Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Hardcoreπατερας

???

Δεν θυμαμαι ν ακουσα καποιο αλλο deathcore δισκο φετος και να μην βαρεθηκα στο 5λεπτο η’ να μην ειπα (αλλη μια απ τα ιδια). Το [B]Revelation[/B] των Νεοζηλανδων [B]Depths[/B] ειναι αρκετα death για οσους ακουν αυτο το ειδος λογω των μεταλ καταβολων του κι αρκετα core για να τους παρεις στα σοβαρα. Προσωπικα δεν βαρεθηκα καθολου κατα την ακροαση, ο δισκος εχει καλη ροη, δεν θα ελεγα οτι οι τυποι εχουν καποια ιδιαιτερη ηχητικη ταυτοτητα αλλα εχουν αξιοπρεπεστατο songwriting κι αρκετα μουντη ατμοσφαιρα γι αυτο το στυλ μουσικης.

(για τους φλώρους)

Καινούριο βγαλαν οι All That Remains…
A War You Cannot Win, αν και με ξινίζει κατι στην παραγωγή το άλμπουμ ακούγετε πολυ ευχάριστα

Stand Up
Asking Too Much
Just Moments in Time
What If I Was Nothing

\μ/

http://gutfeeling.bandcamp.com/
ένα νέο επ.το ακούω συνεχώς.μέλη τουσ ήταν στους catharsis kai undying.

αστερι η power fades

στηριζουμε με παθος ο,τιδηποτε κι αν κανουν μελη των catharsis. οι gut feeling θυμιζουν παντως Die young και Newborn απιστευτοι

Δεν ειχα ιδεα! ΜΠΡΑΒΟ για την προταση

θα ακούσω die young kai newborn γτ τουσ ξέρω μόνο σαν όνομα.δυστυχώς catharsis άκουσα τον τελευταίο χρόνο γτ το είχα στο μυαλό μου ότι παίζαν κάτι άλλο πιο μέταλ κορ και σνόμπαρα.μαλακίες.τώρα περιμένω το λπ με τα σπλιτσ τους:)

Catharsis είναι μάλλον μία απ’ τις μεγαλυτερες (αν οχι η μεγαλυτερη) μπάντες που πάτησαν πόδι σε αυτό το πλανήτη! Λιωστους!!

Το κομμάτι arsonists prayer που θα βρεις στο βυνιλιο που περιμενεις είχε κυκλοφορησει στο σπλιτ τους με newborn

Μήπως γνωρίζουμε ποια (συγκεκριμένα) μέλη των Catharsis παίζουν;

jimmy chang + jonathan raine κιθάρα και μπάσο για λίγο στους catharsis.βρήκα τις πληροφορίες στο facebook των catharsis.

Οι post hardcore τύποι της μπάντας [B]Close To Home[/B]
τα δίνουν όλα στο 2ο άλμπουμ τους Momentum…Όσοι δεν
τους ξέρουν, αλλά κάτι τους λέει το είδος μουσικής, αξίζει να
τσεκάρουν:

οι βασιλείς της μπρουταλιας [B]Pro-Pain[/B] γνωστοί και στους "εκτός των τείχων"
παρουσιάζουν δοκιμασμένη βαρβαρότητα (όπως πρέπει) στο "[I]Straight To The Dome[/I]"
με into-your-face κομμάτια όπως: [COLOR=“DimGray”]Straight To The Dome , Payback , Pure Hatred ,
Sucks To Be You ,A Good Day To Die [/COLOR]με τίμημα τη διάλυση των επίπλων σας (λόγω moshpit φυσικά, εντός δωματίου…):

ομολογώ πως τους [B]Defiler[/B] δεν τους είχα ξανακούσει πρωτύτερα
και συνεπώς δεν είμαι εξοικειωμένος με τον ήχο τους ([I]καλά…ούτε λαιβ τους
έχω πετύχει[/I] :Ρ )αλλά το Nematocera ε καλούτσικο καταρχήν…Αλλά θα ρίξω κι άλλες
αυτιές μπας και ανακαλύψω τπτς…Βλέπουμε:

Τώρα, οι [B]Early Graves [/B]που άκουσα χθές, ακόμα σπάω το κεφάλι να καταλάβω αν θέλουν
να’ναι “καθαρόαιμοι” πλήν “πρωτοποριακοί” χαρντκοράδες ή απλά γουστάρουν να…κροσοβερίζουν (με τόσα μέταλ στοιχεία στα κομμάτια τους). Και μάλλον το δεύτερο, αν κρίνω (και) από το εξώφυλλό τους
που πιο πολύ σε μπλακ/ντεθ/ξερω-γω-τι μέταλ μπάντα κάνουν (ή θέλουν να κάνουν). Αμφιβάλλω
αν έχουν οπαδούς στο Ελλαδιστάν. Όπως και να’χει, ρίξτε μερικές αυτιές και σ΄αυτούς…στο δίσκο τους
[COLOR=“Indigo”]Red Horse[/COLOR]:

.

Xthes vrethika se mia sinaulia opou paizane diafora topika groups kai oi headliners itan mia (agnwsti gia mena) mpanta onomati

[B]Multi Purpose Chemical[/B]

kai einai apo Liverpool. Den kollaei toso poli sto thread, alla den thimamai kapoio allo, pio sxetiko. Vasika paizoun ligo apoo hardcore, ligo apo alternative, ligo apo diafora vasika. Poli ruthmikoi kai vasika to diaskedasa arketa. Tsekarete

\:D/\:D/

[B]NEVER-TRUST-BOMB DA SYSTEM[/B]

Νομίζω πώς δεν έχει ξαναποσταριστεί. Είναι ελληνική μπάντα thrashcore/hardcore και αυτό είναι το ντεμπούτο τους. Πολλά υποσχόμενος δίσκος, μου άρεσε πολύ. Streaming όλος στο youtube

Αυτούς αρχικά είχα σκοπό να τους ποστάρω στο thrash thread αλλά με το θάψιμο στους the haunted να είναι πολύ δημοφιλές έκανα στροφή κατά εδώ.

[B]The Resistance[/B] λοιπόν και εδώ έχουμε all star line up. Jesper Strombland, Glenn Ljungstrom από In Flames και Marco Aro από The Haunted. Καμιά έκπληξη η μουσική τους που φέρνει στο ντεμπούτο των Haunted με In Flames περιόδου Whoracle Colony λίγο πιο χύμα όμως από ότι έπαιζαν σε αυτές τις μπάντες. Ep μόνο έχουν βγάλει αλλά σαν πρώτη γεύση κρίνεται επαρκές.

Ξεχωρίζουν [B]face to face[/B] και [B]slugger[/B]

Ο τίτλος του ep πάντως μου φαίνεται σαν καρφί στις πρώην μπάντες.

τα περιμένω…

1>[B]LAY IT ON THE LINE[/B] ?CROWHURST?

2>[B]THE RIVAL MOB [/B]?MOB JUSTICE?

3>[B]RELENTLESS[/B] ? ?TURN THE CURSE?

[I][COLOR=“Sienna”]*( ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα είναι ‘ολντ σκουλ’ φάση…Όσοι μη-παραδόπιστοι, προσπεράστε άφοβα…)[/COLOR][/I]
:wink:

Ρε Νικε βάλε και κάνα λινκ, γιατί έιμαι σε φάση να ακούω κάνα ολδ-σκουλ ηαρδκορ.
Ακούστε αυτό εδώ εν τω μεταξύ

[B]Rotting Out[/B] (LA)

και αυτούς εδώ που ειναι δικοί μας και βασικά τα σπάνε

[B]Overpain[/B] (Salonika)

Το συγκρότημα με το καλύτερο hardcore album των 00’s (witness) επιστρέφει.

λέω να ακούσω τους παραπάνω τι λένε, και ανακαλύπτω τραγούδι που λέει We are all Dead Ramones. Αυτά είναι:!:

black jeans black shirt black shoes, mom and dad still don’t approve

Τι να λέμε τώρα, κατάφεραν και τελειοποίησαν το μοντέρνο hardcore των Unbroken.

Απ’αυτούς κάπου έχω το “Midnight In America”. Pas mal…