Hard Rocking Party@Hard Rock Café,23/5

Γιασονα τι πας να κανεις με το αριστερο σου χερι στην πρωτη φωτο?:? 8O :-k :|:|

Αντε βγάλε άκρη δηλαδή… :stuck_out_tongue:

Ήσουν επίσης ένας κακομοίρης που ζητιάνευες με ένα καπέλο στο χέρι. Να τα λέμε όλα ε. :stuck_out_tongue:

υγ - hail σε όλους τους headbangers. Ε ρε τι έχει να γίνει σε κανένα μέταλ πάρτυ.

:p:p:lol::lol:φρατζα FTW αλλα με τοση ζεστη χτες,με πεθανε…

ΒΑΝ στον αποπανω…καμια δικαιολογια…

Επισης,επιτελους γνωρισα τον WISE απο κοντα…καλο παλικαρακι…αμα κοψει και τα ανωριμα,θα ειναι μια χαρα(:lol::lol::p)

Άχ αυτό το καπελάκι… :smiley:

Αφού φοβήθηκα ρε όταν το έβαλα πάλι στο τέλος μου μήπως μου πέσει κανά κέρμα στο κεφάλι.

Σουτ. Ειμανε ΚΑΚΟΣ. περιπου.

Άσε ρε κακομοιρότατε π λες και τους άλλους κακομοίρηδες, σα δε ντρέπεσαι… :stuck_out_tongue:

:(:(:(:(:(:frowning:

Μεγαλύτερη ζημιά από την ήδη υπάρχουσα αποκλείεται να έκανε οπότε… :wink:

:lol::lol:oυστ ρε και περιμεναμε να κανεις κανα μπαμ τελευταια στιγμη…νταξ μωρε,αλλα νεξτ ταιμ BE THERE!!!

α ρε bleedin έπαιξαν και eyehategod…πως το έχασες αυτό???

Now playing: Seether - Fallen
via FoxyTunes

Θα ηταν σε αυτα που μου φαινοντουσαν ιδια.

Ποιό?

όχι ρε δεν έπαιξαν…για να τον δουλέψω λίγο το λέω…:D:D:D

Now playing: Seether - Tied My Hands
via FoxyTunes

Αντε να ανεβουν και αλλες φωτο, και καμια πλειλιστ να ξερουμε τι χασαμε…:frowning:

Σιγά μην έβαζε αϊχέητ ο πουθενάς ο Νιχιλιστ!:stuck_out_tongue:

(Παλιοκουκλεντέ φιλιππάκο, κανόνισε να ακούσεις τα ρεντ χάρβεστ που σου προτείναμε με το νομιστεράκι, γιατί με βλέπω να σκάω μύτη στους Άσφυξ με καδρόνι και να σε κυνηγάω γύρω-γύρω απ’τη σκηνή ε! :p)

Να τον φοβαστε τον Μπληντιν.

Εμενα θα με κυνηγαει με δικανο.:stuck_out_tongue:

Ρε σεις, έπαιξε διασκευή Παπαρίζου στο πάρτυ ή έκαναν πουλάκια τ’ αυτιά μου?:lol:

Ωραιο το παρτυ οντως και πολυ ac/dc. :smiley: επαιξαν και τη παραγγελια μου,δεν εχω παραπονο (the jack).
Γνωρισα και αρκετα ατομα απο δω μεσα γιατι μεχρι τωρα ηξερα μονο τεσσερα.Hail σε wise,ellanor,mr.whatisname,jimm και φυσικα μη ξεχναμε angel death :slight_smile:
Kαι ναι,οι τιμες οντως τσιμπιμενες…να χε τουλαχιστον και mcfarland…:frowning: [-X
Ευχαριστουμε nihilist και zouglao για τις μουσικες καφροεπιλογες :wink:
Βαλατε και metallica,maiden,pantera,satyricon… απ’ουλα! αλλα οντως ηταν σα tribute των ac/dc και αυτο μ’αρεσε πολυ! :smiley:

ναι…επαιξε. #-o ποιος το βαλε αυτο να φαει ξυλο? :har: