Εύκολο αυτό->εκείνος που έπαιξε και τις ποζεριές:p
Ο nihilist μου είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του το προηγούμενο βράδυ πρν το πάρτυ.
Αντε το επόμενο να ναι το ΜΕΤΑΛ και να το κάνετε τέλη Ιουνίου μιας και θα μεθα κάτω, για να μην χρειαστεί να ξανακατέβουμε.:p:)
Η φοβερη και ανεπαναληπτη διασκευη των Dream Evil στο αθανατο επος της Ελενας…:lol:Ωραιο παρτυ,το service κλασικα αργο σαν περπατημα χελωνας,ωραια μουσικουλα (ειδικα μετα τις 2…hail to zouglau and nihilist…)οσοι δεν ειδατε το κοπανημα μου στο Davidian δεν ειδατε τπτ…:lol: Χαρηκα για την γνωριμια με Giannis,red rum,jadesword και angel of death…
κι εγω χαρηκα. .sorry που δε σε ειπα πριν…αλλα τοσα ατομα μαζεμενα κολλησα κι εγω ο ανθρωπος…:oops:
Ναι είναι αλήθεια αυτό με τις τιμές όλους μας ξένισε κάπως… Αλλά από την άλλη το έχεις ήδη υπ’όψιν σου όταν πας στο hard rock cafe, είναι καλό μαγαζί κ λες ok για μια φορά δεν πειράζει… Το πρόβλημα είναι άν το κάνεις στέκι! [-X
Κουφάλες περάσατε καλά. :evil:
παιδιά περάσαμε και πάλι καταληκτικά
ευχάριστη έκπληξη οι πολλές γυναίκες που μας τίμησαν με την παρουσία τους
γνώρισα πολλά παιδιά και πολύ χάρηκα. το μαγαζί γέμισε για άλλη μια φορά και ελπίζω και εσείς να περάσατε τόσο καλά όσο εμείς
until next time
thank you all
Ναι ρε! Να ξαναγινει… θελω και αλλο μπλουζακι…
Επιτελους ομως να γινει ενα παρτυ καθαρα μετσαλ… Οχι οπως χτες…
Και εμείς χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε
Ωραίο το πάρτυ και εγώ τουλάχιστον 2 φορές που πήγα στο μπαρ ξεμπέρδεψα αμέσως…
Την επόμενη φορά λοιπόν θα φέρω μαζί και το μπούστο μου, μήπως εξυπηρετηθώ άμεσα κι εγώ:p
Ευχαριστουμε για την παρουσια σας, ελπιζουμε να περασατε καλα, αν και οι περισσοτεροι το δειχνατε εμπρακτως:wink:
Χαρηκα ιδιαιτερως που γνωρισα και αλλα ατομα απο το φορουμ (Davidian, Dimi_tallica, Forkboy και σορρυ αν ξεχναω καποιον αλλα ειναι περασμενα μεσανυχτα:roll:) και φυσικα που ξαναειδα τις φατσες πολλων αλλων “σεσημασμενων” φορουμακιδων:wink:
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που διαλέξατε άλλη μια φορά το rocking για την διασκέδασή σας!!!
Ναι!!! έπαιξε μεταλ διασκευή σε Παπαρίζου!!!
Ναι!!! έπαιξε AC/DC!!!
Ναι!!!έπαιξε Saryricon!!!
Προς γνώση και συμμόρφωση!!!
Cu Next Time!!!
περασαμε πολυ ομορφα…αν και…περιμενα αφιερωσουλα απο nihilist αλλα στα @@ του…
Αν και αργοπορημένος, thx σε όσους ήρθανε. Την επόμενη φορά μετά από Down, πρέπει να βάλουμε και High On Fire . Cheers σε όλους 8)
Γαματα πρεπει να ηταν, περασα απο κει κοντα αλλα δεν μπορεσα να ερθω.
Και ειχε και πολλα κοριτσα ε, 40%.
Ναι το υπολογίσαμε εκ των υστέρων, μιας κ είχαμε ακριβείς αριθμούς ατόμων κ φύλων μέχρι τις 12.30 που δίναμε τους λαχνούς για το διαγωνισμό !
ευχαριστούμε και πάλι όλα τα παιδιά που ήρθαν !
Την εχουν και αυτοι την σκηνη στην μεση σαν τους Μetallicats??? :-s