Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Θα σου φέρω τσιπουράκι γιαννιώτκο στο ντουμ να γιάνεις

2 Likes

Με έχουν πίασει τα γέλια, κανονικά θα πήγαινε σε thread με αστεία video ή κομμάτια σαβούρα.
Είμαι περίεργος σε ποίον θα αρέσει

4 Likes

Χαχαχαχχαχα

2 Likes

Η ρίμα του James and Lars, Axl and Slash όλα τα λεφτά.
Απαράδεκτο πάντως το τραγούδι και η όποια σημασία του.

Και να σκεφτείτε ότι κάποτε ο τύπος έβγαλε καλό άλμπουμ με τους Raging Storm! Επίσης απορώ (αν και δεν θα έπρεπε) που αυτό το πράγμα έχει υπογραφή Κατσιωνη.

1 Like

πάντως εκεί που παίζει ριφφακια απ τις μουσικές που και καλά κράζει και στο τέλος κάνει ένα medley από κλασικούρες μιλάμε για πολύ νόημα που έλεγε κι ο Χαρρυ Κλυνν

3 Likes

Ο τραγουδιστής είναι?

ναι ο τραγουδιστης ηταν στους Raging Storm

Εκτός από περήφανος έλλην και χρυσαυγίτης είναι και νοσταλγός του αληθινού ατσαλιού

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

3 Likes

Ήρθε πριν 10 μέρες από την καλοκαιρινή Πολωνία
Serpent Storm | Armagh (bandcamp.com)

3 Likes

Luka Doncic κανείς?
Edit: Τώρα που το άκουσα ολόκληρο, παίζει να είναι από τα καλύτερα ΕΡ της χρονιάς έως τώρα.

2 Likes

Σχεδόν ομπσκιούρ, θα το μελετήσω αργότερα.
Νόμιζα ότι ο τύπος τραγουδούσε στα πολωνικά και τελικά είναι στα αγγλικά :laughing:

1 Like

SpellBook pt 2

Και τούτο, άγνωστη μπάντα για μένανε

2 Likes

Γουστάρω μπάντες που έχουν έστω και ένα πιο προσωπικό ύφος ρε φίλε. Προφανώς θα βρεις επιρροές αλλά τουλάχιστον ακούγοντάς το δε θα πεις με τη μία ω μλκ οι τάδε

3 Likes

Ακριβώς αυτό. Οπότε να έχετε τον νου σας για τους Σλοβένους. Οι Πολωνοί πολύ ενδιαφέροντες, αξίζουν ψάξιμο.

2 Likes

Τα άλλα δύο που έχουν στο bandcamp πάντως είναι speed black

2 Likes

Αυτο γαμει. Ανιερο μειγμα. NWOBHM, Brocas Helm του Black Death μεχρι κ ξυραφενια χαρντ ροκ ριφ τυπου Appetite for Destruction

3 Likes

Όντως πολύ καλό. Ένα κομμάτι πάντως εμένα μου θύμισε Βένομ…

1 Like

Γιούπι!

9 Likes