Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Πριν λιγες μερες ακουσα τους Ιταλους eva.Ηθελα εδω κ καιρο γτ ειχα ακουσει καλα λογια κ οντως ειχαν αρκετα ωραια τραγουδια.Κ λεω επιτελους θα χω ενα cd ν ακουσω γτ τρ τελευταια δν μ αρεσε τπτ πολυ.Αλλα τελικα το λαθος timing αφησε αυτο το αλμπουμ μακρια απο το music player μ γτ σημερα ακουσα αυτο

Ειμαι απο το 50% π τους αρεσε παρα πολυ το πρωτο αλμπουμ π εβγαλαν το 2006.Αλλα παιδια,αυτο ειναι 100% αλμπουμ π θα μεινει στην αοροϊστορια!!!

Δεν ξέρω αν έχει postαριστεί

A.O.R. από Καναδα κυκλοφοριας '92

ερχετε ο soto στην σαλονικη ρεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

14 δεν είναι ρε?
Νομίζω υπάρχει και θρεντ στις συναυλίες αλλα έχει θαφτεί

ps:Αυτό που πόσταρε ο JerryMoore είναι πολύ όμορφο

[QUOTE=NegativeCreep;598885]14 δεν είναι ρε?
Νομίζω υπάρχει και θρεντ στις συναυλίες αλλα έχει θαφτεί

12 απριλιου στο 8 ball. αντε επιτελους να δω και μια συναυλια. εγω σημερα το εμαθα και νομιζα οτι με δουλευαν λογω τις ημερας.

Nope είναι αλήθεια και έχει ανακοινωθει και κάμποσο καιρό τώρα.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω ν’ανέβω:(

Δε προτίνω τιποτα καινούριο, ξεθάβω. Εξάλλου είμαι καλός σ’ αυτό :stuck_out_tongue:

Mιας και ξεθάφτηκε!(επιτέλους)!
Ήρθε η ώρα να εκθειαστούν 2 μπάντες

Coldspell και Covered Call!!

rasp πάρε τον λόγο παιδί μου!:stuck_out_tongue:

Λοιπον…

Για Coldspell τα credits στην NegativeCreep που μου εστειλε το ‘‘Night Falls’’ απο το δισκο τους Infinite Stargaze και το κατεβασα και πορωθηκα…Απιστευτη και ανερχομενη μπαντα…

Οι Covered Call ειναι δικη μου ανακαλυψη (ευλογια γενειαδας :p) αφου τους τσεκαρα επειδη παιζουν Σουηδια…Ντεμπουτο δισκο και αυτοι ονοματι Money Never Sleeps και απλα ακουστε τον…

Αυτα τα ολιγα for now…

Kαι για του λόγου το αληθές

ps:με thomas vikstrom στην φωνή (Candlemass,Therion)

Πραγματικά, τι καλό βρίσκετε στο Coldspell πέρα από το υπέροχο εξώφυλλο?

Πες μας τι δεν βρίσκεις εσύ καλό να το αντικρούσουμε:)

θα θυμίσω ακόμη μια παλιά κυκλοφορία, απο Bad Company αυτή τη φορά.

Πρώτα αυτήν τη δισκάρα όμως

Paul Rodgers ftw!

Δεν υπάρχει μια σύνθεση κάτι, που να μου έχει μείνει μετά από 3 ακροάσεις.:-k

Να κοιτάξεις τ αυτιά σου
Με αγάπη:)

Καλησπερα αγαπητοι
Μολις μπηκα στο forum και θα εξηγησω τον λογο παρακατω.
Με δυο φιλους εχουμε ενα σχετικα καινουριο μπαρ στο κεντρο της αθηνας και θα ηθελα ενα βραδυ ενα αφιερωμα στην ΑΟR.Το μπαρ δεν ειναι κλασικο rock club στο στυλ του Ploughman η του Lerois (καθε αλλο) αλλα μας ιντριγκαρει τρελλα ενα βραδυ για το πιο καταφρονεμενο και μαλλον παραξηγημενο ειδος της ροκ ιστοριας.Κατεληξα στο rockin.gr απο το google και σκεφτηκα οτι ισως εδω θα βρω καποιους που ισως θα ηθελαν να αναλαβουν την κονσολα εκεινο το βραδυ.Ειναι αδιαφορο ( η και καλυτερο) αν δεν εχετε εμπειρια απο djing.Το σημαντικο ειναι η γνωση και αγαπη για το ειδος.
κανοντας μια βολτα στο forum ειδα εντυπωσιακα πραγματα με βαθεις γνωστες του ειδους.οχι μονο των κλασικων κυκλοφοριων αλλα και συγχρονων που ειλικρινα δεν περιμενα να υπαρχουν.
Η αληθεια ειναι οτι αυτο που σκεφτομουν ειναι τουλαχιστον για αρχη ενα αφιερωμα στα κλασικα του ειδους.
Χρονικα θα ελεγα 1977-1987 και για να γινω πιο συγκεκριμενος παραθετω και καποια ονοματα.
toto,foreigner,yes,journey,survivor,def leppard,kansas,styx,whitesnake,van halen,loverboy,saga,alan parsons,BOC,rainbow,pat benatar,rick springfield,bon jovi,bryan adams,heart,boston,asia…
σιγουρα ο καταλογος ειναι μικρος αλλα ετσι και αλλιως σε ενα βραδυ το Playlist δεν χωρα πανω απο 40-50 τραγουδια.
Προς τους administrators του site να πω επισης οτι με ενδιαφερουν και τροποι να προωθησουμε ενα τετοιο event αν με το καλο γινει και ισως εχουν καποιες προτασεις.
Περιμενω νεα σας και προτασεις

Ι-ΤΕΝ - TAKE A COLD LOOK

πω πω!!! που το ειχα θαψει αυτο.

1.  Taking a Cold Look  	3:54

2.  Quicksand  	3:58

3.  Alone  	3:58

4.  Workin' for a Lovin'  	3:18

5.  Lonely in Each Other's Arms  	4:57

6.  I Don't Want to Lose You  	3:16

7.  Time to Say Goodbye  	4:02

8.  The Easy Way Out  	3:30

9.  I've Been Crying  	3:45

10. Pressing My Luck  	3:43

Καλησπέρα !! Μήπως ξέρετε κάποιο/α site/s που να μπορώ να διαβάσω κριτικές για hard rock/aor (και poser etc) δίσκους ?? Γιατί στο aorheaven.com οι κριτικές αναφέρονται σε δίσκους που πουλάει οπότε δε νομίζω να είναι πάντα “φυσιολογικές”… Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
Υ.Γ. Άντε να κυκλοφορήσει και το νέο των Gotthard :bow2: και να τους ξαναδούμε και Ελλάδα :papas: