Haxball league

δυστυχως ουτε εγω ουτε ο Αιονιος μπορουμε να παιξουμε σε Game που φτιαχνει ο αλλος οποτε πρεπει να βρουμε 3ο ατομο να χοσταρει.
για την ωρα δεν ειναι μεσα ο Αιονιος και εγω φευγω στις 8. Μπορουμε να παρουμε διορια μετα τα μεσανυχτα? ελπιζοντας οτι θα ειναι μεσα τοτε, μπορει να μας χοσταρει καποιος?

για εσάς και τους neo-nimlot που ειδοποίησαν με πμ, θα αφήσω κενό το σκορ και όταν μπορέσετε να παίξετε το ματς ποστάρετέ το εδώ να το περάσω.

hostarei κανείς Destroyer-Aionios;

shaman preferably αν μπορεί να τον πει κάποιος

μπορει να χοσταρει κανενας το Aionios - Destroyer σε κανενα τεταρτο?

αν δεν βρέθηκε κανεις μπορω… :wink:

πφφ, αναγκάστηκα να παω από το pc ενός φίλου μου(και γείτονα)… τελικό σκορ 5-5 Αionios-Destroyer

@Νεο ενταξει θενκς πάντως αλλά μάλλον δεν θα με έβαζε σε σένα

γαμημενη γκινια. καλος και ο βαθμος. νικη οποσδηποτε με iron-aris μηπως και σωθουμε… 8)

Nimlot - Neo 6-3

2 στα 2 και οι επόμενοι αγώνες ειναι με bastard και shaman

βρε λες?? :p:p

Παιδες, δεν εκατσε να παιξω με Iron Aris σημερα. Οταν γυρισω, κανονιζουμε να παιξουμε το ματς, οκ?

Εγω λεω να χασει αυτοματα ο martian, μπας και σταυρωσω βαθμο. :lol:

ακυρο

elmarad 7 - JTN 3:

O JTN ήταν το επόμενο θύμα…:-# :twisted:

Keeper - Ignopig 1-7

[SPOILER]έπειτα από αρκετές τεχνικές δυσκολίες βέβαια, αλλά οκ[/SPOILER]

aionie ,στειλε πμ να κανονισουμε το δικο μας ματσακι αν ειναι.Και επειδη εχεις προβλημα στους χοστς ,αν βρεις κανεναν να μας χοσταρει ακομα καλυτερα.

με τον Firestorm πως συνενοουμαστε? τις 4 τελευταιες μερες δεν τον εχω δει μεσα. του εστειλα και μηνυμα αλλα τιποτα…

με τον firestorm, κατά 99% από εδώ και πέρα οι αγώνες θα λήγουν 7-0, μου είπε ότι δεν θα ξαναμπεί. οι αντίπαλοί του να του στέλνετε πμ όμως πριν από κάθε ματς και να το γράφετε και εδώ, μήπως και απαντήσει σε κανένα.

η αγωνιστική τελειώνει σήμερα, περιμένω να μπει ο neo και να παίξουμε το ματς, οι υπόλοιποι ξέρω γω, παίξτε τα όποτε θέλετε και ποστάρετε αποτέλεσμα, τι να πω. την τελευταία αγωνιστική πάντως, όσα ματς δεν έχουν γίνει μέχρι τότε μηδενίζονται.

αν ξέρει κάποιος msn/fb του neo ας του θυμίσει ότι τον περιμένω εδώ,

http://www.haxball.com/?roomid=da60f6dfc7b6aae0dc4f52d122c9219e98df19008c478ea2d3ace9d27a4a66e6&pass=1

tziar

πλιζ και θενξ

Αν γίνεται θέλω να μπω εγώ στη θέση του firestorm.

θα προσπαθήσω να τον βρω και να τον ρωτήσω, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, απλά θα είσαι στη βαθμολογία ο firestorm. :stuck_out_tongue:

ό,τι είναι να γίνει θα ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική, ξεκινάει αύριο και τελειώνει Πέμπτη, go go go.

Aionios - Spawn 1-6