βγήκε καινούριος??:-s
σε ποιο είχες μείνει?
Terra Incognita…βγήκε άλλο??
όχι,σε αυτό αναφέρθηκαν
Ετοιμαζουν καινουριο με ελαφρως αλλαγμενο ονομα.
Και ναι, το λεμε εδω και καιρο, ελληνικη και ιταλικη επικη σκηνη ειναι οι κορυφαιες της Ευρωπης.
wardance πολύ καλοί πάντως. άντε να κάνουμε ελληνική σχολή, ιταλία και μαλακίες
Ναι το ξέρω…για αυτο ρώτησα αν βγήκε καινούριο…είπα και εγώ…βγήκε καινούριο και δεν πετάχτηκαν οι συνήθεις ύποπτοι??
άσχετο… οι dragon’s lair ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται?? υπάρχουν?? παίζει να βγάλουν τίποτα καινούργιο?
ο Μάνος έψαχνε μέλη γιά να βγάλει το άλμπουμ…
[B][SIZE=“3”]STEEL ATTACK - Predator Of The Empire (2003)[/SIZE][/B]
Εξαιρετικος δισκος σουηδικου heavy-power metal !!!
- Δυναμικες και ταυτοχρονα μελωδικες γρηγορες lead κιθαρες
- Στακατα και γεματα κλασσικα heavy metal riffs
- Catchy φωνητικες μελωδιες με επικο/ηρωικο feeling
Για τους fans του ηχου των [B]HammerFall, Bloodbound, Armory, Hibria[/B].
Volture
κάτι είχα ακούσει για επανακυκλοφορια όλων των Cirith Ungol σε βινύλιο από την Metal Blade . ξέρουμε τπτ ?
δεν αποκλείεται γιά τα 3 πρώτα
Btw, όσοι δεν έχουν ακούσει ακόμα το Wishdoom, να το κάνουν χτες - μεγάλη δισκάρα.
Αυτο το Steel Attack που ποσταρε ο Nightsky δεν ειν ασχημο για οσους ακουνε τετοια. Πλεον εχω ξεφυγει αρκετα απο αυτον τον ηχο αλλα την εποχη που βγηκε μου φανηκε πολυ καλο.
Το Helepolis μιλάμε δεν παίζεται! Πολύ επικό!
Καλό κλασσικό Dio/ Heaven & Hell/ metal παίζουν και οι αμερικάνοι Sinister Realm με 2 κυκλοφορίες στο ρεπερτόριο τους.
2 τραγούδια από το πρόσφατο πόνημα τους:
και ένα από το πρώτο τους άλμπουμ:
To STRIKELIGHT γιατί δεν το έχουμε αποθεώσει όπως του αξίζει εδώ μέσα?
Κάποιοι δεν το έχουν ακούσει ακόμα :oops: αλλά υπόσχονται να επανορθώσουν σύντομα.
H αλήθεια είναι ότι από φετινές κυκλοφορίες έχω ακούσει ελάχιστο χεβιμέταλ, νομίζω ότι το μόνο χεβιμεταλίζον είναι το SATAN’S HOST. Οπότε δεν μπορώ να πω οι STRIKELIGHT βγάλανε τον δίσκο της χρονιάς για το ιδίωμα αλλά ρε πούστη μου δεν έχει ούτε ένα περιττό riff μέσα. Από το τρίτο κομμάτι και μετά που συνήθισα και την ιδιαίτερη φωνή, μού φτιαξε όλο το απόγευμα.
Total support στους μάγκες!
ναι , αλλά το χειρότερο εξώφυλλο εδώ και χρόνια …
ο σαμουραι - μπλειντ που σφάζει έναν παπά ??? WTF ? #-o :lol: