HATESPHERE - the Great Bludgeoning

Λοιπό, το αγόρασα σήμερα (κατόπιν παραγγελίας -δεν το’βρισκα),μαζί με το NJORD των Leaves’ Eyes, και αφού το έβαλα…έμεινα μαλάκας!!!
Από το 1ο κομμάτι κιόλας, καρφώθηκα στον τοίχο και οι προσπάθειες να ψελίσω “help” μάταιες!!![SIZE=“3”] Ένας ορυμαγδός ΗΧΟΜΠΕΤΟΝ που κόβει γενν.όργανα λέμεεεεεε!!![/SIZE]:lol::stuck_out_tongue:

Τα τρακς της δισκάρας!!! Το’να κομμάτι καλύτερο από το άλλο, αλλά όλα μαζί: Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Ο-Υ-Ν!!!

1 Killer 3:31
2 Venom 6:08
3 Smell Of Death 3:43
4 Decayer 4:54
5 Wail Of My Threnode 1:16
6 Resurrect With A Vengeance 4:20
7 Great Bludgeoning 4:34
8 Need To Kill 5:27
9 Devil In Your Own Hell

What was that? αναφώνησα και εννοείται, αναμένω ΛΑΙΒ τους -που σίγουρα θ’ αφήνει πτώματα προς…βρώσιν πίσω!!!:stuck_out_tongue:

Το’χει ακούσει κανείς άλλος/λη;

Βασικά είχα αγοράσει τον προηγούμενο τους δίσκο To the nines, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός.Αλλά απ ότι διάβασα άλλαξαν μέλη πάλι και δεν έχω ακούσει ούτε νότα απ τον καινούργιο.Αξίζει ο δίσκος;
Το μόνο μειονέκτημα του to the nines ήταν ο τραγουδιστής ο οποίος είχε death φωνή και πιστεύω ότι με καποίον περισσότερο thrash τραγουδιστή θα ήταν καλύτερος.

είχα γράψει σχετικά και στο thrash thread αν θυμάμαι καλά για το άλμπουμ. Πολύ καλό από μια μπάντα που δεν είναι πρωτότυπη μεν αλλά νιώθει ρε παιδί μου. Και όπως γράφτηκε και στο hammer, τώρα που οι haunted το γύρισαν στο alternative τούτοι εδώ είναι ότι πρέπει.

Ναι αξίζει. Είναι [B]καθαρόαιμος DEATH-CORE [/B]δίσκος. [COLOR=“DarkSlateBlue”]Βαρύτερος[/COLOR] από τον προηγούμενο.
[I]Εμένα πάντως με ενθουσίασε, ντ’άξει γνώμη μου…Όπως ακριβώς έγραψε ο Dead_ η μπαντάρα νιώθει και σε καλεί στην αρρώστεια της…! .[/I] :slight_smile:

[U]Άκουσέ τον εδώ:[/U]

Βία, αίμα, σπέρμα, ξύλο, αρχίδια που σέρνονται, πανικός. ΕΤΣΙ πρέπει να παίζεται το death/thrash. Απλά τα πράγματα…

Δυστυχώς δεν πήραν ποτέ τη φήμη που θα έπρεπε καθώς in my humble opinion οι Δανοί σκοτώνουν. Έτσι πρέπει να παίζεται το μοντέρνο Thrash/Death!

ε…καιρός να τους τιμήσουμε λοιπόν!
[I]Καλά έκανα και άνοιξα το θρεντ[/I]… :slight_smile:

Πολύ καλά θα έλεγα! :slight_smile: