Συμφωνώ. Και το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό αλλά εδώ ξέφυγαν σε όλα. Δισκαρα.
Φοβερή δουλειά. Γενικά νομίζω dying victims τους έχει πάρει αμπαριζα ολους
Έχει κάτι ερωτεύσιμο που ακόμη δεν μπορώ να προσδιορίσω, very very good απορώ πως ξέφυγε από τους guardians εδώ μέσα
Δεν ειμαστε φωλς ρε. Ακου untrue…
9ρι στο χαμερ ο ματ ο μπαρλοου.να ναι τοσο καλο???
Δεν θέλω να γράψω κάτι για νέα κυκλοφορία, αλλά μιας και ακούω Traveler θέλω να πω δυο σκέψεις. Πρώτον, ο δεύτερος δίσκος, ο οποίος εξαρχής ένιωθα πως είναι κατώτερος των προσδοκιών, έχει να ακουστεί πλέον από τότε που βγήκε. Δεν είναι κακός, αλλά οκ, έχει χαμηλό ταβάνι. Δεύτερον, ο πρώτος δίσκος που είχε κάνει έναν σχετικό σάλο όταν είχε κυκλοφορήσει (δικαίως?), ενώ μου αρέσει και αρκετά σε σημεία, πιστεύω πως είχε φάει κάπως αδικαιολόγητο αβάντζο, τηρουμένων των αναλογιών πάντα και μιλώντας για “την σκηνή”. Είναι πολύ καλός δίσκος, λίγο άνισος, αλλά τον ευχαριστιέμαι συνολικά και τον βάζω που και που να παίξει ακόμα.
Που θέλω να καταλήξω πρωινιάτικα;
Εδώ. Κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι σεληνιάζομαι. Δεν ξέρω τι συναστρία παίχτηκε, τα παιδιά εδώ έγραψαν ιστορία, μιλάμε για τραγούδι-παντοτινό χιτ και δεν έχουμε πολλά τέτοια πλέον. Η έμπνευση στον θεό, παίζουν μόνο σωστές νότες, έχει απολαυστικές αλλαγές, ριφφάρες (ναι, πολλές), επική γέφυρα (επιτέλους!) που οδηγεί σε ρεφρέν που δεν ξεκολλάει ποτέ από το μυαλό και σωστά, ταιριαστά, ωραία φωνητικά. Όσες φορές έχω ακούσει το Starbreaker (ειδικά αν συμπεριλάβουμε και το demo πριν βγει ο δίσκος) δεν έχω ακούσει τους δυο δίσκους τους. Και υπερκουλ στίχοι το κερασάκι στην τούρτα, δηλαδή τι άλλο, το δίστιχο:
Cosmic glider, defying laws of time and space
Ancient destructor, erasing every failed race
το τραγουδάω στάνταρ σε random στιγμές ακόμα όταν περπατάω. Επίσης έχει και μεμονωμένες στιγμές μες στην γκαύλα, αυτό το “This is it…how humanity dieeees” στο τέλος που πατάει και μια γκαρίδα μετά για κλείσιμο είναι όλα τα λεφτά. ΟΛΑ σωστά λέμε!
Αυτά, καλημέρα φόρουμ.
Καλημέρα, το ίδιο και το αυτό παθαίνω με αυτό το έπος. Ξεκινάει maidenικά με ooh ooh Di Anno, συνεχίζει α λα Jag Panzer με τυραννικά φωνητικά, τριπλό σόλο και κλείσιμο.
Βέβαια, θεωρώ και πολύ καλό τον δίσκο, ελαφρώς πιο πάνω από το ντεμπούτο.
Ειναι εύκολα το καλύτερο τους μέχρι στιγμής. Τώρα σχετικά με τη βαθμολογία, προσωπικά το 9 μου φαίνεται βαθμός που μπαίνει σε soon to be κλασικό άλμπουμ.
Το συγκεκριμένο είναι δυνατό, θυμίζει φυσικά Iced Earth (εποχής Horror Show κατά βάση) και το έχω ακούσει αρκετές φορές μέσα στον καιρό που έχω το προμο, αλλά…
… τα υπόλοιπα από βδομάδα στην παρουσίαση για το σάιτ
αναμενουμε λοιπον.το 9αρι ειναι βαρυ γενικως,μου εκανε εντυπωση
όταν λέμε Μπαρλοου ποιο σχήμα εννοούμε ;; Η αναφορά στο Horror Show για μένα δείχνει ότι μάλλον θα μου αρέσει
για Traveler δεν συμφωνώ , μου άρεσε και ο δεύτερος δίσκος . Κρίμα , πραγματικά που ήρθαν έτσι τα πράγματα με τον κοβιντ και χάσαμε ένα σωρό νέα σχήματα του χώρου και φυσικά Atlantean Kodex τότε στο UTH . Εκεί θα βλέπαμε για αυτές τις μπάντες αν δικαιολογείται ο ντόρος
Ashes Of Ares.
+1. Για μένα είναι από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα στο χώρο του traditional heavy.
AoA - γιατι ακούγεται τοσο ΝΤΕΜΟ όμως ? χάλι ήχος. ψιλοαδιάφορο το κομμάτι.