφορισει επισημα πια το 2ο των Alias? ??? ???:D:D

Οταν λες αγνωστα μιλας γενικα για την AOR?Αν ναι εκει δν εχω προβλημα,εχω αρκετα κ ψαχνω ασταματητα γτ αυτα ειναι του γουστου μ,αλλα εχω προβλημα στα classic (Journey,foreigner κ.τ.λ) γτ παντα τα θεωρουσα αρκετα soft (μιας κ ξεκινουν απο 70s) κ προτιμω aor 1989-1992.Για την ακριβεια μελωδικο hard rock με στοιχεια aor.Π.χ Bon Jovi-s/t αν κ πιο παλιο αλλα ο ηχος ειναι σαν τελη 80s αρχες 90s

Kαλά κατάλαβες φίλε ποζέρι:D:bounce:
και επίσης συμφωνώ με gotthard για την αγία τριάδα ε.οπωσδήποτε
χρήστο εύγε και για την jovi επιλογή…:stuck_out_tongue:

φιλε pozerim ετσι ακριβως ειναι . δες το http://www.melodicrock.com/

χριστο εισαι απιστευτος με την καλη έννοια. αν θες κατι σε bon jovi πανε αμεσως σε gotthard

Ωραιοι η gotthard αλλα πολυ στα ακρα με την εννοια:μια πολυ hard rock μια πολυ soft.Προτιμω τα ενδιαμεσα.Με εξαιρεση τα lift u up κ anytime anywhere.Μια χαρα τα παω με τετοιες μπαντες,ειπαμε ποια ειναι τα κενα μ:roll:

Pozerihm itan ta kalytera nea simera sou leo…:smiley: Ena album pou ethapse i eisboli ton GnR - Grunge (tou diabolikou dydimou gia to AOR) epitelous tha kykloforisei…

Xristo pragmatika den ksero apo pou na ksekiniso. Tha ithela kapoia stigmi na miliso gia to AOR pou ekleise 30 xronia zois san eidos perysi (min biastei kaneis legontas 32) alla dyskoleyomai giati sigoura tha einai makroskeles (an bro xrono) kai se greeklish opote tha einai kourastiko. Dyskola me blepo na to kano loipon alla tha ithela poly.

Gia Journey tha elega mazi me to Revelation (afou sou arese) na akouseis to Arrival kai akou ayta gia kapoio xroniko diastima kai min aggikseis alla album an den ta lioseis. Milas se enan anthropo pou tous parakolouthei apo tin arxi kai genika yparxoun ki alla pou den aforoun to forum. Den sou milaei antikeimenikos loipon kai sou leo min aggikseis allo album an den pas siga siga opos leei o Gotthard xtizontas ta mousika sou gousta.

Den yparxei logos na biasteis se pragmata pou den katalabaineis kai pou einai mias allis epoxis. Milas gia tin band enos zontanou legend tis mousikis tou Neal Schon o opoios se ilikia 15 xronon eixe 2 protaseis se mia bdomada apo to megalytero breakthrough onoma tou Woodstock (aka Santana) kai ton etero legend Eric Clapton kai telika protimise tous Santana tote. Milas gia megathiria tis rock xoris na exeis to background na ta stathmiseis, sto ayti sou basika pano apo ola.

Ayta kai elpizo na pernas kala me opoia mousiki se ekfrazei…

PS: thnx gia to link 8)

Thanks daz κ gotthard για τις συμβουλες.Παντως μπορει ν μν εχω ασχοληθει με τους journey αλλα απο neal shon εχω ακουσει μερικα απο τα προσωπικα τ αλμπουμ κ μ αρεσαν τρελα γτ γουσταρω πολυ satriani k santana κ εχει τετοιου ειδους ατμοσφαιρα.Δν προσπαθω ν δικαιολογηθω,ξερω τι χανω χωρις foreigner κ journey#-o

xristo90 na sou dwsw alla 3 groupakia na akouseis an sou exoun ksefigei. to mellon gia to eidos gia mena

brother firetribe
wig wam (oxi toso AOR alla hard rock me glam)

kai h palioi alla pleon twra pio kaloi apo pote

house of lords

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=80262868

Κλασικο ανεβασιαρικο μελωδικο hard rock,με ωραια πληκτρα αλλα κ αρκετα glam στοιχεια

εγω πιστευω οτι αυτη η φωναρα και η παρεα της κανει πλακα στον οποιοδηποτε και ας τους λενε φλωρους και λοιπα…

πρωτον γιατι εχει απειρες κομματαρες…
επισης η φωναρα παραδεχτηκε σε μια συνεντευξη οτι το παρακανε στα ηρεμα κομματια σε ενα δισκο το 99 νομιζω…
στην λογικη οτι εβγαλε κατι σε ποπ καπως φιλινγκ…
ωστοσο ειχε πει οτι μεσα μας υπαρχει κατι χαρντ ροκ που το βγαζουμε και κατι πιο ηρεμο
που το βγαζουμε σε μπαλαντες …
και ειναι αναλογα την ορεξη και λοιπα…

οποτε δεν μπορεις να αποκλησεις καποιον επειδη εχει ηρεμα κομματια…
ακους τα υπολοιπα και οταν ερθει η ορεξη…ακους και καμια μπαλαντα :wink:
:smiley:

δευτερον η τυποι λαιβ σπερνουν…
φωνη ειναι μεσα στις 5 πιο φορμαρισμενες χαρντ ποκ ποζερ αορ αυτη την στιγμη…

τσεκαρα πρ #-oιν λιγο καιρο τον πρωτο δισκο τους…
και βαραγα το κεφαλι μου #-o
τι αγνοουσα τοσο καιρο…

τσεκαρε δυο κομματια σε πιο ροκεντ ρολ φαση απο τον πρωτο δισκο και ομοτιτλο!
Gotthard - 1992

Mean Street Rocket

Standing in the Light

επισης το παρακατω κομματι απο τους ιδιους

Inside out
(

για πλακα θα επαιζε σε ταινιες στυλ ροκυ αυτη η κομματαρα…γραμμενη για αλλη δεκαετια!

αν τα εχεις ακουσει αγνοησε τα…
αν οχι αξιζει ο κοπος…
μιλαμε για μπαντα σουπερ οχι απλα για ενα καλο ακουσμα!..
νομιζω αρκετοι εδω μεσα εχουμε παθει πλακα απο οτι θυμαμε…

ΥΣ.Τσεκαρε Michael Bormann επισης και οπου εχει παιξει ο ανθρωπος…
αξιζει και μοιαζει σε Τζοβι η φωνη του!

Συμβωνω σε ολα τα παραπανω!

ΠΟτε δν απεκλεισα αυτη την μπανταρα απλα δν ειναι απο τις αγαπημενες μ.Για την φωνη του συμφωνω απολυτα επισης.Τoν εχω δει κ live (δυστυχως στ youtube:p) κ ειχα παθει πλακα.Απο αυτα τα κομματια δν ειχα ακουσει το inside out κ μ αρεσε πολυ!

Στ μονο π δν συμφωνω ειναι στ “ΥΣ”

Οπως εχει πει κ ο ιδιος ο bormann,εχει 100 φορες καλυτερη φωνη απο Jovi8).Απο αυτα π εχει κανει εχω τσεκαρει νομιζω ολα (ακομα κ τα μεταλα letter x).Αλλωστε με jaded heart ξεκινησα (οπως κ gotthard) ν ακουω τετοια…

Α! τρ που το μου τον θυμισες:Τι κομματαρα ειναι το for just a little while??8O8OTo καλυτερο κοματτι του 2008 για μενα πραγματικα!!!

βασσικα σορυ αν μιλαμε οφ τοπικ…

Xristoss90
βασικα απο ολο το δισκο εχω τσεκαρει 6 7 κομματια που μαρεσουν περισσοτερο(βεβαια )ειναι αλλου στυλ πιο ατμοσφαιρικες εισαγωγες και λοιπα…

ωστοσο μαις και μιλαμε για το Bormann και μου λες οτι εχεις τσεκαρει ολα(σε γενικες γραμμες)
να σου θυμισω αν εχεις τσεκαρει(προσπερνα τοτε)

κατι κομματια σαν το Inside out

των
Gotthard!
δηλαδη το ιδιο συναισθημα η ιδιας λογικης(εντονο ρεφρεν και
διαθεση να καβαλησεις το 1000αρα (αν υπαρχει :stuck_out_tongue: )
και να εκτοξευτεις στο διαστημα…8)

ο προσωπικος δισκος το 2006- CONSPIRACY που σαρωσε στα Grammy(λιγοι πηραν χαμπαρι τι κερδισε εκει ο Μπορμανν) αφου τα εκανε ολο μονος του σχεδον στο δισκο…

εχει δυο τουλαχιστον κομματια
παρομιου στυλ

Stand Up

ρεφραιναρα κλπ

No Regrets

σπανια συναντας σολο που ειναι(ολοκληρο) μουσικη προεκταση τους υπολοιπου κομματιου…δενει καλα με το υπολοιπο μερος(δεν μιλαω για τεχνικη και παπαδες…απλα για γραμμη μελωδιας)

και απο τους Ελληνες Redrum(σιγουρα τους ξερουν οι πατερες αυτου του τοπικ-και θα εχουν γραψε αλλα που να βρισκω τωρα- και την σχεση του Μπορμαν με την μπαντα και Ελλαδα)
δυο κομματια που οποιοςτα επιαζε σε ξενοφερτη μεγαλη μπαντα θα …γουσταριζοταν πολυ…

Rise up

φανταστικο γεμισμα απο κιθαρες(γκα γκα)
εθιστικο ρεφρεν και σχετικα

πιο ησυχο…

Heart to heart

ΥΣ.ηθελα μια γνωμη για οποιον ξερει -Josh Ramos-
των κιθαριστα των China Blue
εβγαλαν δισκο των περασμενο μηνα…

Εχω τσεκαρει κ redrum πιο παλια (οι οποιοι δν μ αρεσαν.Απο Ελληνες προτιμω raw silk οπως θα εχετε καταλαβει:p ) κ το conspiracy το οποιο ειναι αρκετα καλο αλλα προτιμω το τελευταιο του.Επειδη οντως ειμαστε οφ τοπικ ας σταματησουμε κ ας προτινουμε τιποτα:wink:

Atkins αν σ αρεσουν τα ατμοσφαιρικα κ σ οποιον αρεσουν ας τσεκαρει το s/t των mystery το οποιο βγηκε νομιζω το 93.Εχει κ μεγαλα κ μελωδικα solo!Full απο πληκτρα αλα zinatra κ γενικα robby valentine…Κ ορισμενα κομματια εχουν την ατμοσφαιρα του malmsteen (των 80s)

Α! ακομα καλυτερα τσεκαρετε κ απο 1st avenue το Tears and Triumph

Δυστυχως δν βρηκα κομματια των παραπανω στ youtube

edit: http://www.rocking.gr/article5425.php ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ!!!

Ward βλέπω…μια χαρά!Aν και ο προηγούμενος sunstorm δεν μου χε κάτσει πολύ καλα.

Επίσης βλέπω ότι αναφέρθηκαν και οι θεοί Redrum.To heart to heart για μια περίοδο έπαιζε το ρόλο του χαπιού,τουλάχιστον 3 φορές την μέρα!

Get ready for the judgment day…:wink:

ps:το Lonely Lady είναι κομματάρα απίστευτη

απο δω[ B]1st avenue το Tears and Triumph[/B]

μονο αυτα βρηκα

δεν παιζει το δευτερο

ΥΣ.

NegativeCreep

απο περιεργεια σε σειρα ποια βαζεις απο Redrum ?

πρωτο για με
Rise Up υμνος στο χαρντ ροκ …
παιζει στακατα και τα κιθαρια κοβουν λεπιδια…αν μπαιναν και δικασα θα γινοταν παουρια με την μια…
η παραγωγη σκοτωνει αφου τα ριφ σκανε εναλαξ δεξι αριστερο ηχειο ,γυρισματα
σολαρα…φωναρα και φωνητικα απλησιαστα για πολλους…εχει γινει τετοια δουλεια που λαιβ δεν παιζετε ευκολα!..
Heart to Heart και No Turning Back-στην ιδια μοιρα (Τζοβι κλαψε τα παιδια σου σπερνουν…)

και μετα ακολουθει το Judgement Day
και τα υπολοιπα…

όταν ξανακατέβεις εσύ ρίξε ένα σήμα γιατί νομίζω πως έχεις μάθει πολλά και νομίζω ότι κάνεις κακές παρέες.
γιατί κάτι μου λέει πως έχεις αδυναμία στα cookies και το hard rock.

:lol:
Λοιπον Atkins θα συμφωνήσω μαζί σου για την πρωτιά!Όμως δεν βάζω στην ίδια μοίρα heart to heart και no turning back.Πχ βάζω πιο πάνω το Lonely Lady.Με μια πρόχειρη σειρά δλδ,

Rise up
Heart to Heart
Lonely Lady (ίσως και λόγω του γενικότερου feeling στο κομμάτι)
Νο turning back + Judgement Day
κλπ

Live δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους δω,όμως έμαθα ότι ήταν απίστευτοι και γιατι όχι άλλωστε έχουν μία απ τις καλύτερες εν ενεργεία φωνές.
Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό live ή γιατι όχι και δίσκο

Se liges meres tha exoume to debut album tous se hard rock monopatia:
http://www.myspace.com/innocentrosie

Allo trelo neo (karaftiaxthika pali) …Stage Dolls neo album tha exoume ton Maio! 8)

Μετά το καλοκαίρι διαλύονται οι Thunder :frowning:

Ksana…Tha doume me aytous den ksereis pote.:stuck_out_tongue: