Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη η δεύτερη αγωνιστική, go go power rangers
http://www.haxball.gr/league/view/364
το ξαναεφερα απο την 15
δευτερος με 0 παθητικο ειμαι ρε
εγω κυριακη παω πενταημερη δεν θα μπορω να παιξω τα επομενα παιχνιδια
οκ, παίξε την 2η αγωνιστική και όταν γυρίσεις θα παίξεις εμβόλιμες τις αγωνιστικές σου
(μπορείς πάντα βέβαια να πας σε κάνα νετ καφέ, “τώρα παιδιά έρχομαι, παίζω ένα ματς 5 λεπτάκια για το πρωτάθλημα, είμαι πρώτος ρε παιδιά” )
αν τερματισω τελευταιος (ή προτελευταιος μαζι με iron_aris) θα υποβιβαστω?
πω πω. ο μοναδικος που δεν εχει βαλει γκολ…
ευτυχως ο Aionios ειναι φιλος και θα το στησουμε :roll:
Οι κασετες και οι msn συνομιλιες σου θα βγουν στο φως μωρη λουγκρα. :!:
spawn7 - JTN 5-5 με ισοφαριση στο 04.57 και τις πεντε φορες αυτος προηγηθηκε
Ο spawn στο τέλος θα έχει 70 γκολ ενεργητικό ακριβώς…
Με αδικει η βαθμολογικη συγκομιδη μου .μονο αυτο εχω να πω … [-X
[B]Keeper - Martian 4-4[/B]
Σε ενα πραγματικο ντερμπυ, ενα θριλερ, με ενα γκρανκινιολικο φιναλε και αλλα τετοια.
Οχι τιποτα αλλο αλλα ηταν 4-4, τελευταια φαση, σουταρει ο Keeper, τελειωνει ο χρονος, και η μπαλα περναει την γραμμη ενα δευτερολεπτο μετα την προκαθορισμενη ληξη :lol:
comealot vs elmarad:
pass:1234
Δίκαια νίκη elmarad με 6-3!
Να σημειωθεί ότι αυτό έγινε στο 2ο ματς,το πρώτο μηδενίστηκε γιατί δεν είχαμε δελτία
^^ [SPOILER][/SPOILER]
elmarad 6 - comealot 3:
http://www.haxball.com/?roomid=722e95a02c7c868d50e8e841f3e421176d1bf9acb5fd4cd7be1e1ede65154043
Για δοκίμασε
όσοι στείλατε πμ στον αντίπαλό σας και δεν απαντάει, ποστάρετε και εδώ και αν μέχρι αύριο δεν αλλάξει κάτι θα δώσω το ματς στα χαρτιά.
Έστειλα εγώ στον firestorm χθες βράδυ, τζίφος.
Eπειδη Σαββατο ως Δευτερα δεν θα μπορω, να παιξω με τον iron aris αυριο το ματς μας για την 3η αγωνιστικη? Αν μπορει και αυτος?
ναι, εννοείται, όταν κάποιος δεν μπορεί να παίξει την αγωνιστική του ας ενημερώσει τον αντίπαλό του με πμ και μετά ας το ποστάρει και εδώ, είτε το ματς θα γίνεται νωρίτερα είτε λίγο αργότερα. η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, η 3η ξεκινάει αύριο και τελειώνει τη Δευτέρα.
ας κάνει κάποιος nudge τον shaman στο msn και να του πει να δει τα πμ του, πλιζ και θενξ
bastard-shaman 4-0
έχουν μείνει τα ματς:
ignorant_pig - firestorm που απ’ότι βλέπω θα είναι 7-0 εκτός αν απαντήσει ο firestorm στο πμ,
destroyer - Aionios και nimlot - neo, στα οποία αν δεν υπάρξει ενημέρωση από τους παίκτες, δεν θα περάσω σκορ και θα μηδενιστούν.
οι υπόλοιποι μπορείτε να αρχίσετε να κανονίζετε τα της 3ης αγωνιστικής