Τhe Black Crowes - Before the frost... ...Until the Freeze

Ένα (ή μάλλον δύο για την ακρίβεια…) άλμπουμ από αυτά που δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα.
Ηχογραφήμένο live στο στούντιο μπροστά σε κοινό, στη διάρκεια πέντε μόλις ημερών.
Πριν να συμπληρωθούν δύο χρόνια από το πολύ καλό άλμπουμ της επιστροφής τους, το Warpaint του 2008, οι Crowes κυκλοφορούν το Before the Frost… που περιέχει και μία κάρτα με κωδικούς για να κατεβάσει κανείς ένα ακόμα άλμπουμ το …Until the freeze που θα κυκλοφορήσει μόνο έτσι.
Γενικά, το Before the frost… δεν είναι αναμάσημα του Warpaint ή κάποιου παλιότερου άλμπουμ αλλά ειδικά στο …Until the Freeze η μπάντα εξερευνά μουσικά είδη και επιρροές που δεν είχε προσεγγίσει τόσο στα προηγούμενα στούντιο άλμπουμς της: Bluegrass, Americana, ωραία πράγματα :slight_smile:

Eixe kai mpoliko Eagles mesa :smiley:

Me 3-4 komatia ekana party alla pera apo ayta menei mono i bathia gnosis tis amerikanikis mousikis.

Ναί, καλό είναι αυτό 8).

Been a long time , I aint hiding , A train still makes a lonely sound kai Last place that loves lives gia mena itan ta highlights 8)

Το Until The Freeze δεν το έχω ακούσει.Το Before… μου φαίνεται καταπληκτικό.Πολύ ωραίες κιθάρες και κόλλημα το Appaloosa,I Ain’t Hiding.Έχουν βγει ωραίοι δίσκοι φέτος,γαμάτα!:slight_smile:

Χθες και σήμερα άκουγα το Until the Frost.Καταπληκτικό!Τα παλικάρια εξερευνούν τη νουσική,έτσι?

Ο τελευταίος τους δίσκος μέχρι σήμερα (δε μετράω το Croweology). Μετά την πρώτη επανασύνδεση μας πέταξαν στη μάπα το Warpaint τη μια χρονιά κι αυτό την άλλη, τρομεροί δίσκοι. Αυτό ηχογραφήθηκε ζωντανά, μπροστά σε ελάχιστο κοινό, στα studios του Levon Helm των The Band. Δυστυχώς έβγαλαν σε CD μόνο τα μισά τραγούδια. Τα άλλα μισά μόνο στο βινύλιο και για download.