εεεελα ρε αυτα ειναι!!!:D:D:D
δε θα μεινει κανεις ζωντανος8)
τι??ιδια μερα με hatebreed??
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ??x:x
ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μαζί παίζουνε μπρε.
οχι ρε γαμωτο…δε γινονται αυτα#-o
μα καλα δεν μπορουσαν να τους κλεισουν διαφορετικες ημερομηνιες…
οταν λες μαζι??οι terror texas δεν παιζουν??
ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΡΕ
:|:|:|:|
[SIZE=“1”]μαζί, εννοούμε στον ίδιο χώρο… ίδιο εισιτήριο… ίδια σκηνή… διαφορετικές ώρες. :roll:[/SIZE]:lol::lol:
ενταξει μπληντιν ειμαι χαζη τι να κανουμε…:lol::lol::lol:
Ρε παιδια ουτε γκαγκαριν με πειθει…Μηπως γινει κανα Γκαγκαριν Οπεν Ερ παλι???δλδ δεν εχω ξανακουσει να γινονται συναυλιες γκαγκαριν ιουλιο μηνα…Ασε που ειναι και εγκλημα…και με τετοιες μπαντες κιολας:D
Το Γκαγκαριν πάντως έχει κλιματισμό, βέβαια δεν λέει και πολλά αυτό αλλά κάπου βοηθάει. Στο Αν θα πεθάνει κόσμος δεν το συζητάω…
γιατί δεν σε πείθει?
μια χαρα θα ειμαστε στο γκαγκαριν σε σχεση με το αν!!!
Γιατι δεν λειτουργει το Γκαγκριν το καλοκαιρι…Πειτε μια συναυλια που εγινε ιουλιο μηνα εκει τα τελευταια χρονια…
Για αυτο λεω μηπως παιζει κανα φεστιβαλ του γκαγκαριν οπως προπερσυ να γουσταρουμε και περισσοτερο…ιουλη σε κλειστα θα πηγαινουμε??
καλα δεν σε τραβηξε κανεις απο το αυτι να ερθεις…
αν ειναι δυνατον ερχονται 2 απο τα μεγαλυτερα ονοματα στο hardcore παγκοσμιως και εμεις ασχολουμαστε με τα air condition
Το Gagarin open air μαλλον ξεχνα το αν κρινουμε απο την αποτυχια(απο πλευρας προσελευσης γιατι απο ονοματα εσκιζαν)των 2 προηγουμενων.Αμα δε σ’αρεσει το Gagarin σαν επιλεγομενος χωρος αυτο οπως λεει ο πισω τοτε μη πας δε σε υποχρεωσε κανεις.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΡΕ???blow:
Κοιτα εγω θα ερθω αναλογα και τα οικονομικα μου βεβαια απλα δεν μπορω να καταλαβω δλδ απαγορευεται να κρινω οτι ο χωρος για εκεινη την εποχη μου φαινεται εντελως λαθος???
Θελω να δω Hatebreed και θελω να τους χαρω κανονικα οχι να παθω ασφυξια[-X
Mη φοβασαι,δε κινδυνευεις,ειπαμε θα εχει κοσμο αλλα οχι κι ετσι.
οχι τι να απαγορευεται συζητηση κανουμε!
απλα αυτο π λες δεν κολλαει παρα πολυ γτι το gagarin ειναι club χωρητικοτητας 1500 ατομων και αυτο το live στην καλυυυυυτερη να εχει 800…υπερανετα θα ειμαστε
Παραπάνω θα έχει…χαλαρά κιόλας!
hardcore live με πανω απο 700 ατομα δεν εχω δει να γινεται ποτε, οποτε διαφωνω