Πάμε ρε παικταράδες!!! 14 χρόνια είναι πολλά!!!
The highly anticipated set arrives on April 28 from Rhino for a suggested list price of $18.98 US (physical) and $9.99 US
(digital).
To πρώτο single ‘Bible Black’ θα είναι διαθέσιμο στο iTunes στις 31 Μαρτίου
Κουίζ: Ti σημαίνουν οι αριθμοί 25 & 41 στο εξώφυλλο;
ανυπομονουμε για τη δισκαρα.ελα ρε ντιοοοοοοοοοοοο:D
Το εξώφυλλο είναι σκέτη… ναύλα!!!
Το παρατηρησα και 'γω και εκανα καποιους συνειρμους αλλα δεν κατεληξα σε καποιο απολυτως λογικο συμπερασμα… :-k
Το περιμένω…
Ψιλοβλακειούλα το εξώφυλλο…άντε να ακούσουμε τι λέει, αυτό μετράει.
Δεν πολυμαρεσε το εξωφυλο,νταξει και καλα προσπαθουν να φανουν κακοι,κι αυτος ο Dio τοσο αγαπη εχει πια με τον διαβολο… Για να δουμε ομως τι θα λεει ο δισκος,πολυ φοβαμαι μην ειναι αργο σε ρυθμους.
Εννοείται αυτό. Μπορεί ο ΘΕΟΣ χωρίς διάβολο?
Άντε να βγει το δισκάκι! Εμένα μου άρεσε το εξώφυλλο πάντως.
Εγω χ*νω με το εξώφυλλο.
Αν βγει και δισκάρα κιόλας (όπως πρέπει) θα μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! :bounce::bounce:
Ελευθερα…
*Ωραια φατσα ο τυπος.
κ εμενα μ αρεσει το εξωφυλλο,καντε το θαυμα σας κ βγαλτε μια δισκαρα!!!
Για τους αριθμους,καποιοι λενε οτι το 41 ειναι για τα χρονια υπαρξης των Σαμπαθ αλλα δεν μπορουν να βρουν το 25 τι ειναι.
Βρηκα αυτο σε ενα φορουμ,που κολλαει :
Matthew 25:41 (King James Version)
Then shall he say also unto them on the left hand, Depart from me, ye
cursed, into everlasting fire, prepared for the devil and his angelsthe right side of God is Heaven, the left side of God is Hell
Οσο για το εξωφυλλο,ψιλομαλακια το βρηκα.
Εντάξει εντυπωσιακό το εξώφυλλο αλλά σε ποιο extreme μπάντες θα κόλλαγε περισσότερο πιστεύω.
Αλλά δε βαριέσαι. Το περιεχόμενο μετράει.
Πολύ ωραίο το τρίβια αυτό και κολλάει με τη μπάντα.
Και ναι, ω εκ θαύματος (και wikipedia), αποκρυπτογράφησα ότι τα συνολικά μέλη που έχουν περάσει απ’ όλες τις συνθέσεις των θεών είναι 25!
http://www.bravewords.com/knuckletracks/?tid=289
εδώ ένα μικρό δείγμα από το bible black
μικρό αλλά ωραίο.
Νταξει τι να καταλαβουμε,το δειγμα ειναι μικρο,κατι δεν μαρεσε παντως σε αυτα τα λιγα sec που ακουσα.
Τι μικρο,μολις ακουσαμε ενα ρεφρεν απ το νεο αλμπουμ των θεων!Εγω γουσταρα!
__Τ’ ακούς και λες “α, ε, εντάξει…” και τότε, μπαίνει στο τέλος η ριφάρα! 8) Τον άτιμο! Τι είναι αυτός ρε γμτ!! Iommi! RESPECT.
__Καλά, απ’ αυτό δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα ούτε για το τραγούδι, πόσο μάλλον για το album, πάντως, ψιλοαδιάφοο μου φάνηκε το τραγούδι αυτό… Δηλαδή “ξέρωγωκαλόήταν”… :-k
Πολύ μικρό…υπομονή!