Σχετικά με την κριτική του Have A Nice Day

Σορρυ ρε Δημήτρη , είναι κρτική αυτή για δίσκο ? Εγω δεν το βλέπω προσωπικά σαν κριτική αλλα σαν οτιδηποτε αλλο . Και αναφερομαι σε (μαρκαρω αυτα που μου εκαναν εντυπωση

“Σήμερα βέβαια τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού το όνομα των Bon Jovi μοιάζει να είναι συνυφασμένο με το παρελθόν και μόνο. Σ’ αυτό βέβαια δε φταίει ούτε η σύγχρονη τάση της μουσικής αλλά ούτε και η επιλεκτική προβολή συγκροτημάτων από τα media. Δε θα μπορούσε άλλωστε να φταίει το δεύτερο τη στιγμή που οι Bon Jovi σε κάθε νέο album προβάλλονται όσο πολύ λίγοι, ακόμα και σήμερα. Η βασική αιτία είναι οι πολύ μέτριες δουλειές “Crush” και “Bounce”.”

Επιστρέφουν, λοιπόν, οι Αμερικανοί με το “Have A Nice Day”, το ομώνυμο single του οποίου όπως ήταν αναμενόμενο κατέκλεισε όλα τα ραδιόφωνα και τα μουσικά κανάλια παγκοσμίως. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Bon Jovi έχουν ακόμα τεράστια δύναμη στο χώρο της προώθησης με αποτέλεσμα να εναλλάσσονται στο ελληνικό ραδιόφωνο με κομμάτια Ελλήνων λαϊκών τροβαδούρων σε σταθμούς που θεωρούν βαρύ rock τον Στέλιο Ρόκο.

Δεν καταλαβαινω , η μαλλον καταλαβαινω οτι στραβωσες με την διαφημηση που τραβαει το εν λογω Cd. Σε μια κριτικη κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με το ποσο διαφημηση τραβαει το cd αλλα με το περιεχομενο το Cd , που αν δεν το εχεις καταλαβει μπορει να λες να μην μοιαζει σαν το Slippery When Wet αλλα πιο πολυ με το Crush . Aπο το 1995 (These Days εποχη) οι Bon Jovi στραφηκανε σε πιο mainstream kai rock δρομους , αλοιμονο αν περιμεναμε εποχη 2005 να εβγαινε ενα αλλο Slippery When Wet .
Tωρα το οτι το mad το βαζει αναμεσα σε Βανδη , Ροκο και παει λεγοντας , δεν φταινε σιγουρα αυτοι αλλα καπιοι αλλοι , ελληνες παραγωγοι που εχουν τοση επαφη με τη μουσικη οσο και ο Περικλης του Fame Story. @@ δλδ . Για μενα αυτες οι δυο παραγραφοι καθε αλλο παρα σεβοντε το ονομα τους στο χωρο αυτον, και ειναι ανουσιοι γιατι πολυ απλα δεν αφορουν αυτον που θελει να ακουσει για το περιεχομενο του Cd.

Aμ το αλλο που εγραψες λιγο πιο παρακατω…

“Μπορεί το album να μην τοποθετείται στο ράφι δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι Europe αλλά μάλλον δίπλα στην Avril Lavigne και τους Nickelback, χωρίς βέβαια να τίθεται καν θέμα σύγκρισης.”

… Αυτο και αν ειναι ιεροσυλια , δλδ πρεπει να σου πουμε και ευχαριστω που δεν χρησιμοποιησες ονοματα οπως Destiny Child , και Pink.
Ο πιο ατυχεστατος παραληρισμος που μπορουσες να κανεις . Θα προτιμουσα να γραψεις οτι δεν μπορει να τοποθετηθει στο ραφι διπλα στους βλαχους Εurope αλλα μαλλον διπλα στον Bruce Springsteen π.χ. εκει θα σου ελεγα και μπραβο.

Τεσπα η κριτικη σε ενα ποσοστο 85 % δεν με ικανοποιησε καθολου .

Ανδρέας .

Υ.Γ. Αν αντιληφθω οτι για υπαρχει απο πισω το χερι του Τelisvas μαυρο φιδι που σας εφαγε και τους 2. ακου εκει οι Europe Heavy metal , μην χεσω δλδ :evil:

Κατ’άρχάς θέλω να ξέρεις οτι κάθε κριτική είναι αποδεκτή και μάλιστα καλοδεχούμενη!Εκτός βέβαια από τα κλασσικά οτι ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του και να την εκφράζει ελέυθερα, ειδικά μάλιστα όταν η γνώμη του είναι και υπογεγραμμένη μπορώ να υποστηρίξω την άποψή μου και πιο συγκεκριμένα.
Όσον αφορά στις παρατηρήσεις σου για το εμπορικό της υπόθεσης θα σε παραπέμψω στην εξής φράση από το review :“Ότι γνώμη και να έχει κάποιος για τους Bon Jovi, από “φλώροι” της rock μέχρι και το σπουδαιότερο group μελωδικού rock, δε μπορώ παρά να σέβομαι την ιστορία τους, τη μαζικότατη αποδοχή τους, την εμπορική τους σκέψη και ασφαλώς το μουσικό τους ταλέντο.”
Είναι προφανές λοιπόν οτιί δεν προσάπτω κάτι στο ίδιο το group αλλά μάλιστα παραδέχομαι την εμπορική τους σκέψη όσον και αν με χαλάει ο τρόπος προβολής τους από τα Μ.Μ.Ε.
Τώρα στο κάτα πόσο η συγκεκριμένη αναφορά μπορεί να αποτελεί μέρος του review η όχι θα μου επιτρέψεις να είμαι εγώ αυτός που το αποφασίζει.Θεωρώ οτι η κριτική ενός album αφορά στο σύνολό του το οποίο σύνολο για μένα περικλείει πολλά πράγματα εκτός από τις συνθέσεις αυτές καθαυτές όπως είναι η παραγωγή ασφαλώς, η σχέση του με το παρελθόν και το παρόν και ακόμη και ο τρόπος που προωθείται.
Το γεγονός μάλιστα οτι οι Bon Jovi έχουν κάνει στροφή στον ήχο τους μετά το “These Days” έιναι πασίγνωστο και κοινώς αποδεκτό. Η γνώμη μου για το πιο ράφι πρέπει να φιλοξενεί τους τελευταίους δίσκους τον Bon Jovi μπορεί να σε ξενίζει γιατί τα ονόματα που χρησιμοποίησα απέχουν έτη φωτός από την λάμψη και την ικανότητα των BJ όπως αναφέρω και στο review. H υπερβολή αυτή,όπως θεώρείς εσύ, είχε σαν μοναδικό σκοπό να δώσει ένα στίγμα του χώρου που κινούνται σήμερα οι Bon Jovi. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει τον δίσκο αλλά είμαι σίγουρος οτι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που έχουν ακούσει το “Have A Nice Day” συμφωνούν μαζί μου.
Όπως άλλωστε πιστεύω οτι κατάλαβες από το σύνολο του review όλα τα παραπάνω δεν αναφέρθηκαν με κανένα ίχνος προκατάληψης και με κάθε άλλο παρά αρνητισμό αφού έιναι εμφανές οτι στο σύνολο του review είναι ξεκάθαρο οτι μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα.
Επειδή κι εγώ λοιπόν δεν συμφωνώ κατά 90% με αυτά που λές μάλλον αυτό σημαίνει οτι έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της μουσικής και πολύ, πιθανόν, διαφορετικό κριτήριο κάτι το οποίο είναι ενδιαφέρον αφού από τον διάλογο προκύπτουν πολλά νέα στοιχεία και επεξηγούνται ίσως απόψεις αμφοτέρων.

Δημήτρης Μπάρμπας   

Υ.Γ.Ετοιμάσου για τις βολές του Telisvas μετά από αυτο το “βλάχοι” για τους Europe. :stuck_out_tongue:

Ανδρέα μωρό μου…μου φαίνεται θα φαμε τα μουστάκια μας…και επειδή εγώ ως γνωστόν φροντίζω να μην έχω, θα φάμε τα δικά σου!!! Ρε ασε κάτω τους Europe μην χ…στούμε τώρα :lol: :lol: :lol:

Θα παραθεσω ενα slogan που κυκλοφορουσε καπου στα τελη της δεκαετιας του 80 και θα του προσαρτησω το ονομα του Telisvas και των Εurope

" EΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΕΑVΥ ΜΕTAL "

Δημητρη , το cd το εχω και γω και το ακουω καθημερινα μπορω να πω εκτος Σαββατου και Κυριακης.

Παντως χωρις οffence θα σου πω οτι εγω την συγκεκριμμενη κυκλοφορια την βλεπω με την τακτικη του οπαδου , ενω εσυ με αυτα που λες με την τακτικη του Fame Story :roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (χι χι χι χι χι) :stuck_out_tongue:

Εβιτα μου οτι και να λες , εγω σε αγαπαω, και ασε κατω τα μουστακια μου γιατι δεν εχω και πολλα ετσι ? :stuck_out_tongue:

Θα ηθελα πραγματικά να μου εξηγήσεις τι εννοείς ακριβώς οταν λες οτι βλέπω την μουσική με “την τακτική του Fame Story” αλλά σε παρακαλώ πολύ να το τεκμηριώσεις με επιχειρήματα που θα στέκουν λίγο παραπάνω από το αυτή είναι η γνώμη σου επειδή είσαι οπαδός ενώ εγώ όχι.Σε πληροφορώ οτι κάποιος δεν σταματά ποτέ να είναι οπαδός.Το οπαδιλίκι όμως δεν χωράει σε κείμενα κριτικής.Η οπαδική αντιμετώπιση,κακά τα ψέματα, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας που από μόνη της είναι μια στάση απέναντι στα πράγματα που περιέχει πάντα κι ένα υποκειμενικό στοιχείο που αφορά στον παρατηρητή.

Λεγοντας με το " μου θυμιζεις με την τακτικη του Fame Story" τι εννοω θα προσπαθησω να σου εξηγησω .

Λοιπον…
Θυμασαι τα σκηνικα του Fame Story 1 αν θυμαμαι καλα που κριτικη επιτροπη ηταν ο Α. Βαρδης , Κ. Κουκα , και παντα ελεγαν οτι βαθμολογουσαν τους διαγωνιζομενουν φοιτητες συμφωνα με το συνολο (συμπεριφορα, προβες, εκτελεση) . Ενω αλλοι δυο , κριτες (δεν θυμαμαι ονοματα ) ψηφιζανε συμφωνα με την εκτελεση του τραγουδιου στο Live .

Οπως εσυ στην περιπτωση του Bon Jovi ειπες “Θεωρώ οτι η κριτική ενός album αφορά στο σύνολό του το οποίο σύνολο για μένα περικλείει πολλά πράγματα εκτός από τις συνθέσεις αυτές καθαυτές όπως είναι η παραγωγή ασφαλώς, η σχέση του με το παρελθόν και το παρόν και ακόμη και ο τρόπος που προωθείται.”

Αυτο ακριβως εννοουσα. Εγω ειμαι στην αλλη αποψη , οπως ανεφερα και πιο πανω σε αλλο ποστ , εγω θα εκανα κριτικη στον δισκο και μονο σε αυτον.

Τωρα οσο αφορα τα περι οπαδικης αντιμετωπισης , πιστεψε με οτι και εγω ειμαι πολυ σκληρος κριτης , λογω του οτι ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες και που σημαινει οτι απο αυτους εχω απαιτησεις . Τι σημαινει αυτο ? το λεω και ειναι οπως ακριβως το διαβαζεις . Δεν περιμενα να βγαλουν τετοιο cd οι εν λογω κυριοι , περιμενα να βγαλουν μια πατατα τυπου Bounce . Ευτυχως με διαψευσαν.
Τωρα οσο αφορα τις κριτικες , ποτε κανενας δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος , και αποστασιοποιημενος 100 % .Παντα θα παιζει σε μεγαλο ρολο το πως το ακουει αυτος , δλδ πως ακουγεται στα αυτια του , να σου φερω ενα παραδειγμα τρανταχτο … ?

Το cd των Europe (ασχετα αν εχω δισκογραφια τους) δεν μ’αρεσε καθολου , μιλαμε με το ζορι μπορεσα να το ακουσω παραπανω απο δυο φορες , μιλαμε ηταν μαπα , αν εκανα π.χ κριτικη στο δισκο θα το ελεγα μετριο , πολλοι ομως ειχαν διαφορετικοι γνωμη απο μενα , π.χ ο Tελης ελεγε για τον δισκο και “εχυνε” μ, εγω μιλαγα για το δισκο και “ξερναγα”.

Αυταααααα … βαρεθηκα θα γραψω αυριο και αλλα χαχαχαχαχα

Το να κάνεις κριτική σε ένα Cd δεν είναι εύκολο γιατί πολύ απλά κάποιος θα την διαβάσει και πρέπει να προσέχεις τι λές. Οκ? Άρα ξεκινώντας με αυτό το αξίωμα πάμε παρακάτω.

Το να συγκρίνεις τους Bon Jovi με τους Nickelback δεν είναι άκυρο απο την στιγμή που απευθύνονται στο ίδιο ακροατήριο, μελωδικό και εύπεπτο pop για τις μάζες παίζουν και οι 2.

Τώρα όσον αφορά την ιστορία της κάθε μπάντας αυτή πάνω απο όλα πρέπει να την σέβεται η εκάστοτε μπάντα και όχι μόνο οι οπαδοί της.Τι εννοώ? Σαφώς οι Bon Jovi έχουν μεγαλύτερη ιστορία ( χρονικά μιλάμε πάντα ) αλλά δυστυχώς κατά την άποψη μου δεν την τιμούν ιδιαιτέρως. Και αν ρωτήσεις τον ίδιο τον Bon Jovi που θα ήθελε να δει κριτική του δίσκου του στο Rock Hard ή στο Sonic θα σου απαντούσε με την απλή ατάκα " σε όποιο πουλάει περισσότερο".

Και οι Metallica έχουν πολύ μικρότερη ιστορία απο τα nu metal συγκροτήματα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αντιγράψουν πολλά απο αυτά στο " St. Anger".

Το γεγονός ότι αντέγραψαν κάποιες νεώτερες μπάντες σημαίνει ή ότι πλέον γουστάρουν αυτού του είδους τη μουσική ή ότι δεν έχουν έμπνευση. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός να το αποφασίσει.

Όταν κριτικάρεις ένα δίσκο οφείλεις πάνω απο όλα να είσαι Οκ με την πάρτη σου, ο Δημήτρης προφανώς εκφράζει τη γνώμη του στο συγκεκριμένο review.

Το αν κάποιος συμφωνεί μαζί του ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ επιεικής!! Ο δίσκος είναι ότι πιο fast food έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό, και μου θυμίζει κολάζ παλαιότερων κυκλοφορίων τους, κοινώς αρπαχτή… Και αν μπορείτε να τον ακούτε με την ίδια ευχαρίστηση 5 χρόνια μετά οκ πάω πάσο.

Αλλά αυτή είναι η άποψή μου, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δίσκος είναι καλός ή κακός, Σημαίνει ότι εγώ δεν αποκόμησα τίποτα ουσιαστικό απο την κυκλοφορία και δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην προτιμήσει κάποιος μια δουλειά πχ των Nickelback απο το νέο cd των Bon Jovi.

Επίσης κατά την ταπεινή μου άποψη όταν κριτικάρεις ένα δίσκο οφείλεις να δίνεις όσες περισσότερες πληροφορίες να μπορεις για την μπάντα, ειδικά όταν η μουσική αυτή καθε αυτή δεν χρήζει ιδιαίτερης μνείας.

Για μένα απο τα λεγόμενα του Δημήτρη καταλαβαίνω ότι το cd δεν του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και απο μιά μπάντα της ιστορίας των Bon Jovi θα περίμενε κάτι πιο πρωτότυπο και εμπνευσμένο απο το ’ άλλη μια απο τα ίδια ’ που προφανώς άκουσε.

Φιλικά
Μάριος Τσόλης

Καποιου η απουσια ειναι αισθητη μεχρι τωρα σε αυτο το θεμα.

Ακριβως…

Ακριβως…[/quote]

Ποιος ειναι αυτος ?

Ακριβως…[/quote]

Ποιος ειναι αυτος ?[/quote]
Ελα, μην κανεις την παπια τωρα εσυ.
Ετσι ευκολα ξεχνας τις μεγαλες σου αγαπες;
Ντροπη σου ρε!!! Χχχχχχχχχ φτου!!!

Η οργή του telisvas έρχεται…
Ρε βλάχοαμερικάνε, αν οι Europe ήταν αμερικάνοι και oi bon jovi Σουηδοί, σήμερα δεν θα γνώριζε κανείς τον κουλό το Σαμπόρα (Πέρα από την πλάκα τον θεωρώ ως το μόνο αντιπαθή στη μπάντα… Και κουλός και βγάζει και γλώσσα)… Όταν έπαιξαν μαζί Bon Jovi και Europe στο milton kyenes το 1989 ακούγωντας τον Kee Marcello να παίζει το Flight of the Bubbleblee, έλεγε “τι μαλακίες είναι αυτές”… Όποιος ακούσει τη συγκεκριμένη διασκευή θα αναφωνίσει πόσο μαλάκας είναι ο Σαμπόρα…
Οι Bon Jovi υπήρξαν για μια εποχή η περηφάνια της Αμερικής, γι’ αυτό το λόγο προωθήθηκαν τρελά και συνεχίζουν να προωθούνται… Αυτό προφανώς θέλει να τονίσει πολύ εύστοχα ο συντάκτης της κριτικής… Όπως έγραψα κάπου χαριτολογώντας… Είναι οι Νταλάρες της Αμερικής…
Και οι Europe έγιναν κάποτε όργανο των πολυεθνικών… Μάλιστα μια περίοδο έγιναν ότι πιο μισητό στην παγκόσμια metal κοινότητα, επειδή ακριβώς ακολουθούσαν συνταγές… Ευτυχώς για την υστεροφημία και το ταλέντο τους διαλύθηκαν… Σήμερα έχουν την κατάσταση στα χέρια του και παίζουν ότι γουστάρουν…
Αντρίκο αυτά που έπαιζαν οι Europe στο ντεμπούτο τους και το Wings of tomorrow είναι metal και μάλιστα γαμάτο, που επηρέασε πολύ μεγάλες Ευρωπαϊκές metal μπάντες…
Φτάνει να σου γράψω ποιοι έχουν διασκευάσει το Scream of anger και θα καταλάβεις?
Μου αρέσουν οι Bon Jovi μου αρέσει το Have a nice day, όπως μου αρέσουν και οι Nickelback… Αυτό είναι άσχετο με το γεγονός ότι προωθούνται?

pesta xrysostome …johnnorum re m…a!!!
ela bgainei kai to dvdaki…kolasi!!!

Βλέπω κάποιες ψυχές να κρύβονται μόλις βγει το dvdάκι… Ξέχασα να γράψω από πάνω, ότι το αγαπημένο μου cd των Bon Jovi είναι το Keep the faith, γιατί έχει τη λιγότερη αμερικανιά… Τότε νομίζω ότι οι Bon Jovi έβγαλαν το καλλιτεχνικό τους…

Επειδη καποιοι ξεφευγουν και χανουν την σχεση με την πραγματικοτητα , θα σου πω μονο κατι και πιστευω να το καταλαβεις και να το χωσεις μεσα στο μυαλοδουκι σου πτωχε μου Τελη.
Αν οι Europe ηταν αμερικανοι πολυ απλα δεν θα υπηρχαν καν , μιας και Αμερικη δεν νομιζω να τους ξερουν . Τωρα το τι ειπε ο ενας και αν ειναι κουλος ο αλλος ποσως με ενδιαφερει και απο την στιγμη που δεν ημουν μπροστα δεν μπορω να εκφερω αποψη , αληθεια εσυ ησουν ?
Οι Βon Jovi υπηρξαν , υπαρχουν και θα υπαρχουν … και οσο οι europe θα παιζουν στο Hammersmith οι Βον Jovi θα παιζουν στο Wembley , αυτη ειναι η αληθεια … τι μου λες τωρα . Και σου μιλαω για Ευρωπαικες χωρες και οχι συγκριση Αμερικη με Ευρωπη. Τωρα αν οι Εurope παιζανε το πουλι τους η Ηeavy Metal οπως λες , παλι δεν με νοιαζει . Το οτι εχουν διασκευασει οπως λες το Scream Οf Anger 15 η 20 μπαντες , για τους Βon Jovi εχει κυκλοφορησει εδω και 3 χρονακια Tribute Cd.
Kai στην τελικη η Σουηδια ειχε εχει και θα εχει μπανταρες καλυτερες απο την εν λογω μπαντα . Βλεπεις ενας μουσικος και μαλιστα μη Σουηδος ειναι αυτος που ειναι ο κινητηριος μοχλος της μπαντας , εφυγε καποτε και οι Europe πηραν την κατιουσα , κανω λαθος ?
Και οσα αυτα που λες οτι και καλα οι Europe επηρεασαν πολυ μεγαλες ευρωπαικες μπαντες , μπορεις μηπως να μου αναφερεις καποιες ? Γιατι οταν ξεστομιζεις τετοιες κουβεντες στο μυαλο μου ερχοντε μπαντες οπως οι Iron Maden , Deep Purple , Black Sabbath και παει λεγοντας … αν παλι εννοεις μπαντες του βεληνεκους των In Flames , Soilwork , Τalisman , ε τοτε εχεις μπερδεψει την π@@α με την βουρτσα .

Κοιτα να συνελθεις λεω εγω και γυρνα παλι στο σπιτι σου να κανεις μια ακροαση του Have A Nice Day και ελα παλι να μου πεις απο που κλανει το μπαρμπουνι.

Οσο για σενα Jim_Lick καλα κοιμοσουν τι το θελεις το να ξαναγραφεις δεν σου εχω πει μην διαβαζεις μισοκομισμενος ?

Υ.Γ.1 Τις μπαντες που αναφερα πιο πανω Sabbath, Rainbow , Purple , μπορει να μην τις ακουω και αν τυχει να βγαζω σπυρια αλλα δεν παυει να ειναι μεγαλες.

Υ.Γ.2. In Flames , Soilwork , Talisman με αρεσουν αλλα δεν τις εχω για μεγαλες αλλα για βεληνεκες ισαξιο των Εurope δλδ μεσο .

Υ.Γ.3 Jim_Lick ελα να παρεις τα cd σου ρε , στο εχω πει και αλλες φορες , ενα στενο ειμαστε.

Υ.Γ.4. Α ρε Μπαρμπα τι το ηθελες αυτο με Nickelback μου τα εχει ζαλισει ο Τελης , μου το κοπαναει συνεχεια … ΣΕ ΜΙΣΩ , ΣΕ ΜΙΣΩ , ΣΕ ΜΙΣΩ . !!! :evil:

Ρε παιδιά που ακριβώς έχουν επιρροές οι In Flames από Europe ??? 8O Όπως μπαίνεις δεξιά, δίπλα στην βιβλιοθήκη, στο τρίτο συρτάρι ??? :lol:

Διαφωτίστε με παρακαλώ … [-o<

ΥΓ : Ρε telisvas πως και ακους και in flames και paradise lost πριν το “one second” ?? Δεν νομίζω να έχουν επιρροές από Europe και αυτοί… :lol:

Καλα δεν το εχεις καταλαβει ?

O Telisvas το παιζει ποσερας … τωρα δεν μπορει να πει οτι ακουει μεταλ και gothic μπαντες οποτε τι λεει … οτι ακουω εχει επηρεαστει απο Εurope για να μην με κραξουνε … αφου εχει την ποζερια μεσα του χαχαχαχαχαχ

Μεγάλε δεν είπα ότι έχουν επιρροές… Είπα ότι είναι οπαδοί…Μάλιστα στο Colony παίζει και ο Kee Marcello…
Άσε που γενικά όλο το υβρίδιο που ονομάζεται NWOSDM έχει επιρροές από Europe… Δηλαδή τα Σουηδάκια έτσι ξεκάρφωτα έβαλαν τα keyboαrds στο Death metal;
Τώρα το πως κολλάνε in flames, paradise lost και Europe;
Έχουν ενα κοινό χαρακτηριστικό… Απλά αρέσουν σε μένα…
Πειράζει που δεν βάζω ταμπέλες στο τι μ’ αρέσει;
Επαναλαμβάνω μου αρέσουν και οι Nickelback… XAXAXAXAXAXA

Οπως αλλωστε και το NWOBHM και το BDSM , AIWA , PS2 και παει λεγοντας .

Ενα θα πω “ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ” για αυτο σε καραγουσταρω

Από κάποιο μαγαζί με μουσικά όργανα φαντάζομαι… :smiley: Απ’τον Nakasson φερ’ειπείν… :lol: