Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Yστερα απο ενα μηνα το πηρα πρεφα :lol::lol::lol:

Yπαρχει κανα λινκ?

Kαι δίπλα στα σχετικά βίντεο θα βρεις όλο τον δίσκο,σχεδόν.

Κανείς δε γράφει ποια εδώ;:-k

Πρόσφατα άκουσα μία μπάντα που λέγεται Witness.
Μελώδικο Hard Rock/A.O.R. με γυνεκεία φωνητικά (και γαμώ τις φώνες) και στις κιθάρες έχουν συνεισφέρει ο Neal Schon και ο Brad Gillis. Βγάλανε μόνο ένα δίσκο το '88 και όλα τα τραγούδια είναι ένα και 'να.

Πάρτε ένα δείγμα, το αγαπημένο μου τραγούδι απο το δίσκο.

http://www.youtube.com/watch?v=lbRnO4lt5gY

το καινούργιο Treat το ακούσατε?
μαμάει

Δισκάρα.

Ν’αφήσω κ γω το λιθαράκι μου λοιπόν μιας και αναστήθηκε το τοπικ.
Hungry Heart
Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε και απο κοντά στις 27 του Οκτώβρη σ’ένα πολυαναμενόμενο live.

βγάλανε καινούργιο? και πού παίζουν live???

Aχα.Στο Κύτταρο θα παίξουν,support στους xyz απ’όσο ξέρω.Το χει καταχωρημένο και στο myspace τους.

cool!

Tracklist:
Show Me The Money
Insane
When We Were Young
Tell Another Lie
Love Is Blind
When Worlds Collide
Talk To Me
Life Death
Read My Mind
Neverland
Very First Time
You Don’t Understand

Aναμένουμε:D

:thumbup:

Παιδες εγω ακουσα και προτεινω το προσωπικο του steve lukather-All’s Well That Ends Well.Το περιμενουμε οκτωβριο.ακουμε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα απο τον κυριο…!!!

Έχω ακούσει ένα μόνο κομμάτι,αυτό είναι το Darkness in my world.Εξαιρετική μελωδία

φιλε μου σε τετοια επιπεδα κινειται αυτη η δισκαρα…στα καλυτερα της χρονιας για μενα πλεον…

Sangre Azul
Κλασσικός 80’s Hard Rock ήχος με ισπανικό στίχο, έχουν βγάλει 1 ep, 3 album και μια συλλογή. Τσεκάρετε οπωσδήποτε.

http://www.youtube.com/watch?v=XF4cXXzMy0I
http://www.youtube.com/watch?v=x-Nhlq4W0Kc&feature=related

στηρίζουμε

Στηρίζουμε Χ 2
Κάπου στο pc υπάρχει θαμμένο το videaki του todo mi mundo eres tu!

To τελευταίο των Heart το έχει ακούσει κανείς να μας πει καμια γνώμη? Πρεπει να έχει κυκλοφορήσει κανα μήνα…

Ψιλοαπογοήτευση…2-3 καλούτσικα κομμάτια,αλλά στο σύνολο μου φάνηκε βαρετό

Όπως πρέπει εητίλα ε. Πιθανότατα οι γνώστες γνωρίζατε.

http://www.youtube.com/watch?v=6QDbxKJv-ok (<3)

STAN BUSH -dream the dream

O Αμερικανος τραγουδιστης /τραγουδοποιος Stan Bush ,ειναι περισσοτερο γνωστος απο την συμμετοχη του στο soundtrack του transformers , με το κομματι ‘the touch’ ,το οποιο εχει βγει ακομα και στο 'guitar hero '! . Eχει γραψει ακομα καποια τραγουδια για soundtrack ,εχει τσιμπησει και καποιο βραβειο για καποιο κομματι απο οτι ξερω .Αναμεσα στα κομματια που εχει γραψει το love dont lie ,η πολυ ομορφη μπαλαντα των house of lords .

Ομως την προσωπικη δισκογραφια του (καπου 10-11 τεμαχια) δεν την ξερουν και πολλοι . Ειδικα παλαιοτερα , εποχες αρχων 90 , οταν βρισκαμε ‘δισκους’ του Stan Bush , στα ‘μεταχειρισμενα’ , οι εκει ‘μαγαζατορες’ μας ρωτουσαν ’ τι ειναι αυτο ? καλο ? ’ . Αλλες εποχες . Φυσικα ,αν ρωτουσες για Stan Bush , στους ειδημονες στα rock δισκαδικα , θα σου ελεγαν ’ για χρωματα-σιδηρικα πιο κατω ’ …

Στην δισκογραφια του περιλαμβανονται καποιες πολυ καλες κυκλοφοριες , θα ξεχωριζα το Dial … του 1993 , το οποιο περιεχει την κομματαρα total surrender , ενα κομματι που για μενα αποτελει πρωτυπο δομης Aor κομματιου .

Τωρα ομως εχουμε την νεα κυκλοφορια του … dream the dream , η οποια ειναι πολυ ποιοτικη , και θα την χαρακτηριζα σαν την καλυτερη απο τις τελευταιες του . Ηχος προσεγμενος , που κινειται μεταξυ rock -pop -hard rock -Aor .
Οπως εχω αναφερει , υπαρχει μια συγχυση στο τι ειναι AOR , καποιοι μπερδευονται και βαζουν μεσα στο AOR , καποιες metal-sleeze μπαντες οι οποιες εχουν περισσοτερη σχεση με το metal . Ο Stan Bush μαλιστα , ειναι AOR .

Καλη παραγωγη , πολυ κλισε τιτλος ομως , δεν εχει και πολυ σημασια , η μουσικη ομως ειναι καλη ,ωριμη , προσεγμενη, ισορροπημενη , με καποια πολυ ωραια ρεφρεν , πραγμα το οποιο ειναι και το σημαντικοτερο πραγμα σε ενα 'συμβατικο ’ κομματι . Το ρεφρεν ειναι σε ενα κομματι σαν το ‘γκολ’ στο ποδοσφαιρο ,χωρις ρεφρεν καλο ,οσο και καλα να παιζεις ,αποτελεσμα δεν φερνεις .

παμε στα κομματια … εχουμε 12 τεμαχια , απο τα οποια τον 12ο ειναι επανεκδοση του 'touch ’

απο τα υπολοιπα θα ξεχωριζα τα
-i’m still here , σε υφος bryan adams , με πολυ backing vocal να πεφτει …
-in my life με το πιανο/strings να κλεβει την παρασταση , ωραιο κομματι

• love is the road / με το ωραιοτατο ριφ , και το καλυτερο ρεφρεν της συγκεκριμενης κυκλοφοριας ,το οποιο κολλαει στο υποσυνειδητο σαν τσιχλα .
    -if this is all there is … απλα κομματαρα , με το drum rimshot στην αρχη να τρελαινει …
    -dream the dream … πολυ καλο κομματι επισης , ωραιο πιανο , και αλλο ενα ωραιο ρεφρεν , ξεσηκωτικο …
    και τελος οπως ανεφερα , μια προσπαθεια για νεα version του
    -‘the touch’ , πιο μοντερνισμενη ,προσωπικα δεν ηταν ποτε στα αγαπημενα μου κομματια οποτε , ειτε η παλια ειτε η νεα version , το ιδιο κανει , αλλα δεν εχει σημασια . Εξαιρεση η πολυ καλη πιανιστικη εισαγωγη .

Stan Bush … πολυ καλος για ακομα μια φορα , οπως προειπα βαζει και γκολ (ρεφρεν ) ,δεν αρκειται μονο στην δημιουργια φασεων … Παντα βεβαια καλλιτεχνης για τους λιγους ‘ωριμους’ παλαιομοδιτες …