κλασσικο γερμανικο power metal, μου εβγαλε κατι απο Crows (που τους θυμηθηκα αυτους), Angel Dust, Gamma Ray κτλ
κλασσικο γερμανικο power metal, μου εβγαλε κατι απο Crows (που τους θυμηθηκα αυτους), Angel Dust, Gamma Ray κτλ
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω ή κάπου αλλού, αλλά ρίξτε μια αυτιά στο τελευταίο Flotsam…
Πρέπει να έχει μπει στα θρας, είναι εξαιρετικό πάντως
Πως και δεν το εχουμε ανεβασει ακομα αυτο εδω;
Ανέβασε η Κόκκινη Οχιά πριν λίγο καιρό
Ωπ καπου μου ξεφυγε!
Καλά έκανες, προς εμπέδωση
Θα επανέλθω άπαξ στους Flotsam.
Ακούγοντας για πολλοστή φορά το τελευταίο έπος τους, λέω ότι έχουν “κατακλεψει” τις καλύτερες στιγμές των Θεών WOLF.
Δεν είναι thrash αδέρφια. ΓΑΜΗΜΕΝΟ heavy metal είναι…
Πολύ καλή κυκλοφορία! Ενώ δεν με θεωρώ τόσο εύκολο με όλο αυτόν τον χείμαρρο νέων μπαντών, τούτοι εδώ με τράβηξαν εύκολα. Ωραίος ήχος, φυσικός, όχι πλαστικούρα, όχι επιτηδευμένη ολντ σκουλ παραγωγή, δεμένη μπάντα και παίζουν ορεξάτα και δυναμικά. Μια χαρά, όπως πρέπει, μπαίνουν πάραυτα στο ραντάρ για το μέλλον.
Double post, αλλά μιας και χάζευα στίχους των Sintage, το Nightcrime είναι γραμμένο για το Escape From New York \m/
Και σε άλλα νέα, το κομμάτι των Phantom Spell που ανέβηκε παραπάνω χτύπησε φλέβα και το θεωρώ Κόμματο (όχι Νέστορα, σορρυνοτσορρυ). Αν βγάλουν δίσκο σε τέτοια επίπεδα θα τρελαθώ.
Έχουμε και Balrog στο Khazad Dum
Αν προσπεράσουμε το εξώφυλλο Playstation 2, πρόκειται για έναν ενδιαφέρον power/heavy δίσκο από τους Ρώσους Blacksword, οι οποίοι εδώ έχουν τραγουδιστή τον “δικό” μας Mike Livas.
Βάζω μόνο αυτό το κομμάτι γιατί είναι έπος αλλά ακούστε και το υπόλοιπο. Καναδάς πάλι αλλά κυκλοφορία 2017. Τώρα κυκλοφορούν το πρώτο full
Η ζωή δεν είναι μόνο Μέιντεν