αν μου επιτρεπεται μια ερωτηση , υπαρχει προβλημα το aor corner θεμα που ανοιξα να μην ειναι εδω ? απο οτι ειδα στις κυκλοφοριες , οποιος θελει ανοιγει θεμα με ενα καλλιτεχνη και την κυκλοφορια του και αυτο μενει στις κυκλοφοριες .Αν π.χ ανοιγα θεμα stan bush /dream the dream θα μεταφεροταν ?
Το aor corner το ανοιξα ομαδικο ωστε να μην στελνω μια μια τις κυκλοφοριες , που κατα καιρους θα σχολιασω και 'πιασω ’ χωρο .
Αν και δεν είναι τόσο του είδους στο σύνολο.Χάρηκα πολύ που διάβασα την κριτική το πρωί και δικαιώθηκα ακόμη μία φορά (freedom)!
Το Shake me είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε hard rock κομμάτι εδώ και αρκετό καιρό.
Ξεθάβω γιατί το άκουσα και μ’άρεσε.Πολύ.
Σουηδοί (τι άλλο…).Όμορφο μελωδικό rock,αν σας άρεσαν οι HEAT θα τους αγαπήσετε
To Living the Dream είναι κομματάρα,δυστυχώς εκτός utube για την ώρα,οπότε παραθέτω το παρακάτω.Πολύ όμορφη μπαλάντα και ένα βίντεο με κάποιο περιεχόμενο,επιτέλους.(ψιλοσυγκινήθηκα κιόλας:p)
Kαταρχας αν υπηρχε κατηγορια ροκ ν ρολ θα το εβαζα εκει.Απο την στιγμη που δν υπαρχει μπαινει δικαια εδω, αναφερομενο στον ορο hard rock.Εκτος απο αυτα τα δυο ειδη αρκετα ειναι και τα stoner rock στοιχεια που εχουν οι μουσικες τους.
Ειναι ντεμπουτο αλμπουμ και βρετανοι γαρ παιζουν τιμιο rock με 10 γαμηστερες συνθεσεις γεματες ριφς και πραγματικα δν καταλαβαινεις ποτε τελειωνει ο δισκος.Για μενα προκειται για διαμαντακι και νομιζω πως αυτοι οι τυποι θα απασχολησουν ευχαριστα και στο μελλον.
Ακούω τα τραγούδια στο γιουτιούμπ κι έχω πάθει πλάκα. Σας παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αν ποτέ κολλήσατε πχ με το Is there a better way, πρέπει να ακούσετε το καινούργιο άμεσα. Προτείνω ξεκίνημα από εδώ: