Hatebreed- αθήνα 17 ιουλίου

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Hardtimes Athens,με event στο fb,οι HATEBREED θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 17 Ιουλίου για μια εμφάνιση στο
KYTTARO CLUB.

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=12531

Γιούπιιιιιιιιιιιιιι :smiley:

20 προπώληση 25 πόρτα

φυγαμεεεεεεεεε:D:D:D:D

Γνωριζει κανεις ποτε βγαινουν τα εισητηρια?

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να τους δω επιτελους :D:D:D:D

κι εγω το ιδιο

[B]Σαμπάνιες,[/B] λέμε!!!

Πολλές σαμπάνιες… :slight_smile:

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Super!!

Κάτι μου λεει ότι θα βράσουμε βέβαια … αλλά χαλάλι!! :smiley:

ποτε θα βγει καμια ανακοινωση?

έχει βγει και ανακοίνωση και αφίσα!

Hatebreed live in Athens!

Κύτταρο live, Tριτη 17 Ιουλίου 2012

Με 18 γεμάτα χρόνια συνεχόμενης και δυναμικής παρουσίας αρχικά στο Hardcore και στην συνέχεια και στο Metal χώρο, δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι οι Hatebreed είναι η πιο δημοφιλής Hardcore μπάντα παγκοσμίως. Η αρχή έγινε στο Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών το 1994 και μόλις με την κυκλοφορία του πρώτου demo τους, οι Hatebreed είχαν ήδη δημιουργήσει ένα μικρό πυρήνα οπαδών. Το όνομα τους έγινε ακόμα πιο γνωστό μέσω του EP Under The Knife (1996), μια δουλειά που κατά γενική ομολογία ήταν μια από αυτές που εδραίωσαν τον όρο Brutal Hardcore στον μέσο οπαδό του είδους.

Το Under The Knife αρκούσε για να προσελκύσει τα έμπειρα μάτια της εταιρείας-θρύλου του χώρου Victory Records που στα 90?s είχε υπογράψει κάποιες από τις σημαντικότερες Hardcore μπάντες (Blood For Blood, Earth Crisis, Integrity). Το πρώτο τους full length album Satisfaction Is The Death Of Desire ήταν πλέον γεγονός με τις κριτικές να είναι διθυραμβικές. Η ευθύτητα των στίχων αλλά και τα σκληρά in-your-face riffs βρήκαν τεράστια απήχηση στον χώρο, κάτι που αποτυπώνει περίτρανα το γεγονός πως το συγκεκριμένο album έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες πωλήσεις από το οποιοδήποτε άλλο ντεμπούτο της Victory.

Το ακατάσχετο touring επί μια πενταετία και φυσικά η επιτυχία που γνώριζαν οι Hatebreed είχαν ως φυσικό επακόλουθο την πρόταση από την Universal και η συνέχεια του Satisfaction άκουγε στο όνομα Perseverance (2002). Εκεί οι Hatebreed ανέβασαν την βαρύτητα ένα κλικ πιο πάνω και χωρίς να ακούγονται αποκομμένοι από τις ρίζες τους, έγραψαν ένα αυθεντικό Brutal Hardcore album που ακόμα και σήμερα βάζει κάτω οποιαδήποτε άλλη δουλειά του είδους. Με τεράστια hits όπως τα I Will Be Heard και Proven, το Perseverance αποτελεί μια δουλειά που έμεινε στην?Hardcore αιωνιότητα και σίγουρα από τις κορυφαίες όλων των εποχών.

Έχοντας πλέον μια πολύ δυνατή δισκογραφική και φυσικά ορδές από φανατικούς οπαδούς, η συνέχεια για τους Hatebreed ήταν πολύ πιο απλή: Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια κυκλοφόρησαν τα Rise Of Brutality (2003) και Supremacy (2006) που γνώρισαν παρόμοια επιτυχία μιας και παρείχαν εξ? ίσου μεγάλα hits (Live For This, Doomsayer, Destroy Everything) και όπως αναμενόταν συνέχισαν τις περιοδείες με μπάντες όπως οι Slayer και Napalm Death.

Οι τελευταίες δύο δουλειές τους ήταν το cover album For The Lions και το ομώνυμο Hatebreed που βγήκαν μέσα στο 2009 και γνώρισαν για διαφορετικούς λόγους το καθ? ένα εξαιρετική επιτυχία. Ο βασικότερος λόγος που οι Hatebreed έχουν διατηρήσει το όνομα τους πάρα πολύ ψηλά όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι άλλος για τα καταιγιστικά live τους που χωρίς καμία δόση υπερβολής επικρατεί πραγματικός? πόλεμος.

Support Bands: Endsight, All Vows Collapse

Tickets: 20e ( εως τις 4 Ιουλιου ) , 25e

sorry,χαμπαρι δεν πηρα,ευχαριστω

Τρεις και ο κούκος θα είμαστε???

με 35 βάθμους που θα κάνει αύριο φίλε μου, στο κέντρο της Αθήνας, δεν νομίζω να σε χαλάσει ιδιαίτερα :PpPP

εκτός και εάν είναι ψυγείο το Κύτταρον - δεν ξέρω

Μακάρι να είναι ψυγείο αλλιώς την βάψαμε…

3 και ο κούκος δεν ξέρω…εγώ τσίμπησα ήδη το τικέτο από Ρύθμ Ρεκ. αλλά δε θα κάνω τη χάρη ναμαι ο κούκος… :Ρ

Ναι, απόψε γάμησαν άπαντες -έλλην και αμερικανοι…
Και λοιπόν;
[B]Που το παράξενο…;;;;[/B]

:slight_smile:

ΑΣ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ!!!

Σχετικά λίγος κόσμος θα έλεγα… ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Pure awesomenes το live, μπράβο και στα supports που έκαναν καλά τη δουλειά τους. Και στους All Vows Collapse extra gz που διαλέξανε επιτέλους να παίξουν κάποιο άλλο κομμάτι από parkway drive εκτός από το boneyards :Ρ

Γαμώ!

ΓΑΜΗΣΑΝ!!!
πρωτη φορα τους ειδα - θελω asap και αλληηηηηη…
επισης πολυ καλος και ο κοσμος σημερα…