Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

[U]Σωστός![/U][I]Αλλά βέβαια, το απέκτησα πριν καιρό τον δίσκο…[/I]:wink:

WHAT? Deathcore οι Hatesphere? [-X

Επειδή τα βλέωπ ανενεργά τα πράγμα στο thread είπα να ποστάρω και να ενημερώσω ότι οι δικοί μας πιτσιρικάδες Unmasking The Betrayer ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του π΄ρωτου τους video clip. Αναμένουμε λοιπόν…:slight_smile:

[B]In Desperation (S/T, California 2011)[/B]

μου του έστειλε τις προάλλες ένα φιλαράκι. [B]Dark Hardcore[/B] τώρα με τρομερές όμως μελωδικές κιθάρες και ξεσπάσματα κάτι σαν ανάμειξη από [B]Carrier[/B] και [B]Defeater[/B] (ειδικα το τελευταιο για ντιφιτερ που το διαβασα και σε πολλα σαιτ ισχυει φουλ. Εχουν κι αυτοι κατι τρομερα ξεσπασματα στις κιθαρες). Δισκαρα γενικά τσεκάρετε ασαπ. Υπαρχει ολο εδω:

[B]http://indesperationca.bandcamp.com/album/in-desperation[/B]

[B][SIZE=“5”]ΝΑΙ - YES - OUI[/SIZE][/B]
[-X :lightsabre:

Διερευσε!!!
Νεο Beneath the Massacre κυριοι

Το έχει ακούσει κανείς; Γνώμες;

Οι φαν των integrity, ringworm να τσεκάρουν το παρακάτω
[B]
Rot In Hell - As Pearls Befor Swine (2011, deathwish)
[/B]

καλα κατι κομματια ειναι οτι πιο κοντινο σε integrity εχω ακουσει

Γι αυτό και τους έχουν support στην περιοδεία τους στην Ευρώπη :slight_smile:

καλο το απο πανω…

ρε παιδια για προτείνετε τιποτα σαν αυτη την cdαρα

*συμπαθητικό άλμπουμ βγάλαν οι Silverstein - Short Songs
sample: [I]sos
[/I]

Σαν την αποπανω δισκαρα ακου jesus lizard.

Οσο για τους silverstein εκαναν και cover σε orchid μεταξυ αλλων. Τα φωνητικα δεν απογοητευουν για αλλη μια φορα, ειναι για γελια δηλαδη.

Ενδιαφέρον, αναμένουμε! :slight_smile:

…εγώ πάντως ανυπομονώ για τη νέα δουλειά των θεών [B]STRIFE[/B] ([I]UNTITLED cd yet[/I])

διότι…ΠΟΙΟΣ λέτε θα’ναι στα ντραμς;;;
Για μαντέψτε;;;

…ο [B][COLOR=“Purple”]Igor Cavalera [/COLOR][/B]και [B]ΔΕΝ κάνω πλάκα[/B]!!!
Την παραγωγή του album θα κάνει ο drummer των [B]Terror[/B] Nick Jett…

Ανυπομονώ… :slight_smile:

thankee

Καθολου περιεργο να πω την αληθεια, τον θυμαμαι να φοραει μπλουζακια Slapshot οποτε φαινεται να γουσταρει full αυτη τη μουσικη.

…άρα,[B] νορμαλ ο Ίγκορ[/B]! :slight_smile:

Καινούργια μπάντα απο τον Alex Erian των Despised Icon. Προς το παρόν μόνο με ένα single.Και είναι εξαιρετικό. Δεν ξέρω ποτε βγαίνει ολοκληρο το album.

Καθόλου περίεργο, που λέει κι ο Angmar. Ο Cavalera έχει ξανασυμμετάσχει σε δίσκο των (θεών) Strife. Στη δισκάρα ‘‘In this defiance’’ αν θυμάμαι καλά.

Στο καινούργιο [I]Grand University of Extreme Music Studies [/I]ελπίζω να σε προσλάβουν αμέσως!!! :smiley: :wink:

Κάτι λέγαμε για Unmasking The Betrayer…:wink: