[I]"… Η ενέργεια που βγάζουν είναι εκπληκτική, πόσο μάλλον αν σκεφτούμε πως πρόκειται για τρίο, πράγμα μη συνηθισμένο στο είδος. Ο τσαμπουκάς του hardcore punk είναι εδώ, παρέα με τις ατμόσφαιρες του crust ( εξάλλου τα κοινά στοιχεία με το d ? beat είναι πολλά) και μία sludge ? οβρωμιά που έρπεται στο background (ο ήχος του μπάσου είναι τέρμα «πνιχτός», τρίο και sludge μου φέρνουν στο νου Unearthly Trance, άσχετο). Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω στίχους, αλλά αν κρίνουμε από τους τίτλους, το εξώφυλλο και τα samples από την ομιλία του Βρετανού φιλόσοφου Bertrand Rusell για τη σημασία της πνευματικής ακεραιότητας κατά την εξέταση της θρησκείας, τότε σαφώς και έχουν μια πολιτικοθρησκευτική κατεύθυνση που ποτέ δε θα πάψει να είναι επίκαιρη. Και για να το κάνουμε πιο λιανά, όσοι γουστάρατε το περσινό ντεμπούτο των Sarabante, πολύ πιθανό να βρείτε στο ?Ave? το soundtrack των ημερών. Πραγματικά μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη από το πουθενά, δείγμα πως το underground δε θα πάψει να βράζει ποτέ?καλές σκατόψυχες ακροάσεις[/I]!"
Φίλτατε το Absolutist είναι αρκετά καλό και έκπληξη από το πουθενά, δεν είχα πάρει πρέφα καν το ντεμπούτο τους. Το άκουσες, σου άρεσε; (ρωτάω μιας και εγώ έκανα το review )
Καινούριο Emmure υκλοφοράει σε κανένα μήνα. Πάντα τους απεχθανόμουνα, καθώς η μουσική τους δεν είναι τίποτα παραπάνω από συνεχόμενα breakdowns.Ανέμπνευστο deathcore της σειράς. Το καινούριο βέβαια, το οποίο ονομάζεται “Slave To The Game” δείχνει επιτέλους κάποια βήματα προόδου. Όταν λέω πρόοδος μην ενθουσιάζεστε. Απλά από μαλακία για βραβείο κατάφερε να γίνει μέτριο.
Προτείνω να (ξανα)ακουστούν μερικά παλιά [I](για να μαθαίνουν οι νεότεροι…)[/I]
Until I Feel Nothing - [B]Carnifex[/B]
πόρωση στα άκρα…
[B]Born Of Osiris[/B] - New Reign
οκ μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους- εγώ διασκέδασα πάντως (που σημαίνει πολύ θαθελα να’βλεπα λαιβ τους) και τιμάει τη δισκοθήκη μου. Όσοι δεν πορώνεστε με demonic vocals, bludgeoning guitar riffs, and rapid-fire rhythms απλά προσπεράστε…
[B]No Innocent Victim[/B] - Flesh & Blood
…μέχρι που έμαθα πως και [I]στο Σαν Ντιέγκο υπάρχουν φοβερές χάρντκορ μπάντες[/I]. Μόοοοοονοοο για πολύ κολλημένους, καμμένους και τα συναφή οπαδούς! [B]Τιμήστε…[/B]
σωστόν. Αλλά και οι Κ. δεν είναι μάπα το καρπούζι: μια χαρά απολαμβάνεις μουσική…
Τώρα, τελευταία μιλάμε ε, από ντεθ-ιές ακούω πολύ το τελευταίο των [B][COLOR=“Sienna”]Hatesphere[/COLOR] που τα σπάει και διακορεύει και το παρόν σύμπαν αλλά και παράλληλους κόσμους!!![/B]
μη μουτζώσετε, θέλω τα φώτα σας. συγκεκριμένα, μπάντες/δίσκους σε φάση have heart, killing the dream, comeback kid (μόνο το symptoms+cures έχω ακούσει), touche amore.