Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Δεν το ακουσα οσο θα θελα για να βγαλω σταθερη αποψη, αλλα μ αρεσε λιγο περισσοτερο απ το Ruination που παρα ηταν μπλεγμενο και ασυνδετο συνθετικα. Το Demonocracy ειναι πιο απλο κι αμμεσο, απλα αυτο που καπως μ εχει χαλασει με τους JFAC ειναι οτι εχει χαθει αρκετος απ τον τσαμπουκα του πρωτου ep και του Genesis.

Aπο deathcore φετος μονο το αλμπουμ των [B] Aegaeon[/B] μου αρεσε πραγματικα ως τωρα

Βασικά μου φαίνεται σα να έχουν φάει κόμπλεξ που τους λένε deathcorάδες και έχουν βαλθεί να αποδείξουν το αντίθετο, χάνοντάς το κάπου στην πορεία.

Πολυ πιθανο τωρα που το λες

Τι να πω… Εμένα κάτι τέτοιο μου βγάζουν οι μάγκες και εκεί που πηγαίνανε γαμώ σα να πάθανε καθίζηση. Σαφώς δε λέω ότι είναι κακό άλμπουμ ή κάτι τέτοιο, αλλά το άκουσα 5-6 φορές και πάπαλα. Δε με ψήνει να το ξαναβάλω.

Νέο 7’’ απο τους sick/tired. Streaming στο bandcamp της μπάντας

Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί, έχει βγεί απο το χειμώνα μαζί με ένα ακόμα εφταράκι

Demo των vvovnds που μας έρχονται απο το Βέλγιο

Streaming εδώ:http://vvovnds.bandcamp.com/

[B]Gaza - No Absolutes In Human Suffering (2012)[/B]

Τρίτος δίσκος για τους Αμερικανούς, δεν έχω ακούσει τα δύο προηγούμενα, αλλά αυτό γαμεί και δέρνει.
Μάλλον, κάτι ανάμεσα στους Converge και τους Narrows, δεν τα πάω και πολύ καλά με αυτά -core. Σπέρνει πάντως.

[B]Birds In Row - You, Me, and The Violence[/B]

Too straight forward and too filthy to get back to the so-called hardcore fanbase that bloomed on Modern Life Is War?s grave, too kind to belong to the crust/sludge scene, the three hardworkers from BIRDS IN ROW seem to avoid their city as much as labels.

Ακόμα μια πολύ καλή “μεταγραφή” από την deathwish.

Να ακούσετε και το gaza.

Τι παιζει με τους Birds In Row??Ολα μπροστα μου τους βρισκω και γενικα γινεται ενας χαμος.

αν θυμάμαι καλα είχαν παίξει περυσι στη θεσσαλονίκη.γάλλοι που είναι.

Φίλε πραγματικά συγχρητίρια για το μουσικό σου γούστο και στην ικανότητα σου να ξεχωρίζεις της καλές σκηνές! Το ότι ανέφερες την τρησμέγιστη Blackfish ήταν ο λόγος που έφτιαξα acount στο forum!Επίσης τσέκαρα τους 50 Caliber και πραγματικά μπορώ να πω ότι γαμάνε.Άμα Θες τσέκαρε Underule και την μοναδική τους κυκλοφορία “MISFORTUNE COMES BY MEANS OF THE MOUTH” πάλι απο την ίδια εταιρία. Δυστυχός η λέξη deathcore είναι πολύ παρερμηνευμένη από πολούς και μπάντες όπως Kickback , All out war , Arkangel είναι παντελός άγνωστες!

Φίλε πραγματικά συγχρητίρια για το μουσικό σου γούστο και στην ικανότητα σου να ξεχωρίζεις της καλές σκηνές! Το ότι ανέφερες την τρησμέγιστη Blackfish ήταν ο λόγος που έφτιαξα acount στο forum!Επίσης τσέκαρα τους 50 Caliber και πραγματικά μπορώ να πω ότι γαμάνε.Άμα Θες τσέκαρε Underule και την μοναδική τους κυκλοφορία “MISFORTUNE COMES BY MEANS OF THE MOUTH” πάλι απο την ίδια εταιρία. Δυστυχός η λέξη deathcore είναι πολύ παρερμηνευμένη από πολούς και μπάντες όπως Kickback , All out war , Arkangel είναι παντελός άγνωστες!

ρε δεν ξέρω που σκατά να το βάλω, αλλά τι στον πούτσο.

Κρίμα, θα μείνει στην ιστορία για τα πιο σημαντικά labels των 00’s

Μεγάλη απώλεια.

[B]As I Lay Dying - Awakened[/B]

Τούμπανοι για άλλη μία φορά. Τρομερά leads, χεβιμεταλικά solo και ο Lambesis φτύνει μίσος. Ω ναι, ό,τι καλύτερο παίζει στο metalcore αυτή τη στιγμή.

ΘΑ τσεκαριστεί το αποπάνω. Ευχαριστώ Weedow
:slight_smile:

Τίποτα man! Άμα γουστάρεις και μελωδικά metalcore με κλασική συνταγή (πιασάρικα ρεφρενάκια, κάργα beatdown, ωραίες μελωδίες κλπ) τσέκαρε και Bury Tomorrow.

http://www.youtube.com/watch?v=YRqvXjmu4Oc Να το ποστάρουμε και εδώ είναι ντροπή εξάλλου να το ξεχάσουμε…

ντάξει αυτό το θρεντ έχει ειλικρινά ΒΙΑΣΤΕΊ από 2-3 χρήστες. Τουλάχιστον αφαιρέστε την λέξη hardcore και προσθέστε την στις πανκ κυκλοφορίες