Αυτό που μου βγάζει ο δίσκος των In Solitude είναι ότι για κάποιο λόγο προσπάθησαν να κάνουν πιο “πολύπλοκη” τη μουσική τους, ανεβάζοντας διάρκειες κλπ, αλλά δε τους βγήκε.
Σε σχέση με τον πρώτο δίσκο δεν είναι τόσο άμεσος η αλήθεια είναι,και λόγω διάρκειας και λόγω πιο πολύπλοκων συνθέσεων.Αλλά κερδίζει σίγουρα στην ατμόσφαιρα.Και προσωπικά όσες περισσότερες φορές τον ακούω,τόσο περισσότερο με κερδίζει
Το οποίο πάντως στο τελευταία hammer έκανε την κριτική ο… Γιοβανίτης (καλή κριτική)
το περιμενα ΠΟΛΥ καλυτερο… και πολυ πιο Heavy Metal…αυτο φλερταρει με το Poser/AOR… dammit, και ειχε πολυ καυλωτικο obscure metal εξωφυλλο…
Για τσεκαρετε τους Γιαπωνεζους Blaze. Εναν δισκο εχουν (ομοτιτλος), old school heavy metal (με ισως ροκ αποχρωσεις εδω και εκει). Δυστυχως δεν τον βρισκω πουθενα, υπαρχουν καποια κομματια στο youtube…
[B]Answer:[/B]
[B]On The Run:[/B]
[B]Fool’s Mate:[/B]
[B]See The Light:[/B]
Και myspace εδω.
[B]Under Silence - Memories Lost In Time[/B]
Μολις ακουσα ετουτο και με κολλησε στον τοιχο!!!
Λοιπον ειναι το ντεμπουτο των Ισπανων [B]Under Silence[/B], νομιζω καπου τον Νοεμβρη βγηκε. Ηχητικα ειναι οτι ακριβως γραφει ο τιτλος του thread και σιγουρα θα σας φερουν στο μυαλο Blind Guardian ισως και Grave Digger.
Δειγμα [B][U]εδω[/U][/B]
O τυπας στο εξωφυλλο ειναι ο Khal Drogo απο το Game Of Thrones ?
Δεν αντεξα.
Αν κρίνω από το μήκος της κοτσίδας, είναι ο Khal Drogo στα νιάτα του!
αχαχαχαχ και εμενα αυτο μου εφερε στο μυαλο!!!
Θα έρθουν και στο Up the Hammers του χρόνου!
Strikelight - Taste my attack
'Ελληνες που παίζουν nwobhm, το άλμπουμ κυκλοφόρησε πριν 2 βδομάδες (νομίζω) και γαμάει
καλά οι Blaze σαρώνουν απλά υπάρχει ένα μπέρδεμα διότι υφίστανται 2 Blaze από ιαπωνία. αυτοί που τα σπάνε είναι οι Blaze-Osaka ενώ οι λιγότερο ενδιαφέροντες είναι οι Blaze-Kaen
Αληθεια, εχεις καμια ακρη για ολοκληρο τον δισκο? Μιλαω για αυτους που ανεφερα (απο Osaka).
σε ψηφιακή ή φυσική μορφή?
Ψηφιακη αρχικα και αφου το ακουσω προσεκτικοτερα, βλεπω τι θα κανω…
μόνο να κάτσω να το ριπάρω αν δεν κυκλοφορεί σε sites
Το βρηκα τελικα! Με τα πολλα, καπου ειχε ανεβει σε ενα blog! Μεσω rapidshare. Ευχαριστω παντως
Μυριζομαι δυναμιτη!
Επικό Bump από μένα για να εκθειάσω!! Πιο METAL δε γίνεται ρεεεεεεε!! Τι δισκάρα είναι τούτη ρεεεεεεεεεε?? Τι κιθάρες και τι φωνητικά και τι ατμόσφαιρα και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…
Άλμπουμ με προσωπικότητα και @@ σαν του Khal Drogo ναούμ! Να βγάλουν τώρα κι άλλο άλμπουμ γιατί αυτό δεν φτάνει, θέλουμε κι αλλοοοοοοο
τι σκατα, περονοσπορος εχει πεσει, δεν το βρισκω πουθενα για κατεβασμα… αν εχει καποιος κανενα valid link, παρακαλω να μου στειλει σε ΠΜ. θενξ !! αντε να ακουσουμε λιγο αγνιλα…
νεο αλμπουμ απο τους Σουηδους. ομορφα πραγματα… αν κρινω απο τρις 2-3 πρωτες ακροασεις. πολυ κοντα σε επιπεδο στο Chapters of a vale forelorn