Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

κλασσικο γερμανικο power metal, μου εβγαλε κατι απο Crows (που τους θυμηθηκα αυτους), Angel Dust, Gamma Ray κτλ

2 Likes

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω ή κάπου αλλού, αλλά ρίξτε μια αυτιά στο τελευταίο Flotsam…

8 Likes

Πρέπει να έχει μπει στα θρας, είναι εξαιρετικό πάντως

2 Likes

Ζουζούνια στον κωλο έχουν αυτοί και καλά κάνουν. Νέο EP τριών τραγουδιών

4 Likes

Τράγοι, αίμα, πεντάλφες, Γαλλία

6 Likes

Πως και δεν το εχουμε ανεβασει ακομα αυτο εδω;

4 Likes

Ανέβασε η Κόκκινη Οχιά πριν λίγο καιρό :wink:

2 Likes

Ωπ καπου μου ξεφυγε!

2 Likes

Καλά έκανες, προς εμπέδωση :metal:

3 Likes

Θα επανέλθω άπαξ στους Flotsam.

Ακούγοντας για πολλοστή φορά το τελευταίο έπος τους, λέω ότι έχουν “κατακλεψει” τις καλύτερες στιγμές των Θεών WOLF.

Δεν είναι thrash αδέρφια. ΓΑΜΗΜΕΝΟ heavy metal είναι…

3 Likes

Γερμανικό τρίο, μπόλικη πόρωση, 80ίλα κανονική

1 Like

Πολύ καλή κυκλοφορία! Ενώ δεν με θεωρώ τόσο εύκολο με όλο αυτόν τον χείμαρρο νέων μπαντών, τούτοι εδώ με τράβηξαν εύκολα. Ωραίος ήχος, φυσικός, όχι πλαστικούρα, όχι επιτηδευμένη ολντ σκουλ παραγωγή, δεμένη μπάντα και παίζουν ορεξάτα και δυναμικά. Μια χαρά, όπως πρέπει, μπαίνουν πάραυτα στο ραντάρ για το μέλλον.

1 Like

Double post, αλλά μιας και χάζευα στίχους των Sintage, το Nightcrime είναι γραμμένο για το Escape From New York \m/

Και σε άλλα νέα, το κομμάτι των Phantom Spell που ανέβηκε παραπάνω χτύπησε φλέβα και το θεωρώ Κόμματο (όχι Νέστορα, σορρυνοτσορρυ). Αν βγάλουν δίσκο σε τέτοια επίπεδα θα τρελαθώ.

3 Likes

Έχουμε και Balrog στο Khazad Dum

Iz good

Αν προσπεράσουμε το εξώφυλλο Playstation 2, πρόκειται για έναν ενδιαφέρον power/heavy δίσκο από τους Ρώσους Blacksword, οι οποίοι εδώ έχουν τραγουδιστή τον “δικό” μας Mike Livas.

2 Likes

Κρίμα που τα φωνητικά κάνουν αυτό το πράγμα

3 Likes

Βάζω μόνο αυτό το κομμάτι γιατί είναι έπος αλλά ακούστε και το υπόλοιπο. Καναδάς πάλι αλλά κυκλοφορία 2017. Τώρα κυκλοφορούν το πρώτο full

2 Likes

Η ζωή δεν είναι μόνο Μέιντεν :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Η φετινή έκπληξη έρχεται από τη Σερβία

1 Like