http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=27735&highlight=heaven's+basement
Eννοείται κύριε συναγωνιστή, ήταν πολύ στην αφάνεια όμως.
Τραμπ δεν παίζεσαι ρε :lol:
ΝC όχι και αδιάφορο, μπορεί όχι η κούπα με το τσάι σου αλλά μετράει το άσμα. Τα μελωδικά βιδεα σπάνια τα κοιτάω γιατί είναι συνήθως για το αντρικό μόριο. Οι Degreed γαμάνε, περίμενα περισσότερα ακόμα από αυτό το άλμπουμ αλλά ήταν βήμα μπροστά, απλά περίμενα άλμα.
Να δώσω και το στίγμα μου εδώ…
Aυτό το AOR αγάπησα, τίγκα Αμερικανιάρικο, σεταρισμένο εκεί στην αρχή των 80΄ς (και late 70’s), με τις μεγάλες (τιτάνιες) φωνές, με τους κιθαρίστες-χεράδες. Στην αρχή της χρονιάς ήμουν ενθουσιασμένος γιατί ξαναέβγαζε δίσκο η μεγάλη φωνάρα που ακούει στο όνομα John Elefante. Oι Κανσας είχαν την τύχη να έχουν στις τάξεις τους 2 από τις μεγαλύτερες ροκ φωνές έβερ, αυτόν και τον Walsh, απόλυτες AOR φωνές. Ο Ελεφας κρατάει για την ηλικία του ίσως την καλύτερη φωνη σε συνδυασμό με την ηλικία. Άκουσα τα δείγματα κάπου στον Φεβρουάριο και απογοητευτηκα ειδικά με την υπερβολή στους στίχους (χριστ.καταβολές, ειδικά το confess) και δεν ενδιαφέρθηκα. Ο κολλητός μου όμως με έσωσε, μου λέει ο Ελέφας γαμάει πάλι, βάζει το δισκίο και ΔΩΣΕ. Πραγματικό πανηγύρι γίνεται πάλι. Το 2009 είχε το AOR τραγούδι της χρονιάς το Nowhere without your love όταν είχε επναφέρει τη μαγεία των Boston. Στο 2013 χτυπάει με το All I Have To Do, ένα ΑΟR όπως θέλω το ΑΟR, υποψηφιο για φέτος αγαπημένο ΑΟΡοτράγουδο. Ο Ελέφας έπιασε ΠΑΛΙ το κλίμα της εποχής που γουστάρω, φέρτε το AOR ξανά εκεί ωρέ! Άνετα πολύ άνετα, στα γούστα ενός παλιουρα, AOR δισκίο της χρονιάς μέχρι τώρα. Όσοι παλιακοί προσέλθετε, κλείστε τα αυτιά στους στίχους και δώστε βάση στη μουσικάρα με την ΜΕΓΑΛΗ φωνή. Όπως λέει και στην τραγουδάρα μέσα: Where have the old days gone?
ΥΓ: Κρις, βάλε This is how the story goes, θα δεις την προγκ υγειά σου 8), ΕΠΟΣ
Ti chorus θεέ του ΑOR…
ΥΓ2: Είπα AOR 9 φορές σε ένα ποστ και λίγες ήτανε χεχε…