Γιασονα τι πας να κανεις με το αριστερο σου χερι στην πρωτη φωτο?:? 8O :-k :|:|
Αντε βγάλε άκρη δηλαδή…
Ήσουν επίσης ένας κακομοίρης που ζητιάνευες με ένα καπέλο στο χέρι. Να τα λέμε όλα ε.
υγ - hail σε όλους τους headbangers. Ε ρε τι έχει να γίνει σε κανένα μέταλ πάρτυ.
:p:p:lol::lol:φρατζα FTW αλλα με τοση ζεστη χτες,με πεθανε…
ΒΑΝ στον αποπανω…καμια δικαιολογια…
Επισης,επιτελους γνωρισα τον WISE απο κοντα…καλο παλικαρακι…αμα κοψει και τα ανωριμα,θα ειναι μια χαρα(:lol::lol::p)
Άχ αυτό το καπελάκι…
Αφού φοβήθηκα ρε όταν το έβαλα πάλι στο τέλος μου μήπως μου πέσει κανά κέρμα στο κεφάλι.
Σουτ. Ειμανε ΚΑΚΟΣ. περιπου.
Άσε ρε κακομοιρότατε π λες και τους άλλους κακομοίρηδες, σα δε ντρέπεσαι…
:(:(:(:(:(
Μεγαλύτερη ζημιά από την ήδη υπάρχουσα αποκλείεται να έκανε οπότε…
:lol::lol:oυστ ρε και περιμεναμε να κανεις κανα μπαμ τελευταια στιγμη…νταξ μωρε,αλλα νεξτ ταιμ BE THERE!!!
α ρε bleedin έπαιξαν και eyehategod…πως το έχασες αυτό???
Now playing: Seether - Fallen
via FoxyTunes
Θα ηταν σε αυτα που μου φαινοντουσαν ιδια.
Ποιό?
όχι ρε δεν έπαιξαν…για να τον δουλέψω λίγο το λέω…:D:D:D
Now playing: Seether - Tied My Hands
via FoxyTunes
Αντε να ανεβουν και αλλες φωτο, και καμια πλειλιστ να ξερουμε τι χασαμε…
Σιγά μην έβαζε αϊχέητ ο πουθενάς ο Νιχιλιστ!
(Παλιοκουκλεντέ φιλιππάκο, κανόνισε να ακούσεις τα ρεντ χάρβεστ που σου προτείναμε με το νομιστεράκι, γιατί με βλέπω να σκάω μύτη στους Άσφυξ με καδρόνι και να σε κυνηγάω γύρω-γύρω απ’τη σκηνή ε! :p)
Να τον φοβαστε τον Μπληντιν.
Εμενα θα με κυνηγαει με δικανο.
Ρε σεις, έπαιξε διασκευή Παπαρίζου στο πάρτυ ή έκαναν πουλάκια τ’ αυτιά μου?:lol:
Ωραιο το παρτυ οντως και πολυ ac/dc. επαιξαν και τη παραγγελια μου,δεν εχω παραπονο (the jack).
Γνωρισα και αρκετα ατομα απο δω μεσα γιατι μεχρι τωρα ηξερα μονο τεσσερα.Hail σε wise,ellanor,mr.whatisname,jimm και φυσικα μη ξεχναμε angel death
Kαι ναι,οι τιμες οντως τσιμπιμενες…να χε τουλαχιστον και mcfarland… [-X
Ευχαριστουμε nihilist και zouglao για τις μουσικες καφροεπιλογες
Βαλατε και metallica,maiden,pantera,satyricon… απ’ουλα! αλλα οντως ηταν σα tribute των ac/dc και αυτο μ’αρεσε πολυ!
ναι…επαιξε. #-o ποιος το βαλε αυτο να φαει ξυλο? :har: