Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

[QUOTE=NikosMalk;1498911]τα περιμένω…

2>[B]THE RIVAL MOB [/B]?MOB JUSTICE?

wowww τι δίσκαρος το mob justice!!!

straight edge hardcore απο washington. τον έχω λιώσει αυτό το δίσκο τις τελευταίες μέρες. ότι έχουν κυκλοφορήσει οι τύποι είναι εγγύηση (μεταξύ των οποίων 2 ep, το degradation και το fuck bar culture και το split με vaccine) αλλά το συγκεκριμένο τους απογειώνει.

[U]countdown to death[/U]
[U]no one to impress[/U]

Είχα κάνει μια αναφορά στους [B]The Resistance[/B] με το ep που είχαν βγάλει πριν λίγο καιρό. Πλέον έχουμε και άλμπουμ.

[B]Scars[/B]

Να θυμίσω πως αυτή είναι η καινούργια μπάντα του Jesper Strömblad ενώ στο μικρόφωνο είναι ο Marco Aro που προσωπικά ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής στους The Haunted. Το άλμπουμ το ακούω τις 2 τελευταίες μέρες. Εννοείται πως θυμίζει αρκετά The haunted αλλά πάει αρκετά και προς το μελωδικό στυλ των As I Lay Dying χωρίς τα καθαρά φωνητικά όμως. Όσοι γούσταραν The haunted με τον Aro και τους αρέσει έστω και λίγο ο ήχος του As I Lay… θα γουστάρουν.

Όπως βλέπω στο metal-archives στην μπάντα είναι ένας ακόμα πρώην των In Flames (Glenn Ljungström) και ο ντράμερ των Kaamos

Νέες προτάσεις. Εγγύηση για μοςπιτ και ξύλο.
Τούτοι δω από το Νάσβιλ ([I]θυμάστε τις Nashville Pussy[/I]? :P) μέσω της εταιρείας Blood & Ink
οι [B]DEPENDENCY[/B] θερίζουν με το “Love not Wasted” κωλότριχες διόλου ανώδυνα με το ανόθευτο χάρντκορ τους ([I]και καλά κάνουν[/I])…

επίσης, οι [B]SERPENT’ S TONGUE [/B]βγάλαν δίσκο το “[I]Desolation[/I]” ,όπου αρέσκονται να σοδομίζουν με το ανανεωτικό brutal metallic hardcore ([I]που ίσως δεν αρέσει σε όλους τους φίλους της σκηνής[/I]) αλλά αξίζει να τους ρίξετε μια αυτιά όσοι δεν τους γνωρίζετε. Τσεκ λεπόν…

[B]All Pigs Must Die - Nothing Violates This Nature[/B]

Καταιγισμός, μανία, ισοπέδωση. Κόλερ από άλλο πλανήτη.

[B]Faith Eater[/B]

Εδώ το ακούμε ολόκληρο: http://www.terrorizer.com/news/streams/all-pigs-must-die-stream-nothing-violates-this-nature-with-terrorizer/

Και εδώ μια σχετικά ασυνάρτητη κριτική αποθέωσης: http://www.rocking.gr/reviews/album/All-Pigs-Must-Die---Nothing-Violates-This-Nature/4989/

Εκπληκτικός δίσκος.

Streamαρε το καινούργιο Modern life is war.
http://pitchfork.com/advance/174-fever-hunting/
:smiley:

FAK YEAH

Καλό ακούγεται αν και η παραγωγή πολυ καθαρή ρε παιδί μου.
Τώρα ακουω το τελεύταιο κομμάτι. Ξεκιναει καλα και οσο πάει φτιάχνει κιαλλο…
Απλα αυτο που μου την εχει δωσει τρομερα ειναι που σφαζονται για για limited mint και πιπες. γαμω τα χρωματα τους και το hype μεσα. Το αλλο απογοηευτηκε που δν εκανε preorder το χρωμα που ηθελε αλλα στα @@ του αν streamare…

Και φυσικά βρίσκεται πλέον και στους τούρκους.

rip απο το stream να φανταστώ?
edit: οτι κυκλοφορεί εκει έξω εχει Leakarei κανονικα σε καλη ποιοτητα,δεν ειναι transcode απο stream rip η κατι παρόμοιο.

Το All pigs must die γα-μα-ει.

Ο καθένας εκφράζει το φανμποισμο του με διαφορετικό τρόπο, μερικοί θέλουν να έχουν όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν.

Σε άλλα νέα περιμένουμε και καινούριο doomriders

φοβερό νέο το τελευταίο!

Ωραίουλι και το Modern life is war, αν και δεν έχει να δείξει κάτι το πολύ φρέσκο

πάντως επειδή είδα κάτι συζητήσεις, για να είμαστε ειλικρινείς δεν απέχει και πολύ από δίσκους των touche, των defeater κλπ. Παρόμοια παίζουν όλοι γι’ αυτό και τους αγαπάμε όλους!

Η μόνη διαφορά είναι ότι οι mliw υπήρξαν κάπως πρωτοπόροι σε όλο αυτό.

Μιας και εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια 2 ωρες καθε μερα στο gym για αδρεναλινη, μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε στυλ [B]With Honor[/B] (κυριως σε αυτο το ειδος), Set it Straight, Comeback Kid (τα παλια), Strife και γενικα κατι σε αισιοδοξο γρηγορο posi hardcore;

Απο in your face φαση, μου αρκουν οι First Blood, Kickback, Hoods Και φυσικα η πρωτη αγαπη και παντοτινη σε συνδυασμο στυλατο hxc για το εξτρα σετ [B][COLOR=“Blue”]E-Town Concrete[/COLOR][/B] (the second coming και renaissance)
Thanks για οποιαδηποτε συμβουλη.

May the fire in my eyes light the way for me
May the bridges that i burn take out my enemies.

Εμένα πάλι μου φαίνονται πολύ διαφορετικοί οι Modern Life Is War από Touche Amore, Defeater και λοιπούς. Δεν έχουν τόση κλάψα (με την καλή έννοια) και τόσο έντονο συναίσθημα σε σχέση με τους άλλους. Whatever…
Θα ακούσω οσονούπω και το φετινό, να δούμε.

Το Nothing Violates This Nature των All Pigs Must Die κάνει αυτό που λέει ο τίτλος χωρίς το “Nothing”… αλλά αυτό ακριβώς δεν περιμέναμε;! Ντου και ξύλο, δε λέω, αλλά 1) όπως λέει η κριτική λείπει το στοιχείο της έκπληξης 2) πιο πολλά death/grind και λιγότερα πανκικα/crust στοιχεία -ήθελα λίγα παραπάνω είν’ η αλήθεια. Στα συν η πιο μικρή διάρκεια σε σχέση με το πρώτο (το οποίο πρώτο είχε πιο πολλές εναλλαγές σε ταχύτητες και ήταν μάλλον πιο ποικιλόμορφο), η οποία βέβαια κολλάει γάντι σ’αυτό εδώ. Σκίζει όπως και 'χει.

edit:
@Tommy, επειδή σκάλωσα μόνο με Strife και First Blood (οι Kickback παίζουν άλλη μπάλα) τσέκαρε Terror το Lowest Of The Low και/ή το One With The Underdogs και από Buried Alive το The Death Of Your Perfect World. Είναι in your face όπως λες και τα 2, λογικά θα σ’αρέσουν.

Thanks man, απλα δεν ανεφερα γνωστες μπαντες τυπου hatebreed, terror, death before dishonor, death threat, merauder κλπ επειδη πιο πολυ ψαχνομαι για posi φαση και οχι συνεχεια μπρουταλιες. Σαν With Honor παντως (το Heart Means Everything παιζει σχεδον καθε μερα ολοκληρο) προσπαθω να βρω κατι παραπλησιο. Champion και Betrayed εννοιειται οτι τους ακουω και αυτους, αλλα οι With Honor Μου καναν ολα αυτα τα χρονια συνεχη παρεα στην προπονηση.

Eγω, αντιθετως, βλεπω τους MLIW να ξεχειλιζουν απο συναισθημα.

Απλα, το δικο τους το συναισθημα εκφραζεται μεσα απο θυμο και καποια απογοητευση, ενω στις συγχρονες post-hardcore μπαντες απο αυτη την (καλως εννοουμενη) κλαψα.

Οπως το βλεπω εγω, οι MLIW υπηρξαν καπως πρωτοποροι σ’ αυτο τον ηχο (οπως λεει κι ο worst) και αυτο το ρευμα που τωρα ειναι παραγωγικοτατο πηρε τον ηχο και το συναισθημα τους και καπως τα “μαλακωσε” (χωρις να το χαρακτηριζω αρνητικο αυτο, προφανως).

Αυριο, θα τσεκαρουμε το καινουριο …και μαπα να 'ναι αρκει το Witness για να μεινουν αιωνια στο πανθεον.

Rip noob νταξει καλα κανουν και θελουν απλα καπου χανεται το νοημα,εγω κυριως λες για τυπακια που απλα το κανουν για το Hype της φασης χωρις να πολυνοιαζονται για την μουσικη :smiley: Επισης να πω στον φιλτατο Ντινο οτι touce amore ειναι φλωροι μπροστα στους MLIW. :stuck_out_tongue:

Σ’αυτό δεν έχεις άδικο.
Απλώς επειδή δεν έχει πολύ καιρό που την ψάχνω με το είδος, και το έχω συνδέσει με την κλάψα (την καλώς εννοούμενη, μην τα ξαναλέμε). Ίσως φταίει κι οτι οι πρώτοι που άκουσα ήταν οι Touche Amore, οι La Dispute και οι Defeater. (Παρεμπιπτόντως, μόνο εγώ κόλλησα τόσο με το νέο Defeater; :-k )

Με 2 ακροάσεις, πιο κλαψιάρικο απ’ότι άλλο έχω ακούσει από MLIW, γαμάτος ήχος, και τέλος, για 2 κομμάτια (Media Cunt, Brothers In Arms Forever) αν και σκίζουν μουσικά, με χάλασαν λίγο οι τίτλοι (ειδικά στο 2ο) και κάτι επαναλαμβανόμενοι ψιλοαστείοι στίχοι.
Anyway, τα πρώτα δείγματα είναι ΠΟΛΥ θετικά.