Παιδια εχετε ακουσει emerald rain?Ξερει κανεις που μπορω να βρω το 2ο κ 3ο studio album τους??
εξαιρετικοί οι emerald rain. εγώ τα cd τους τα πήρα από no remorse και από τη γερμανία.
@Xristoss…Έχει γίνει εκτενής αναφορά στο θρεντ για τους συγκεκριμένους και παλαιότερα,αν ψάξεις θα βρεις και προτάσεις!Πολύ καλοί…Θα το βρεις στα No remorse,επειδή όμως αν θυμάμαι καλα δεν μένεις Αθήνα,ψάξε καλύτερα σε κάποιο αντίστοιχο site να το παραγγείλεις απο κει
Βασικα παιζει να παω Αθηνα οποτε θα το παρω ετσι αν το χει…Απο τιμες πως παει??
κανένα 15αρι
Για να επανερχόμαστε λίγο…!
Hard Rock εκ Φινλανδίας!
Tracklist
- Firenote
- Danger
- Sara La Fountain
- Speed Freak
- My Love Will Never Die
- Don’t Ever Fall In Love
- Love Me Or Let Me Live
- Mayday
- Suddenly
- Heartbreaker
- She Stole My Speedos
Όλα δυναμικά κομμάτια.Σε γενικές γραμμές καλή δουλειά,με καλύτερες στιγμές τα Sara la Fountain/Heartbreaker για την ώρα!Λίγο powerίζοντα φωνητικά αλλα δεν μας χαλάει
Για του λόγου το αληθές…!
Καλο:D
Ο τυπας μου φερνει λιγο στο σουλουπι τον Kotipelto:p
Λιγο off topic
Τι γινεται με αυτην τη γριπη ρε παιδια; ετσι και μας ακυρωσουν το ταξιδι στην Αγγλια για το Firefest θα ξενερωσω την ζωη μου
1)Δηλώνει επιρροές απο Kotipelto ο συγκεκριμένος ε!Εμένα μου θυμίζει λίγο Sammet
2)Το Firefest φέτος τα σπάει.Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!(και να δείτε και H.E.A.T:p)
Τωρα που το λες φερνει και σε Sammet, οσο για το Firefest οντως το line-up τα σπαει αλλα θα προτιμουσα να ειχα παει στο περσινο που ειχε και Danger Danger αλλα δε βαριεσαι βγαζουν καινουργιο δισκο τωρα ολο και καποια περιοδια θα κανουν (προσευχομαι για Ελλαδα:papas: )
Έτσι έτσι!Για να δούμε…
Και βιντεάκι που βρήκα για όλο το Firenote
όλα τα τραγούδια μαζεμένα
έχει κάνει γερό μπάσιμο η φινλαδία και με Leverage και Brother Firetribe
Kαλα το Ηeart Full of fire ήταν απίστευτος δίσκος.Αυτο των Firenote είναι απλά κάτι καλό
και το Break Out ήταν δισκάρα
Kαι αυτό ναι.Αλλά το δεύτερο το αγάπησα περισσότερο!
Respect μονο και μονο που κανανε διασκευη την τραγουδαρα mighty wings των cheap trick (Top Gun Rules:D)
Kαι αυτό ναι.Αλλά το δεύτερο το αγάπησα περισσότερο!
edit…σωστός ο κύριος απο πάνω!
και chasing the angels από mike reno! :bow2:
Φαινεται εχουν αδυναμια σε 80’s ταινιες με αερομαχιες, αντε τους ευχομαι και king kobra:p