Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Εν ετει 1985. Νταξ, μιλαμε εχω πορωθει την ζωη μου, τι τρομερο πραγμα ειναι αυτο! Ξερετε, νιωθω αυτο το πραγμα που θελω να αδειασω πεντε καφασια μπυρες και νιωθω χεβυμεταλας κτλ κτλ :Ρ

Γνησιο χεβυ μεταλ, το οποιο ροκενρολιζει σε σημεια και ενιοτε επικο υφος.

Repeat.

όποτε το ακούω φουσκώνουν οι μυες μου

Αυτο γαμωτο!

Let the blood run red, let them all be dead.
All those who oppose the metal avenger!

:metal:

μουσική γιά γυμναστήριο λέμε. τώρα που θα αρχίσω θα παίζει ρηπιτ στο άηποντ :stuck_out_tongue:

Ρε αφήστε τους Thor τώρα και ακούστε τους [B]Stone Crusher.[/B]

Σε κάθε κομμάτι έλεγα “μα δε γίνεται να έχει ακόμα πιο καυλωτικό ριφφ από το προηγούμενο”.
Περιμένουμε δίσκο εν στύσει.

καλοί!
αλλά όλα μοιάζουν αδιάφορα όταν ετοιμάζεται νέο άλμπουμ GOTHIC KNIGHTS!!!

το ξέρετε προφανώς, εγώ τώρα το άκουσα το ep

ελληνικό διαμαντάκι ή με ξεγέλασε η πρώτη ακρόαση???

διαμαντάρα

:thumbup:

Νέο, πολύ καλό τραγούδι από τους Brainstorm, ο δίσκος (On The Spur Of The Moment) κυκλοφορεί τέλη του μήνα. Κλασικοί Brainstorm, μελωδικοί, μιντ-τέμπο, σοβαροί, πιασάρικο αλλά ψαγμένο πάουερ μέταλ χωρίς περιττές εξάρσεις, και χωρίς τα προβλήματα παραγωγής του τελευταίου τους δίσκου.

ο οποίος τελευταίος δίσκος ήταν μάλλον ο χειρότερός τους…

και [B]εδω[/B] δευτερο…
αγαπαμε Brainstorm

Στηριζω και γω[B] Brainstorm[/B].

Hi guys!!! Λοιπον δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αγαπημενο σας ειδος (τι να κανουμε γεννηθηκα καφρος) με εξερεση 4-5 κομματια που ξερω απο iron maiden (ναι για τοσο ασχετο μιλαμε). Θελω να μου πειτε 5-6 επικ μεταλ αλμπουμς γαι να ξεκινησω. Αγαπημενα κομματια: keeper of the seven keys, warriors of the world, mirror mirror, alexander the greate (σχεδον τα μονα που εχω ακουσει)

Η πρωτη φραση ως απαντηση ειναι προφανως ‘‘ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ MANOWAR’’.
Αλλα για να στο κανω πιο ευκολο στο ψαξιμο/ακουσμα, παραθετω μια 40αρα με τους μεγαλυτερους υμνους απ’ολη τη δισκογραφια τους :

[SPOILER] Battle Hymn
Dark Avenger
Manowar

Secret Of Steel
Gloves Of Metal
Gates Of Valhalla
Revelation
March for Revenge

Blood Of My Enemies
Bridge Of Death
Each Dawn I Die
Kill With Power
Hail To England

Sing Of The Hammer
Thor
Mountains
Guyana

Black Wind Fire And Steel
Defender

Hail And Kill
Heart Of Steel
Blood Of The Kings
Kings Of Metal
The Crown And The Ring
Kingdom Come

Metal Warriors
The Power of Thy Sword
Ride The Dragon
Master Of The Wind

The Gods Made Heavy Metal
Brothers of Metal

Call To Arms
Swords in the Wind
Warriors Of The World United
The Fight For Freedom
Fight Until We Die

I Believe
The Dawn Of Battle

Τhe Sons Of Odin
Gods Of War

Καποια κομματια ειναι κλασσικο χεβι, καποια ειναι παουερ, ομως ειναι MANOWAR πανω απ’ολα οποτε δεν γινεται να μεινουν απ’εξω. :)[/SPOILER]

Απο κει και περα, ‘‘5-6 επικ αλμπουμς’’ που ειναι και γαμηστερα και ενδεικτικα του φασματος του ηχου (δηλαδη διαφερουν μεταξυ τους), ειναι αυτα :

DOOMSWORD - Resound The Horn + Let Battle Commence
BATTLEROAR - To Death And Beyond + Battleroar
BATHORY - Hammerheart + Twilight Of The Gods
DOMINE - Champion Eternal + Stormbringer Ruler
VIRGIN STEELE - Invictus
AIRGED LAMH - Ode To Salvation

Ενταξει, προεκυψαν 6 μπαντες και 10 δισκοι τελικα, αλλα αμα ακουσεις εναν δισκο απο μια μπαντα και γουσταρεις, δεν γινεται να μην προχωρησεις και στον αλλο. :stuck_out_tongue:

Θα μπορουσαν να γινουν αμετρητα ποστς με προτεινομενα επικ μεταλ αλμπουμς, αλλα για εναν που δεν εχει ξανακουσει τιποτα, νομιζω αυτα ειναι ενδεικτικα του ηχου. :wink:

(και στο επομενο ποστ εμφανιζεται η ερωτηση ‘‘που ειναι οι Manilla Road/Cirith Ungol/Brocas Helm οεο??’’ αλλα ειπε το παλικαρι πεντεξι να ξεκινησει… οι καλτιλες αργοτερα…:D)

εγω με τη σειρα μου θα σου πω να ακουσεις primordial χθες.ναι ξερω οτι δεν ταιριαζουν εδω(καποιος ειναι ετοιμος να μου την πει:p) αλλα εχουν και καφριλα,εχουν και (απιστευτη)επικουρα.δυο σε ενα.και σαμπουαν και μαλακτικο.επειδη εισαι καφρος οχι τιποτα αλλο.

Εννοειται οτι θα λατρεψει Primordial. :wink:

Ναι ντάξει, εσείς καλά τα λέτε με τις επικούρες, αλλά απ’ το ποστ του χρήστη ΒΑΡΓΚ ΒΙΚΕΡΝΕΣ εγώ καταλαβαίνω ότι δεν ξέρει ούτε καν το πατροπαράδοτο heavy! Ότι αυτό είναι που εννοεί, να του μάθουμε τα βασικά ξέρω γω γιατί για διάφορους λόγους πήγε κατευθείαν στις καφρίλες…

Για πες μας λοιπόν χρήστη ΒΑΡΓΚ ΒΙΚΕΡΝΕΣ.
Έχεις ακούσει κανέναν δίσκο από Judas Priest/Iron Maiden/Accept/Saxon;
Αν όχι, έχουμε δουλειά.

Judas priest εχω ακουσει αρκαιτους δισκους (7 η 8 )
Απο saxon το πρωτο.
Εχω ακουσει πολυ black sabbath (πιο πατροπαραδοτο δε γινετε)

Τι σε πειραζει το count grishnackh;

Τίποτα ρε ψάρι.

Λοιπόοοοον. Θα [I]υποθέσω[/I] ότι έχεις ακούσει όλα όσα πρέπει από Priest, για να λες ότι έχεις ακούσει 7-8 (εκτός κι αν ήσουν τόσο γκαντέμης ώστε αυτά να είναι π.χ. τα τέσσερα τελευταία, το Ram it Down, το Point of Entry, το Turbo και το Rocka Rolla! αλλά του πούστη) και θα τ’ αφήσω εκεί.
Μου φαίνεται μαν ότι πρέπει ν’ ακούσεις λίγο Maiden. Και καλύτερα, αφού σε ενδιαφέρει και το “επικό” του πράγματος, να ξεκινήσεις από κάποιο απ’ τα Piece of Mind/Powerslave/Somewhere in Time/Seventh Son of a Seventh Son. You can’t go wrong with any of those.
Από Saxon άκου και Wheels of Steel, Denim and Leather, Strong Arm of the Law.

Όταν πας στις επικούρες, η γνώμη μου είναι, μετά τους Manowar και τους Bathory, να πας στους Warlord και το Deliver Us, και μετά στους Manilla Road και τα Open the Gates/The Deluge/Crystal Logic. Καλά είναι κι αυτά που πρότεινε ο Night Sky αλλά κάποια όχι ακριβώς κλασσικά, είναι λίγο περίεργος, μην του δίνεις σημασία. Α! Κι αν είναι να πιάσεις νωρίς Virgin Steele, σε καμία περίπτωση το Invictus ε. Guardians of the Flame.

Τα λέμε ε.