Haxball league

neo 2 - elmarad 7

Tους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον pig.

destroyer - JTN 0-9

το είχα γράψει, αλλά ας το ξαναγράψω, έτσι για τη φάση.

αν δυο παίκτες που παίζουν μαζί δε δώσουν σημάδια ζωής μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αποκλείονται και οι 2.

αν 2 παίκτες έχουν συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη ώρα, καλό θα είναι να υπάρχει μια ειδοποίηση λίγο νωρίτερα αν κάποιος δεν μπορέσει τελικά. είναι λίγο χαζομάρα να περιμένει ο άλλος μιάμιση ώρα μήπως τελικά εμφανιστεί ο αντίπαλός του.

είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, κυρίως γιατί το “ισχύουν οι κανόνες του τουρνουά” που έγραψα ήταν λίγο ασαφές (δεν ήταν δηλαδή, αλλά τεσπα)

από την επόμενη φορά ο αγώνας θα λήγει με 7-0 υπέρ του παίκτη που εμφανίστηκε.
(το 3-0 θα είναι άδικο δεδομένων των γκολ που μπαίνουν στα υπόλοιπα ματς, το 10-0 θα είναι υπερβολικό, οπότε 7-0 γιατί ο Πρέλεβιτς φορούσε το 7 .- )

αν κάποιος διαφωνεί ή έχει ενστάσεις, μπορεί να τις ποστάρει εδώ δημοκρατικά και ωραία πριν τις απορρίψω. ευχαριστώ. 8)

Νίκησα 5-6 τον spawn7 στο game για την πρώτη αγωνιστική αλλά από την χαρά που πήρα #-o δεν έβγαλα screenshot.

Περιμένω επικύρωση του αποτελέσματος από τον αντίπαλο,και προσδοκώ σε καταχώρησή του :stuck_out_tongue:

εχασα 5-6 απο τον κομεαλοτ για την πρωτη αγωνιστικη σε ενα σωστο ντερμπι !ειχα δοκαρια ,τετατετ αλλα δν εμπαινε η ρουφιανα…

Κατοχυρωστε το αποτελεσμα !

Πωωω πράγματι…Διώξιμο στην γραμμή 5 δεύτερα πριν το τέλος και δεν συμμαζεύεται

Όπως το διάβασα νόμιζα μεσημέρι Δευτέρας. Να δοθούν οι 3 βαθμοί στον shaman για την πρώτη αγωνιστική.

Sorry μαν αν περίμενες.

είχα την εντύπωση ότι στο πμ είπα για σήμερα το μεσημέρι, αλλά οκ, ίσως να το διατύπωσα λάθος, my bad. κανονίστε νέα μέρα/ώρα

edit, ας πούμε για αύριο (Δευτέρα) 3 το μεσημέρι. αν δεν μπορεί ο shaman θα ειδοποιήσω με πμ νωρίτερα.

επίσης, ας βγάλει κάποιος το μπαν να κάνουμε δουλειά, μόνο για το χαξμπολ θρεντ, στα άλλα ας μείνει ως έχει…

Ξαναεστειλα πμ στο Firestorm και του λεω για αυριο, βραδυ, στις 10. Περιμενω απαντηση.

Τι σοι γαυρος εισαι συ;;; [-X

Αν δε θες να σου ξηλωσουμε το “7” απο το νικ, ζητα να το παρεις στα χαρτια.

Και στο εκτος με comealot, θα φερουμε ελικοπτερα. :smiley:

Eτοιμασου την 6η αγωνιστικη να σε πατησω κατω μικρε ασπονδυλε να δεις τι σοι γαυρος ειμαι ! 8)

Tα μπουλντογκ δαγκωνουν, φιλος. 8)

[SPOILER]και εγω θα ειμαι ο Γιωργος Βασιλειου…οποτε μαντεψε [SPOILER][SIZE=“3”]ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ :twisted: [/SIZE][/SPOILER][/SPOILER]

nimlot, μπες εδώ:

http://www.haxball.com/?roomid=8209b4b018a3367fbb9e708e75a0c6ecb5208d8fec62b98d826158120a3f97f7&pass=1

tziar

αν όλα πάνε καλά, σήμερα στις 22:00 θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική. από εδώ και πέρα, κάθε αγωνιστική θα έχει 3 μέρες διορία για να γίνει. όσοι δεν μπορέσουν/προλάβουν σε αυτές τις 3 μέρες, σόρυ guyz, αλλά το score δεν θα περαστεί για το συγκεκριμένο ματς.

συγγνώμη για την όλη “you will respect my authoritah” φάση, αλλά το haxball.gr μας δίνει 60 μέρες για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα πριν διαγραφεί από τη βάση δεδομένων τους και μέχρι τώρα πάμε με ρυθμούς Τόργκελε (όχι εσένα Σάντορ λατρεία, του άλλου, του ορίτζιναλ).

Eφτιαξα room και περιμενω.

Εχω βαλει 4 ατομα, αν θελει κανεις μπαινει και βλεπει (ή παιζει μεχρι να ερθει ο Firestorm).

Tziar

Eστειλα pm se HopeRidesAlone για να κανει αυτος…Κατσε να δουμε…

Εντιτ: Αν προσφερθει και καποιος αλλος πριν τον Hope, ας το πει :slight_smile:

http://www.haxball.com/?roomid=e701c37dbb07d3b80f46948c412e1c5e59d957a0e7af61b8ae5d22e6b9255779&pass=1
tziar

Άκυρο

[B]Martian - Firestorm 7-1[/B]